Bu Garsona Napmalıyım?
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
yaw kıyıda köşede neler yapıolar bilseniz :/
Başından bir tecavüz olayı mı geçti yoksa?
-
hocam bişe yapma onlar emir kulu boşver bir hayattan önemli değil ya
-
bi bok yapaman sen o garsona :)
-
aq bazılarınız beni anlamıcak kara verdim bi bok yapmıyorum
-
O garsona dokunursan seni Türkiye aşcılar ve garsonlar derneğine şikayet ederim.
Adam haklı :))
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------O garsona dokunursan seni Türkiye aşcılar ve garsonlar derneğine şikayet ederim.
Adam haklı :))
-----------------------------Allah Allah, Alalh Allah yaw tmm haklıı aa azımıza sıçmadığınız kaldı aq
-
dangalaklik yapip milleti rahatsiz ediyorsan .. sorun sendedir dostum, garson en iyisini yapmis :) tbrx ediyorum garsonu ve sende garsona bi bok aynen yapaman:)
-
Martech bunu yazdı:
dangalaklik yapip milleti rahatsiz ediyorsan .. sorun sendedir dostum, garson en iyisini yapmis :) tbrx ediyorum garsonu ve sende garsona bi bok aynen yapaman:)
valla sonunda sınırsız ban almak üzere olsada sövecem tüm cevapları bi oku kardeş herkes oledi -
s3rs3ri bunu yazdı:
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------Allah Allah, Alalh Allah yaw tmm haklıı aa azımıza sıçmadığınız kaldı aq
-----------------------------aga git agarligini koy 200-300 luk ye ic kim kimi kovabiliyor bak bakalim kral olursun orada,
agarligini koy derken varsa tabi o agirlik yoksa boyle gotune baka baka gidersin..
-----------------------------var hacıda ben okadar yemek hayatta yemem :D
-
s3rs3ri bunu yazdı:
T01G4 bunu yazdı:
s3rs3ri bunu yazdı:
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------aga git agarligini koy 200-300 luk ye ic kim kimi kovabiliyor bak bakalim kral olursun orada,
agarligini koy derken varsa tabi o agirlik yoksa boyle gotune baka baka gidersin..
-----------------------------var hacıda ben okadar yemek hayatta yemem :D
-----------------------------burada sadece harcanan mebla degil, senin koyman gereken agirlik eger bunu yapabilirsen oranin patronundan dahada fazla saygi gorursun.
-----------------------------tmm hocam saol yapıcam bunu