Bu Halede Mi Gelecektik! Atatürk Portreleri Çöplerde.
-
imam hatip lerde zaten atatürk portreleri olmaması lazım bn yakıştıramıyorum. o okulların bilimsel bi yanı yok .. koymasınlar daha iyi bence =)
-
warlife bunu yazdı:
-----------------------------imam hatip lerde zaten atatürk portreleri olmaması lazım bn yakıştıramıyorum. o okulların bilimsel bi yanı yok .. koymasınlar daha iyi bence =)
-----------------------------şu arkadaşa büyük bir alkış.......o okulların bilimsel yanı yok ve atatürk resmi mükemmel bir kıyaslama... bizim burda emlakçı var ataturk resmi smış duvarına çok bilimsel duruyor :)
-
yalanhaber.com
itin biri haber yaptıgını sanmış
ahahahah hemen sucluyuda bulmus hatipliler kesin onlar..
okul bitti veledin biri eski kitaplarını çöpe attı derdi bize kaldı
kimi sevdiginiz yada sevmediginizi irdelemem ama bunu parayla satanlara yem olmayın.
adam haber yaptı parasını aldı gazete yada net haber satıcak parasını alıcak
bizde yalan yere kapışacazz.
kesin ibda c dir
kesin
-
tipik bir sözcü haberi.
-
sittinsene bunu yazdı:
-----------------------------belki yensini asmıştır atan kişi yaksalar olmaz yırtsalar olmaz atsalar olmaz ne yapıcaktı acaba bir makine yapıp öylemi imha etmesi lazımdı mübarek sanki tanrı parçacığı takılmayın okadar duyarlılığınızı daha yararlı işlere saklayın
----------------------------- -
Vatan millet sakarya...
-
hemen koşun alın posterlerinizi kutsal birşeymiş gibi, bence konunun kapatılması lazım
-
hayatını sikim onu atanların ben. AMK birde mümkün değilmişmişmişmiş...
-
olum işte cahil birileri atmıştır çok abartmayın tek başına kurtarmadı türkiye yi (atatürk bunları duyarsan aldanma) siz dua edin kuran ı kerim atmamışlar.
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------haberi çarpıtmışlar.
fotoğrafa dikkatli bakarsaniz kitap sayfaları görürsünüz. yanında da ev eşyaları, halı poşet vs var. büyük ihtimalle bir öğrenci/anne vs evi temizlerken kitabıda çöpe atmak istediler kitabın içinde de bilindiği gibi atatürk resmi ve gençliğe hitabe, istiklal marşı var.
yani resme bakarsanız ve haberi şüpheyle okursanız anlarsınız. çöpe atılan bir ders kitaptan dağılmış sadece. yani çöpe atılan aslında kitap. resmi çeken kişide kasıtlı olarak o resmi en öne getirmiş olabilir ya da birisi görmüştür vs. saygısızlık yapılmak istenseydi kasıtlı olarak daha farklı yöntemler uygulanırdı bence.
edit: birde imam hatip lisesi olduğunu belirtmişler. kesinlikle imam hatiplilere baskı olsun, anti pati toplansın, yine birileri ikiye üçe bölünsün diye yapılmış bir haber.
-----------------------------banada öğrenci temizliği gibi geldi, ayrıca okulda yerden yere vurduğunuz tüm kitaplarda bunlar var(kimse ben yapmıyom demesin 3 kişi yapmıyosa 2 kişi kesin yapıyo), kitabı bi götünüze sokmuyonuz ama böyle bi durumda herkes Atatürkçü :/