Bu Cem Garipoğlu‘Nun Öldüğüne İnanıyor Musunuz
-
bazı insanlar için ölmemek daha kötüdür diye düşünüyorum. göt korkusu adamın ömrünü durduğu yerde tüketir.
ölmediysede yaşamaktan bir tat alamaz bence.
-
hiç bir insan ölürken kendini durdurma şansı varken bundan kaçınmaz arkadalar bu olay tamamen hikaye herif belki havai adalarında uydudan bu haberleri izliyordur
bir insan kendini boğamaz hoca geçsinler onu -
Cem Garipoğlu yla aynı cezaevinde yatan bi arkadaş, psikolojisinin intihar edicek durumda olmadını ve gayette kilo felan aldını söyledi.
Ailesi hiç inandırıcı olmadıki bizde inanalım. -
JahR bunu yazdı
Cem Garipoğlu yla aynı cezaevinde yatan bi arkadaş, psikolojisinin intihar edicek durumda olmadını ve gayette kilo felan aldını söyledi.
Ailesi hiç inandırıcı olmadıki bizde inanalım.Çince egitim alma cabasi.
-
kesinlikle inanmıyorum.
böyle adamlarda vizcdan yokturki intihar etsinler.
ilk kaçtığındada kaçtı kaçtı. 18 yaşına basmadan 1 hafta önce geldi teslim oldu bunlar böyledir.
her işler hesap yalan.
yakalnmasını isterim o yakalnınca birşey olmaz ama adalaet varmış dedirtir.
-
Ülkece paronayak olduk, doktorlara kızıyorlarda yılda 37 milyon depresan kullanmamız çok normal. adamın ölüsünün fotoğrafınımı göreceksiniz illaki biraz güvenin devlete.
-
Ben inanmayanlara inanmıyorum.
Adam bir kızın boğazını kesip çöpe atmış biri kendini mi öldüremeyecek ?
Gerçi şöyle bir şey de sormak istiyorum.
Şuan bir savaş çıksa hepimizi askere alsalar takır takır adam öldüreceğiz buna alışacağız.
Kurşun yoksa bıçakla öldürmemiz gerekecek.
Çok değil 90 yıl önce dedelerimiz bunu yaptı.
Şimdi bir insanın cinayet işlemesi aklını yitirdiği anlamına mı geliyor bilmiyorum.
Çünkü gerekirse takır takır öldüreceğiz.
-
yapmışlardır malum vakfa bağaşı kapmışlardır özgürlüğü
yemmmeyecekleri nane yok bunların parra için
bak fadıla akılllanmayanları nası din iman kitledi ziktir oldu gitti
mk ya zikkine göre ya cebbine göre müslüman bu zamanda
-
zeybekustasi bunu yazdı
Ben inanmayanlara inanmıyorum.
Adam bir kızın boğazını kesip çöpe atmış biri kendini mi öldüremeyecek ?
Gerçi şöyle bir şey de sormak istiyorum.
Şuan bir savaş çıksa hepimizi askere alsalar takır takır adam öldüreceğiz buna alışacağız.
Kurşun yoksa bıçakla öldürmemiz gerekecek.
Çok değil 90 yıl önce dedelerimiz bunu yaptı.
Şimdi bir insanın cinayet işlemesi aklını yitirdiği anlamına mı geliyor bilmiyorum.
Çünkü gerekirse takır takır öldüreceğiz.
hıca kusura bakma ama mantık dışı onla o bir mi masum bir insanı öldürmekle sen öldürmeye gelen birini öldürmeyi nasıl bir tutuyorsun ne alaka yani masun insanı öldürmeyle savaştaki başka bir askeri öldürme duygusu düşüncesi aynı mıdır
sivri sineğide öldürüyorsun sonuçta bir cana kıyıyorsun aynı mantık mı hocam ?
evet masum ve savunmasız birini gazerizen öldürmek sence aklı başında olan bir adam işi midir ? -
Hocam bizim bi aile yakını o olayda görevliydi, ölüsünü bizzat görmüş. Gömülürken de yıkanırken de öldükten hemen sonra da.