Bu Garsona Napmalıyım?
-
Hemen israile bildir. bu cafeyi hamas örgütü çalıştıryor de. yeterli :D
-
az bile yapmş bence
-
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------
az yapmis diyenler garsonun tarafina gecenler; sizin basiniza boyle birsey gelse rezil olsaniz ne hissederdiniz acaba adam sadece o sinirli yazmis herkes garson hakli soyle boyle garson versin elinizede oynayin
-----------------------------:) Rezil neden olalim dostum, herkezi kendi dusuncelerine gore kiyaslama cunki bunlari ben boyle yapip rezil olmam:) dusuncelerine saygiliyim ama senin eline degil baska yerine veririm:) postlarina dikkat et
-
git polatın kahve basıtıgı gibi :D bi bomba bul dal içeri ... sonra ağırlığın olur orda
-
buraya git garsona uçan tekme at veya çarpık ilişkiye gir yazsam yapacak mısın? Boş iş hacı başka kafe yok mu bigada :S bi daha gitmeyi ver oraya
-
tbt apaçi dolmuş bilader. ahah
-
kendine sahip çıkamayan müşterilerden nefret ederdim, edebinle otur konuş yap muhabbetini makarını çık git sonra zor kullanınca yada çıkartınca laf söylerler neyse, garson kardeşimiz dogru olanı, yapması gerekeni yapmış kendisine ikramiye bile vermek gerekir,
-
efsun bunu yazdı:
kendine sahip çıkamayan müşterilerden nefret ederdim, edebinle otur konuş yap muhabbetini makarını çık git sonra zor kullanınca yada çıkartınca laf söylerler neyse, garson kardeşimiz dogru olanı, yapması gerekeni yapmış kendisine ikramiye bile vermek gerekir,
-----------------------------Teletubbieler gibi değilmi?
-
Imba bunu yazdı:
-----------------------------efsun bunu yazdı:
-----------------------------yok abi direkt tusubasanın karatal vuruşu gibi, ama kalede genzo vakabayaşi varsa durum kritik, belki ikizler yardıma geli
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------Imba bunu yazdı:
-----------------------------efsun bunu yazdı:
-----------------------------yok abi direkt tusubasanın karatal vuruşu gibi, ama kalede genzo vakabayaşi varsa durum kritik, belki ikizler yardıma geli
-----------------------------Gelmez abi tsubasa o vuruşu yapmak için sahayı koşana kadar ikizler yaşlandı öldü banu alkan gelebülür ama