Bu Hafta Çıkan Karikatürlerden Seçmeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

savunmak icin sacmalamak.

o da güzel. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hiç bir yaratıcı yanı yok... Çarşafta tamamen provakasyon çizenin a.q. :| Zaten bu karikatür değil.

Bizimcity ben daha bebeyken vardı helal olsun adamlar çok yaratıcı.

Adamlar sırf provake etmek için derginin amacından uzaklaşmış. Fotomontaj yapmışlar, sırf provake etmek için derginin anasını satar bunlar :|

Hoca Şimdi bu yaratıcıLık değilde nedir :/ ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@revengex

takılma boşver.

hem konumuz yaratıcılık deil körlük :P 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

IroN-EaGLe bunu yazdı:

VaLLa Karikatürü Penguen Yapıyor Şu an. Gerçi Bu ManavKuyuda Satan Bir Yer buLamadım Ama :S

Edit:

Bu Da Penguen'in Efsane KapakLarından Biri :

TYP

Koptum Hacı:D ALLAH iyiliğini Versin :D Yerlerdeyim amk :D

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Kardeşim resmen provakasyon yapıyorlar.

Başörtüsünün resmi filan dalga geçiyorlar. Benim anam bacım başörtüsü takıyor. Ben bunu çizenini sülalesini ... haksız mıyım?

Aksine bunlar bunları çizdikçe yaptıkça küçümsedikçe, ben hükümete sempati duyuyorum bunu belirteyim. Bunlar hükümeti aksine dahada güçlü yapıyor. Eleştirilik yanı yok bunun. Bunun sadece şerefsizce benim türk halkımı provake etme yanı var. Tabii olaya geniş açıdan bakamıyorsunuz. Ya da sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz. Komedi :) Benim açımdan bakamıyorsunuz. Oysa ben sizin açınızdan bakınca hiç bi komiklik görmüyorum. Ekonomi kötü olunca bunu eleştirsinler komik karikatürler yapsınlar. Ya da başka bişey olunca karikatür çizsinler ama artık yeter. Başörtüsünü provakasyon olarak kullanmasınlar.

Ya da banane a.q. Kültürümle dalga geçsinler provaka etsinler üstüne üstlük millet buna gülsün :) Neyse...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Şimdi karıktürler güzel ama 2001 krıziyle ilgili olanda bi yanlışlık var sankı

2001 de akp yoktu yokken nasıl tecrube kazanmış

Eğer 2001'ın tecrubesıyle Ayakta duruyorsak (ki pek durduğumuz söylenemez) Bunda akpnın ne katkısı var. Eski ekonomık programı uyguluyor demektir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

@ HaYVaN hacı tayyeap de başörtüsünü siyasete alet edip veriyor ara gazı alttan yemediği halt kalmıyor o da provoke ediyor onun da sülalesine bi uğrasana?

büdüt: bizim komuşunun küçük kızı da kırmızı kurdela takıyor saygısızlık etmişler provoke bu. geniş düşünmek lazım :|

bırak abi ya.. :D

2. büdüt: yeni mesaj yazmayım :D .. kendin diyosun işte neden islam birliği deilde ab birliği? çünkü provoke ediyor başörtüsü ardına sığınıyor.. benim dediğime geldin dolaylı yoldan geniş düşün :D şu gün laiklik elden gidiyor diyenlerin çoğu türban yüzünden değil hükümetin azgınlığı yüzünden bu düşüncede.. milleti ikiye böldü iyice düzelticem derken s.çtı.. :D dimi? di :D

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Tayyip bi kere beni seçerseniz başörtüsü serbest olacak diye bişey demedi. Yoksa dedi mi?

Neyse... Adam geldi tek başına iktidar oldu. Bi 5 yıl geçti üzerinden. Sonra adam bi yasa çıkarmaya kalkıştı. Nedir bu yasa üniversitede başörtüsü serbest olacak ki yargıya duyulan saygıdan karar iptal oldu. Ben olsam bi yasa daha çıkarır başörtüsünü serbest ederdim. Helal olsun hükümete ki yargıyada saygı duyuyor.

Bunu tek başına iktidar oluşundan 5 yıl sonra yapmaya yeltendi :)

Yahu ben üniversite giriyorum gelen kızlar kapıda o başörtülerini çıkarıyorlar, köşede de iki tane karı hahahah gülüyo onlara... Yani bu başörtü serbest olsa kıyamet mi kopacaktı. Gerçi yobazlar kopacak diyor:

Şimdiki yobazlar "laiklik elden gidiyor!!! vurun kahpeye!!!" demiyolar mı...

