Bu Hafta Çıkan Karikatürlerden Seçmeler
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------lehmen brothers battı dimi ?
evet.
peki sebebi neydi ?
dünyanın en büyük bankası batarken türkiye'deki bankalara niye bişey olmuyo ?
ben cevabını cok iyi biliyorum.hatta yanıtlayamazsan sana da yazarım.ama sen bu olayı nasıl akpnin iyiliğine(!) bağlayacaksın merak ettim.
-----------------------------Senin vereceğin cevabı adım gibi biliyorum : ) Türkiye satılıyor! Satılan paralarda bu açıklar kapatılıyor xD
Ama ben buna inanmıyorum. Bence 5-6 yıllık emeğimizin karşılığını alıyoruz bu krizde; diğerlerinden daha sağlam kalarak.
ehehe her zamanki gibi komiksin :)
benimkini tahmin etme. kendi cevabını yaz istersen.ya da git abilerine sor önce :)))
-
Gel biz bu otomobıl konusunu kapatalım. :) BMW ile mercedesın fiyatı mi düşmüş :)
-
Sana En GüzeL Cevabı Yine Bir KarikatürLe Vereceğim . Bak Aşağıda Gözü BağLı oLan Hukuk DeğiL AsLında Sensin :| Körü Körüne BağLanmak gibi . Başka Da Diyecek Bişi Yok Zaten. İstediğin Yönden Bakmaya Devam Et !
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------ehehe her zamanki gibi komiksin :)
benimkini tahmin etme. kendi cevabını yaz istersen.ya da git abilerine sor önce :)))
Hocam çok merak ettim ha :) Acaba telekom satıldı da zararı ödendi mi diyeceksin diye düşünmüştüm :S Yoksa ziraat bankası türkiyenin değilde amerikanın bankası mı diyeceksin. Muhuahahah xDÇok merak ettim ha xD Böyle bir cevap değilsede hükümeti karalayacak başka ne cevap buldun xD Ama bankalarımız ayakta :|
Holy arabaların fiyatı düşüyor kardeş gerçekten. Konu hakkında bilgili galeri çalıştıran arkadaşım var. İstersen o bilgilendirir. Msn'e artık burdan yazmıyorum. Forumu allak bullak ettim. Dediğiniz her şeyede cevap verebilirim.
-
@hayvan,fingolfin
muahahha :F
eve gecince cevaplıycam kacırmamalıyım :D
-
ya tamam penguen baya baya koparıyor milleti fakat.
hep akp'ye gidior.Bu aq chp ye nie hiç bi yorum bi karkatür yok oysa o kadar malzeme varki tam katrajlık yani Chp nin suanki halini çiz çiz bitiremen ama 1 tane yok nedense aq yerinde
-
beyler bence en güzelleri Penguen ve Uykusuzda oluyor benim tercihim Penguen ve Penguenenin içindeki Otopsi raporu ancak Uykusuzda LAN?,iki Resim arasındaki 7 fark ve Otisabi
-
Armigerovs bunu yazdı:
-----------------------------ya tamam penguen baya baya koparıyor milleti fakat.
hep akp'ye gidior.Bu aq chp ye nie hiç bi yorum bi karkatür yok oysa o kadar malzeme varki tam katrajlık yani Chp nin suanki halini çiz çiz bitiremen ama 1 tane yok nedense aq yerinde
-----------------------------Penguende Herşey oLur Diye Bir yer Var. Orda Herkes Var.
Konumuz Bir Dergi DeğiL Ama Yine De HakLarını Yememek Gerek.
-
Armigerovs bunu yazdı:
-----------------------------ya tamam penguen baya baya koparıyor milleti fakat.
-----------------------------var var. takip ederseniz görürsünüz :)
-
ah bea hayvan vah sana..hacı google amcama sevk ediyorum seni..
başörtüsü ile türban aynı deildir....ayrı ayrıdır..türban diyince herkezin aklına başörtüsü geliyor nedense...