Bu Emanetin Adı Nedir?Nereden Bulurum?
-
eskiden seyyarlarda gözüme çarpardı şimdilerde yok.demek ki bir cezası vardır.dikkat etmekte fayda var.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------muşta da alabilirsin.
gerçi direk saldırı silahı olduğundan kasatura,saldırma,tabanca ile aynı sınıfa giriyor. taşıma ve kullanmın cezası aynı. ama kendini yormadan adam dövme (gerçekten dövmek, kemiklerini kırmak) için birebir..
@atack verdiğim linkteki alet bahsettiğin şey..
-----------------------------
Amele ağabey,Bu konuyu boşuna açmadım.Çünkü bu portatif jop savunma amaçlı olduğundan cezası yok.Taşınabilir.Eğer benim gibi kaçak göçek bir de Özel Güvenlik Sertifikası alırsan tamamdır.
-
merak ettim..resmini koyabilecek varmı ?
-
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşın bahsettiği 15-20cm olan yere sallayınca katlana katlana açılıp öylece kalan vurduğun zaman pek yaylama yapmadan vurduğu yeri kıran alet sanırsam :D bazı filmlerde gördüm ben de hep merak etmişimdir ismini.
eğer ondan bahsetmiyorsa da farklı konu açmiyim benim bahsettiğimin ismini bilen var mı? =)
[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/7820/121170240et0.jpg[/IMG]Bahsettiğin malzeme bu mu?
hocam benim bahsettiğim aynı buna benziyor fakat başında o mıknatıstan yok ve yay da yok.aleti yere sallayınca tak diye açılıyor ve bacağa vurduğun an etkisiz hale getiriyor.bildiğim kadarıyla katlanarak açılıyor.bence senin gösterdiğin resimde ki şey savunma amaçlı değil elin ulaşamayacağı noktalara bir şey kaçtığında onu almak için bi alet.sadece sağlamlığı var.jop die kekliyorlar gibi geliyor...başında ki mıknatısa dikkat et bunun benzeri var bende.belki can acıtabilirsin fakat bahsettiğin şey değil bu.
-
hee bu bizim arabanın paspasının altıdaki şey :D.Trafikte kavga çıkarsa adam dövmek için kullanıos babamla :D.bu arada bu alet sahaflar çarşısı var onun oralarda bi polonya pazarı vardı içerde bisürü küçük küçü dükkan vardı ama galiba şimdi orayı başka biyere taşıdılar.ama tahtakalede falan rahat bulursun gibime gelio şöle kama bıçak zıpkın falan satan yerlerde ;)
-
attackatak bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşın bahsettiği 15-20cm olan yere sallayınca katlana katlana açılıp öylece kalan vurduğun zaman pek yaylama yapmadan vurduğu yeri kıran alet sanırsam :D bazı filmlerde gördüm ben de hep merak etmişimdir ismini.
eğer ondan bahsetmiyorsa da farklı konu açmiyim benim bahsettiğimin ismini bilen var mı? =)
[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/7820/121170240et0.jpg[/IMG]Bahsettiğin malzeme bu mu?
hocam benim bahsettiğim aynı buna benziyor fakat başında o mıknatıstan yok ve yay da yok.aleti yere sallayınca tak diye açılıyor ve bacağa vurduğun an etkisiz hale getiriyor.bildiğim kadarıyla katlanarak açılıyor.bence senin gösterdiğin resimde ki şey savunma amaçlı değil elin ulaşamayacağı noktalara bir şey kaçtığında onu almak için bi alet.sadece sağlamlığı var.jop die kekliyorlar gibi geliyor...başında ki mıknatısa dikkat et bunun benzeri var bende.belki can acıtabilirsin fakat bahsettiğin şey değil bu.
Kardeşim aynı şeyden bahsediyoruz.Ayrıca onun ucunda ki mıknatıs değil.Çelikden bir topuz.Vurduğunda yaylandığından korkunç bir acı veriyor.Eğer topuzu denk gelirse de bir yerini mutlaka kırıyor veya eziyor.Çok sağlam bişey anlıyacağın.Saklaması kolay.Bulunsa bile savunma amaçlı olduğundan cezası yok denecek kadar az.Saygılar
-
buda güzel fakat beyzbol sopasıyla adam dövmenin tadıda başka oluyo :)
http://urun.gittigidiyor.com/ALTIS-BEYZBOL-SOPASI-61-CM_W0QQidZZ11664806#aciklama -
kalfa bunu yazdı:
Pardon ama maça giderken,üniversitede,yurtta koskoca beyzbol sopasını neremize sokucaz?Bunun daha postatifini buldum.Arkadaşıma orjinal adını verince bulduk.Uzun hali 35 cm,paslanmaz çelik.Kapalı hali 10 cm kadar.Bence portatif jop en sağlamı. -
kalfa bunu yazdı:
Pardon ama maça giderken,üniversitede,yurtta koskoca beyzbol sopasını neremize sokucaz?Bunun daha postatifini buldum.Arkadaşıma orjinal adını verince bulduk.Uzun hali 35 cm,paslanmaz çelik.Kapalı hali 10 cm kadar.Bence portatif jop en sağlamı.
-----------------------------hacı doğru taşınma konusunda sıkıntı var bende motosiklette yanda çanta var orda taşıyorum trafikte filan problem olursa diye
-
kalfa bunu yazdı:
-----------------------------Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
kalfa bunu yazdı:
Pardon ama maça giderken,üniversitede,yurtta koskoca beyzbol sopasını neremize sokucaz?Bunun daha postatifini buldum.Arkadaşıma orjinal adını verince bulduk.Uzun hali 35 cm,paslanmaz çelik.Kapalı hali 10 cm kadar.Bence portatif jop en sağlamı.
-----------------------------hacı doğru taşınma konusunda sıkıntı var bende motosiklette yanda çanta var orda taşıyorum trafikte filan problem olursa diye
Düşünsene beyzbol sopasıyla maça gireceğini... Robot gibi yürümek zorundasın.Asıl sorun onu daha sonra makattan nasıl çıkarılacak olması:):):):):)O anı gözünün önüne getir bakalım seninle kim kavga etmek isteyecek:)Adamlar gülmekden oracıkda ölürler.Esenkal