Sonra diyelim ki bu hükümet dini kullanıyor... Peki niye bi islam birliği kurma peşinde değilde, Avrupa Birliğinin peşinde? Ne bileyim dini kullansa bence islam birliği kurmak isterdi. Hani dinci olan biride islam birliğini kuracağım diyene belki erbakana oy verirdi.

Sonra ne oluyor? Bütün ermenilerle görüşüyor, yahudilerle iş kuruyor, hristiyanlarla neler neler yapıyor. Sonra bu başbakan dinci deniyor. Yaw bu başbakan erbakan gibi ben şeriati mi getirecem diyor?

Madem din ise neden saadet partisi değilde akp çıkıyor oraya :)

/

Başörtüsünü provake etmek istese islam birliğinide ister. Bizim fakülteye geldi konuşma yaptı >> din adına hiç birşey söylemedi. Başörtüsü adına hiç birşey söylemedi :) Tek söyledikleri zarar eden çiftçi. Terör... başka bi konu konuşmadı. Kaldı ki başörtüsünden vaz geçti. Şimdi oyları düşecek mi :) Düşmez. Millet ikiye bölünmedi. Sadece chp taraftarları oy kazanmak için bu türden oyunlara başvurdu.

Türk Bayrağını provake etti. Neymiş (seçimden önce) cumhuriyet mitingi. Laiklik elden gidiyor mitingi. Alalım bayrakları çıkalım mitingi :)

Atatürk'e saygı mitingi. İnanıyorum ki bunu yaptırtanların hepsinden kat kat daha fazla Atatürk'e saygı duyuyordur Tayyip.

Edit// Erbakan konuşmasında resmen şeriat getirecem diyor siz tayyibin daha yobaz olduğunu düşünüyorsunuz yine :) Siz sadece tayyibi görmek istemiyorsunuz tek sorun bu. Karısı başörtülü başbakan istemiyorsunuz belki :) Neyse...

Güneydoğuda yapılacak çiftçinin zararını ödeme yazısını hiç bir penguen yazmadı ama başörtüsünü yazdı hepsi :)

Her türlü sandık gösterecek gerçekleri... Başörtüsü girişimi yok ama tayyip yine birinci çıkacak :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

@HaYVaN

ErbakancıLar FethuLLahcı yobaz kesimden değiL tamam dinci ama aşırı dinci değiL Tayyeap gibi.. ki üLkemizde de FethuLLahcı yobaz kesim ağırLıkta oLduğuna göre yazının cevabını aLmış buLunuyosun :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

@HaYVaN Konuya Çok Çok Saçma Bir Açıdan YakLaşıyorsun. Siyasi Görüşünden DoLayı BunLarı Da söyLüyor oLabiLirsin Ama Bence biraz GörüşLerinden SoyutLanıp GerçekLeri Görmen Gerekiyor. Sana Tek CümLe söyLüyorum : "Bu AdamLar üLkeyi Satıyor !"

Ha üLkeyi NasıL SatıyorLar Da Dersen Uzun Uzadıya Konuşuruz.

Benim Vermiş oLduğum Kapakta VeriLmek İstenen Mesaj Apaçık Ortada. Zaten SoL Üstte De Tayyip'in "Herkes 3 Çocuk Yapsın" Deyişine O YüzLer KonuLmuş. 3 Çocuk Yapıp Doyuramayıp,Giydiremeyip,GeLecek Vaad Edemedikten Sonra Neye Yarar ?

Tayyip Diyor Ki Kişi Başına Düşen MiLLi GeLir 10.000 $ . Nerde Bu ParaLar Nerde  BiLiyor Musun ZenginLErin CepLErinde.oLan Bana Sana oLuyor.

Son Söz oLarak DüzenLi Bir ŞekiLde Penguen oKusaydın Bugün Bu LafLarı SöyLemiyor oLacaktın. Madem Görüşünü Savunuyorsun. Bu Hafta Bir Penguen aL. Eğer Orda YaLan Ya Da Provakasyon Adına birşey buLabiLirsen ( Ön Yargısız) GeL Yine KonuşaLım.

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
Toplam Hit: 7817 Toplam Mesaj: 59