Bu Cem Garipoğlu‘Nun Öldüğüne İnanıyor Musunuz
-
Yalnız çocuğun ailesi resmen para sıçiyor. Eski Kanal 6 sahipleride bunların aileymis.
-
AllahinOglu bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ailesinin o adamı hapisten başka birini yerine geçirip dışarı çıkaracak gücü varsa zaten adam hiç hapse girmezdi.
hocam şöyle birşey halk bak devlet zengini kayırıyor yurtdışında yakalayıp getirmiyor demesinler diye bence devlet anlaşmıştır bu aileyle
bunlar önemli şeyler hükümet için devletin her zaman yaptığı şeyler bunlar görüldüğü kadarıyla
televizyon kanallarına bazıları çıkıp devletin ne tezgahlar kurduğunu kimleri öldürdüğünü anlatanlar bile çıkıyor ara sıra
körü körüne herşeye inanmamak lazımKomik misin sen ya :D devlet kim garipoglu ailesi kim neyin anlasmasi ? Ne izleyip ne iciyosun sen.
-
Çamaşır ipiyle intihar etmek mümkündür. Görmüşüğüm de vardır.
Adli Tıpta otopsi sırasında hem fotoğraflama var hem de CUMHURİYET SAVCISI bizzat otopsiye eşlik eder.
Fazla paranoyak olacağınıza çöpten yemek yiyenlerin elinden tutun.
-
MbK bunu yazdı
Çamaşır ipiyle intihar etmek mümkündür. Görmüşüğüm de vardır.
Adli Tıpta otopsi sırasında hem fotoğraflama var hem de CUMHURİYET SAVCISI bizzat otopsiye eşlik eder.
Fazla paranoyak olacağınıza çöpten yemek yiyenlerin elinden tutun.
Herkes konuyu farklı algılamış, ben kaçtığını iddia etmiyorum. İntihar etmediğini, öldürüldüğünü veya intihara zorlandığını düşünüyorum
-
Bundan daha açık ve net kanıt var mı ? şimdi diyeceksiniz ki bu sayfa fake iyi bakın hocalar 2008 e ait sayfa 2008 de cem garipoğlu 'nu kim tanıyordu ? Adını bile bilen yoktu. 2009 yılında gerçekleşti cinayet yani çok çok önce kurulmuş bir face hesabı ve adam herşeyi söylüyor açık ve net daha ne desin ki nasıl olsa resmi belgede ve medya da ölü :D
Tariqat_Sapiii tarafından 25/Kas/14 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
Bundan daha açık ve net kanıt var mı ? şimdi diyeceksiniz ki bu sayfa fake iyi bakın hocalar 2008 e ait sayfa 2008 de cem garipoğlu 'nu kim tanıyordu ? Adını bile bilen yoktu. 2009 yılında gerçekleşti cinayet yani çok çok önce kurulmuş bir face hesabı ve adam herşeyi söylüyor açık ve net daha ne desin ki nasıl olsa resmi belgede ve medya da ölü :D
kuruluş tarihi sonradan girilebiliyor. 1453 yazsa o çıkacaktı. dediğinin doğru olması için ilk gönderisinin cinayetten önce olması gerekir. ben baktım 2014 kasımda gönderiler başlamış. daha eskisi varsa da göremedim.
edit : pardon ekim 2014
Prometheus tarafından 25/Kas/14 17:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdıTariqat_Sapiii bunu yazdı
kuruluş tarihi sonradan girilebiliyor. 1453 yazsa o çıkacaktı. dediğinin doğru olması için ilk gönderisinin cinayetten önce olması gerekir. ben baktım 2014 kasımda gönderiler başlamış. daha eskisi varsa da göremedim.
hımm hiç anlamam ki valla hocam sonradan mı değişiyor bi kez mi felan bilmem ama öyle yazdığını görünce direkt söyledim yani ;)
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdıPrometheus bunu yazdıTariqat_Sapiii bunu yazdı
hımm hiç anlamam ki valla hocam sonradan mı değişiyor bi kez mi felan bilmem ama öyle yazdığını görünce direkt söyledim yani ;)
Bu da gerçek Ünal Aysal'mış diyorlar. Sonuçta gerçek resimler paylaşıyor...
-
Bu kızı neden öldürmüştü bu eleman?
-