Bu Emanetin Adı Nedir?Nereden Bulurum?
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Fikret hocam tbt burası fahiş fiyat çekme lütfen :| o gösterdiğin bıçağı ben 20 liraya hediyelik eşya fuarında gördüm (bu sene olmuş olanda) ayriyeten o jopta 30 etmez max. 20 liralık bişey :| kalem bıçaklar ve muştalarda 10-15 lira arasında satılıyo.
NOT:Ben satmıyorum,elimdede yok ha daha önce aldımmı aldım ama oynayıp attım :D hiç kullanmak nasip olmadı olmazda inş. :)
NOT2: Bu verdiğim fiyatlar izmir için geçerlidir diğer illerde ne kadar bilmem :] ayriyeten gittigidiyora flnda koyuyodu bazıları tabi ilanları siliniyo ama görmüştüm adam muştaya 15 lira fiyat yazmıştı :)NOT3:ALMAK İSTİYEN BANA GELMESİN İZMİRDE İŞPORTALARA BİRAZ BAKINSIN YETER :)
-----------------------------bana geli$i ile benim verdigim fiyat arasında 5 ytl fark var. kargoyla da evine yolluyorum. ee ? ben ne yapabilirim. kendim kullanmak icin aldıklarım bile verdigim fiyatların 5 ytl eksigine bana geliyo :) daha ucuzu varsa ordan alırlar. kimseye zorla bi$i satmiyoruz.
-
hacı bana elektrikli jop lazım hem koydummu oturtacak hemde adamı çarpıcak :D:D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------onlar işportada yok işte :D direk silah satan dükkanlara bakıcaksın ama rahat 100 kaıt gözden çıkarcan elektrojop için ;)
Fikret bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Fikret hocam tbt burası fahiş fiyat çekme lütfen :| o gösterdiğin bıçağı ben 20 liraya hediyelik eşya fuarında gördüm (bu sene olmuş olanda) ayriyeten o jopta 30 etmez max. 20 liralık bişey :| kalem bıçaklar ve muştalarda 10-15 lira arasında satılıyo.
NOT:Ben satmıyorum,elimdede yok ha daha önce aldımmı aldım ama oynayıp attım :D hiç kullanmak nasip olmadı olmazda inş. :)
NOT2: Bu verdiğim fiyatlar izmir için geçerlidir diğer illerde ne kadar bilmem :] ayriyeten gittigidiyora flnda koyuyodu bazıları tabi ilanları siliniyo ama görmüştüm adam muştaya 15 lira fiyat yazmıştı :)NOT3:ALMAK İSTİYEN BANA GELMESİN İZMİRDE İŞPORTALARA BİRAZ BAKINSIN YETER :)
-----------------------------bana geli$i ile benim verdigim fiyat arasında 5 ytl fark var. kargoyla da evine yolluyorum. ee ? ben ne yapabilirim. kendim kullanmak icin aldıklarım bile verdigim fiyatların 5 ytl eksigine bana geliyo :) daha ucuzu varsa ordan alırlar. kimseye zorla bi$i satmiyoruz.
-----------------------------o zmn fiyat pekte fazla deil :)
-
Prometheus bunu yazdı:
taşımak yasal mı?
değildir heralde.. 10 ytl imiş ;) -
Elemanlarında yaptıı o.ç'luğuymuş. Haketmişler.
-
o 10 ytl lik olanı siprariş ettim artık pazartesi kargoya verir sanırım eleman...
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
45 cm Önden yandan şoklu jop (şarjlı) - 150 YTL
eger alıcıysan fiyatta indirim yaptırabilirim belki :/
-
Ben Açılır Portatif Jopu (orjinal adı buymuş) İzmir Kemeraltında buldum.Arkadaşımında yardımıyla 13 YTL'ye 1 yıl garantili,paslanmaz çelik,kılıflı bir zavazingo aldım.Kapalı hali 12 cm,uzun hali ise 39 cm oluyor.Çıkmasını temin eden bir tetiği var.Pazar akşamı (yani dün) deneme fırsatını da buldum.Şiddetle tavsiye ederim.Eğer elinize iyice kavradıysanız ve rakibinizin boşluklarını farkedebiliyorsanız;Sizi kolay kolay kimse yıkamaz.
Esenkalın
-
Amelinin verdiği link de satıcının dükkanına girin 6 Ytl ye bile var :)
-
bende var babam fransadan getirtmişti buradan alacanız 10-20 ytl likler gibi değil 2-3 arkadasım buradan almşlardı 30ar ytl ye malların elinde kaldı ben kaldırıma bile vuruom hala taş gibi :D