Bu Berberler Ne Ayak?
-
Kreyzi bunu yazdı
niye herkes tüm memleket yukarıdaki gibi gezsin istiyor :D
randevu aldık bakalım çarşambaya. 20 tl standart veriyordum zam yapsa bile bana yapmaz diyorum ama belli olmaz görecez ^^
senin ne ayrıcalığın var yakışıklı.
-
husnuweb bunu yazdıdo_som bunu yazdıantivir-US bunu yazdıgarga bunu yazdıdo_som bunu yazdı
ben usturaya vurdum saçı on numara oldu. :D
makinayla kestim 0 la sonra mac3 le traş ettim :D çok seksi biri oldum amk
Atsana foto :D
Nude olmasin :P
Arkadaş bu hocam;
evet nerden buldun bunu amk
kanka yakışmış :D
teşekkür ederim :D
-
Kapalı kaldığı sürce boyunca ettikleri zararı, götü yiyen varsa acısını devletten çıkarmaya çalışsın.
Devlet vatandaşı > vatandaş vatandaşı > =20230000000000
-
Fiyatları berberler kendileri belirlemiyor odaları var onlar belirliyor berberlerinde sınıfları var fiyatlar sınıflara göre değişiyor ayrıca berberlerin maliyeti arttı tek kullanımlık havlu maske eldiven vb
-
OverLord bunu yazdı
Malum yarın berberler kontrollü şekilde açılıyor.
Ben de arayıp randevu alayım dedim her zaman 25 30 lira arası fiyat çeken berber 40 lira'ya çıkarmış saç tıraşını.
Talebin çok olduğunu biliyorlar ya bunların afrasindan tafrasindan geçilmez artık
Bu şekilde bir fiyat artışı kanuna uygun mu?
hocam ben en son saç sakal yıkama 35 verdim
-
FOXXLY bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
niye herkes tüm memleket yukarıdaki gibi gezsin istiyor :D
randevu aldık bakalım çarşambaya. 20 tl standart veriyordum zam yapsa bile bana yapmaz diyorum ama belli olmaz görecez ^^
senin ne ayrıcalığın var yakışıklı.
eeee onun arabasıııı vaarrrr .... güzeelll mi güzeeelllll ...
-
Geçenlerde Berberler Federasyonu Başkanıydı herhalde "bunca zaman kapalı kaldılar ufak bi zam yapacaklar elbet" minvalinde bişeyler geveledi..
Yanınızda 30 40 lira almadan gitmeyin, noolur noolmaz...
-
Kardeşimden Allah razı olsun bana makine almış bi kaç aksesuarı var. Traşımı evde yaptım gayet memnunum kafam rahat.
-
Berber bunu yapmasa yarın o berberi belki de orada bir daha göremeyebilirsin :) Bu bir çok esnaf için geçerli. Elbette ki bunu fırsatçlık olarak görmemek lazım ama. O adam fiyatı arttırıyor çünkü domates pahalı, domatesi satan fiyatı arttırıyor ahmet amca aç kalır ahmet amca da fiyatı arttırıyor. Olan gene alt tabakaya oluyor. Az kaldı ülke hindistana dönecek. Zengin/Fakir. Ortası yok.
-
Bir senedir kendim kesiyorum. İki aynayı açılı şekilde birini yukarda birini aşağıda koyuyordum, mis gibi viking tarzı saçım vardı, sadece yanları enseyi kesiyordum.
Ayna kırıldı amk, şimdi telefonu bilgisayara bağlayıp arkaya koyuyorum enseyi öyle alıyorum amaaa telefondan ekrana 1 sn geç yansıyor. Keserken bir tutam saç gitti yanlışlıkla. Sinirlenip 3 e vurdum. Aynı taktik devam.