Bu Günlerde Kürt Olmak
-
sözlerime "en iyi kürt ölü kürttür" diye başlamak istiyorum,
şimdi real kurd'un dediği gibi
"Ve koskoca bir şehrin esnafı, öğretmeni, işçisi ve çiftçisinin körü körüne bağlı olduğu bir safsataya karşı o 3-5 kişiyle çarşının ortasında yürüyüş yapıyorsun."
bu lafından yola çıkarak, şimdi orda 3-4 tane dürüst vatanını ülkesini seven insan olduğu için Yüce Milletimiz şehit vermeye devammı etsin? 3-4 tane iyi kürt yaşıcak diye, okadar asker şehit olcak, bombalar patlıcak, karakollar basılcak, falan filan, öylemi? bırakın şimdi bunları, eğer gerçekten vatanını sevseydiniz, madem okadar kişi pkkya filan bağlı, bırakın artık bu saçmalamaları.
siz (kürtler) böyle vıdıvıdılamayı kesin bence, bırakın alayınızı öldürelim, sizde (iyi olanlar dedikleriniz) bu vatan için şehit mertebesine yükselin, daha ne istiyosunuz,
ayrıca niye çerkez, laz bilmemne değilde kürt denmiş, bu soru şaka sanırım demi? şimdiye kadar hangi lazın bi zararını gördünüz? hangi çerkezin? hangi göçmenin? bu soru kişisel olarak değil, toplum olarak ne zararlarını gördük? şimdi birileri diye bilir hrant dink bilmemne cart curt, e ne olmuş öldürdüyse? helal olsun valla, öldürmeyip ne yapcaktı? gebersin gitsin pez....
-
kafada bitiyor olay.. azicik özverili oldugunuzda iyi ile kötüyü ayirabiliriz... ki zaten iyi ile kötüyü her anlamda birbirinden ayirip farkedebilene zaten akli yerinde olmak diye bir kavram kullanilmis. düsünün demiycem yasayin.. sehitlerimizin arasinda kürt insani yokmuydu. vardi.. kac tane aslan evlat sehit olduda diyarbakırda urfada sirnakta hakkarida sehitliklere defnedildi.. ne yaparken sehit oldular.. pkk ile savasirken sehit oldular. ben kürt olan sehitleri gördümse eger anladimki türklük sadece damardan akan kandan ibaret degil. vatanini ölümüne sevip ugrruna can feda etmek. bu vatanin selameti icin elinden geleni yapanlar ve daha nice yararli isler yapanlar koruyanlar yükseltenlerdir. su an kürtlerin cogu belki potansiyel olarak pkk li görülse bile tüm türkiyede yasayanlar icin genelleme yapmasi bence kendi kimligine bile zarar verir.. son zamanlarda bende cok genelleme yapmaya basladim itiraf edeyim. özellikle dtp eylemleri gibi kalabalıklari görünce hepsinin pkkyi destekler tarzda konusmalari provokasyon yapmalari icime sindiremiyorum. biliyorum kontrol etmem lazim kendimi ama ister istemez bu sekilde düsünmek zorunda bile kaliyorum. bazen hepsini , bazense vatanina bagli bizim gibi vatandaslik bagina sıkı sıkıya sarilan kürt insanlarini düsünüyorum. ammavelakin o kalabalık grub pkk yi destekliyor ise sanki hepside öyleymis gibi bi izlenim yaratiyor. dtp bu provokasyonlari yaptigi sürece halk kendi icindeki kürtlerden bile süphe duyacak elbette. bir insan ne kadar özverili olabilir bilmiyorum ama. vatan selameti acisindan hepimizi acisindan. buna hep beraber dur demeliyiz.
gecenlerde kürt bi kadin dtp eyleminde öyle bi konustu ki yemin olsun alnindan öperdim o anda. ama eylemdekiler linc etmeye kalktilar. polis korudu tabiki.. hala bu insanlar varsa... digerleri ders almali..
