Bu Budist, Oruç Tutuyor, Namaz Kılıyor!(Gel Mümin Ol)
-
PcK0 bunu yazdı:
-----------------------------
Athzai_Khaine bunu yazdı:
kafası güzeldir :|
Ne dion oLm sen?? Derdin ne senin? Ne karışıon ki Allah Allah. İnanmıyorsan inanmıyosun. Git yazma böyLe başLıkLara cevap yazma yorum yapma. Ortamın huzurunu bozuyosun. Milletin akLını karıştırıyosun ve Benide gerçektende çok sinirLendiriyosun :@ :@ :@
Birisi başka dinden diye biz bişy diyomuyuz? Bir başkasına karışıyomuyuz?
[Şimdi sen o küçük beyninLe; bizim adam gibi zorLama yapmadan, biLdiğimiz doğruyu anLatmaya çaLışımızı "Birşey demek" yada "Karışmak" oLarak değerLendiriceksin.]
Bu bizim görevimiz. Her Müslüman başka dinden birine kendi dinini anlatmak zorundadır. Kişi dinLemek istemiyorsa o kişiden yükümLüLük kaLkar. OLay bu kadar basittir. Hiç bir MüsLüman kimseyi din konusunda zorLamaz. Bizde afaroz fLn yok.[Neyse küfretmiyim] Tamam mı güzeL Tahribat Müridi insanoğLu?
-----------------------------athzai haklı, herif gerizekalımı oluosa müslüman olsun sora napıosa yapsın ayrıca milletin 2 kelimeden kafası karışıosa kusura bakma hoca ama diyicek söz bulamıorum
+ ben müslümanım ama kimseye müslümanlığı anlatmam ,zorunda falanda deilim hele görevim hiç deil genelleme yapmadan konuş ! -
Tahir in de dediği gibi "Mür$id-i Kamil" olur in$ adada :F
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Tahir in de dediği gibi "Mür$id-i Kamil" olur in$ adada :F
-----------------------------tahir gitti adı kaldı amk :D internet kafeler kışlamız, klavyeler süngümüz :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bende müslüman olduğum halde, eve isa ve meryem ana bayrakları astım, paso istavroz cıkartıyom...
Yandaki odayada budanın heykelini koydum, gidip ritüel yapıyorum geceleri...
Hristiyan ve Budist sitelerinde benden bahsedip millete gel mümin olun yazıolarmış.. :|
abü bi de atletli fotonu koyarlar konuya :D bu adamdan garizmatik olur yani :D -
Senimi kıracam :)
-
Namaz kılıyor, oruç tutuyor ama budist :S Pek bi çelişkili..
Oruç tutmayı ibadet olarak değil de kendi nefsini denemek için yapıyor diyelim, namaz neden kılıyor?? Spor olsun diye mi??Hem zaten namaz kılarken kelime-i şehadet getirilmiyor mu?? Bu durumda bu, o adamın müslüman olduğunu göstermez mi??
Bilmediğim için soruyorum :) Bi aydınlatın..
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------athzai haklı, herif gerizekalımı oluosa müslüman olsun sora napıosa yapsın ayrıca milletin 2 kelimeden kafası karışıosa kusura bakma hoca ama diyicek söz bulamıorum
+ ben müslümanım ama kimseye müslümanlığı anlatmam ,zorunda falanda deilim hele görevim hiç deil genelleme yapmadan konuş !
MüsLüman mısın sen? Eğer müsLümansan görevLerini bi öğren bakaLım. NeLer warmış diye. geL bana ondan sonra cevap yaz. Tamam? -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bende müslüman olduğum halde, eve isa ve meryem ana bayrakları astım, paso istavroz cıkartıyom...
Yandaki odayada budanın heykelini koydum, gidip ritüel yapıyorum geceleri...
Pazar günleride kayserideki kiliselere gidip oradan nevşehirdeki eski budist tapınaklarına geçiyorum...
Konuşurkende , Oh My Good, İsa Aşkına, Buda Seni Korusun diye konuşuyorum...
Hristiyan ve Budist sitelerinde benden bahsedip millete gel mümin olun yazıolarmış.. :|
-----------------------------Ben sana ne dedim ? Ne konuştuk, artık bırak boş işleri misyonumuz belli, emirleri yerine getireceğiz. İlk hedef Deccal...
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------PcK0 bunu yazdı:
Athzai_Khaine bunu yazdı:
kafası güzeldir :|
Ne dion oLm sen?? Derdin ne senin? Ne karışıon ki Allah Allah. İnanmıyorsan inanmıyosun. Git yazma böyLe başLıkLara cevap yazma yorum yapma. Ortamın huzurunu bozuyosun. Milletin akLını karıştırıyosun ve Benide gerçektende çok sinirLendiriyosun :@ :@ :@
Birisi başka dinden diye biz bişy diyomuyuz? Bir başkasına karışıyomuyuz?
[Şimdi sen o küçük beyninLe; bizim adam gibi zorLama yapmadan, biLdiğimiz doğruyu anLatmaya çaLışımızı "Birşey demek" yada "Karışmak" oLarak değerLendiriceksin.]
Bu bizim görevimiz. Her Müslüman başka dinden birine kendi dinini anlatmak zorundadır. Kişi dinLemek istemiyorsa o kişiden yükümLüLük kaLkar. OLay bu kadar basittir. Hiç bir MüsLüman kimseyi din konusunda zorLamaz. Bizde afaroz fLn yok.[Neyse küfretmiyim] Tamam mı güzeL Tahribat Müridi insanoğLu?
+ ben müslümanım ama kimseye müslümanlığı anlatmam ,zorunda falanda deilim hele görevim hiç deil genelleme yapmadan konuş !-----------------------------
öpüyorum kardeşim,
şimdi ben bir müslüman olarak gidip budaya tapmam nekadar saçma salaksa bu da öyle bişi, ayrıca ortam bi tek senden oluşmuyo benden başka rahatsız olanda göremiyorum!!! başka dinden birinede birşey dediğim yok, dediğimide görebileceğinizi zannetmiyorum, ne halleri varsa görsünler,
Ayrıca demişsinki;
Kişi dinLemek istemiyorsa o kişiden yükümLüLük kaLkar.
bu nasıl bir salakça mantıktır?!? Ebu Cehil Hz. Muhammedi dinlemek istemedi, cenennetemi gitcek şimdi o herif? boşunamı Ebu Cehil (Cahillerin Babası) ismini aldı?
-
adadada Resim bomba :D Gözlüü nerden buldun :|