-
bu konuya imran kardeşimin imzası ile cevap vermek istiyorum
Kürd Olmak Terörist Olmak Değildir. Kürd OLmak; MED"in, MİDYA"nın, KEYHUSREV"in, SELEHADDİN-İ EYYUBİNİN ÇOCUĞU OLMAKTIR. KÜRD OLMAK İNSAN HERŞEYDEN ÖNCE "İNSAN" OLMAKTIR...
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------sözlerime "en iyi kürt ölü kürttür" diye başlamak istiyorum,
"Ve koskoca bir şehrin esnafı, öğretmeni, işçisi ve çiftçisinin körü körüne bağlı olduğu bir safsataya karşı o 3-5 kişiyle çarşının ortasında yürüyüş yapıyorsun."
bu lafından yola çıkarak, şimdi orda 3-4 tane dürüst vatanını ülkesini seven insan olduğu için Yüce Milletimiz şehit vermeye devammı etsin? 3-4 tane iyi kürt yaşıcak diye, okadar asker şehit olcak, bombalar patlıcak, karakollar basılcak, falan filan, öylemi? bırakın şimdi bunları, eğer gerçekten vatanını sevseydiniz, madem okadar kişi pkkya filan bağlı, bırakın artık bu saçmalamaları.
siz (kürtler) böyle vıdıvıdılamayı kesin bence, bırakın alayınızı öldürelim, sizde (iyi olanlar dedikleriniz) bu vatan için şehit mertebesine yükselin, daha ne istiyosunuz,
ayrıca niye çerkez, laz bilmemne değilde kürt denmiş, bu soru şaka sanırım demi? şimdiye kadar hangi lazın bi zararını gördünüz? hangi çerkezin? hangi göçmenin? bu soru kişisel olarak değil, toplum olarak ne zararlarını gördük? şimdi birileri diye bilir hrant dink bilmemne cart curt, e ne olmuş öldürdüyse? helal olsun valla, öldürmeyip ne yapcaktı? gebersin gitsin pez....
-----------------------------senin gibi düşünceler memlekette var olduğu sürece, bu ülke geri gitmeye mahkümdür.
-
Ortada öyle büyük bir sorun yok. kürtler başlarında kendilerini yanlış temsil eden kişilerin yolundan giderse durum böyle olur. Var mı kürt olupta dtpye karşı yumruğunu koyacak, olmaz deyip içinden olsada iyi olur dediği sözde kürdistanı reddecek? Bunları yapan kürtlerle kimsenin sorunu yok. Madem adınızı kirletenler var. Çoğunluk yaratın tepkinizi koyun ki bu halk hakkınızda farklı şeyler düşünmeye başlasın.
-
FireX koyanlar zaten koyuyor hoca, nasıl ki hükemette akp olupda onu sevmeyen var ise, aynı şekilde kürd olup Dtpp Sevmeyende var, hakkiride'de yürüş olmadı mı tc bayrakları ile ?
-
sorun ne kürtte ne çerkezde ne avşar da
sorunun başrol olarak kürtle uzaktan yakından alakası yok
PKK yı kürtmüş gibi gösteren basında , dış güçlerde , DTP gibi sahte propaganda yapan gerizekasız oluşumlarda
hatta ve hatta tüm bunları izleyip vay anasını diyen cahil toplumda
kardeş kardeşle şavaşırken kına yakanlarda sorun. edt : kısacası iş dış güçlerde bitiyo -
KevinS bunu yazdı:
-----------------------------
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------sözlerime "en iyi kürt ölü kürttür" diye başlamak istiyorum,
-----------------------------senin gibi düşünceler memlekette var olduğu sürece, bu ülke geri gitmeye mahkümdür.
-----------------------------
ne yani? herşey bitti şimdide böyle düşünmekmi bizi geriye götürür oldu? xD
-
En iyi kürd real_kürd tür
-
Postların %90'ını okudum ancak şunu atlamışsınız.Bende haberlerde bu tür şeyler gördüğümde diyarbakırı patlatcan hepsine fare zehiri vericen diyorum , kürtlerin hepsini asıcan diyorum ANCAK orda bahsettiğim diyarbakır ve kürtler pkk sempatizanı olanlar.Ve emin ol türkiyede hiçkimse top yekün Kürt düşmanı değil.