folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Hastalığa Dikkat

Bu Hastalığa Dikkat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Hocalar geçen gün midemde başlayan rahatsızlıkların devamında yorgunluk boğazımın şişmesi gözlerimin yerinden çıkacakcasına ağrısı ve üstüne üstlük bu hastalıklarla maç yapmamın neticesinde ateşler içinde evde yandım durdum fakat bugun sadece yorgunluk göz ağrısı ve vucud ağrısı var. Ki öğrenci olduğum ve tatil olduğu için evden dışarı ççıkmıyorum yorulcak hiçbirşey yapmıyorum. Etrafımdaki herkesi bir grip ve buna benzer anormal hastalıklar sardı. Hastaneyede gitmem için ssk kurumuna gidip bi evrak var onu her dönem yeniletmem gerekiyor 2inci dönem yeniletmediğim için sskden yararlanamıyorum lakin hocalar siz siz olun hafif kırgınlık ateş vs buna benzer belirti olduğu an hastaneye müracat edip iğne hap ilaç ne varsa alın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    soğuk algınlığı nezle yılda 2 defa olması normal bana göre. ben her yıl 1 yada 2 defa olurum çoğunda ilaç kullanmam kendiliğinden geçer. 1 hafta içerisinde geçmezse doktora başvurmakta fayda var. Allah daha beter hastalıklardan korusun bunlar falan bişey değil. en iyisi istirhat etmek fazla yormamak bol bol limon+ıhlamur içmek.. özellikle bu aylarda oluyor bir çok kişide görüyorum , hava tam ısınmadı henüz havaya aldırıp ceyranda kalmamak gerekiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    domuz giribimi =)

Bozamaz Aramızı Yarasa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    la göz ağrısı hariç bütün belirtiler vardı... çılgın bi öksürük bogazımın şişmesi ve acıması falan ben sigaraya baglamıstım ama vücut yorgunlugu cok sacma geldi... genc adamız ne yorgunlugu yahu ama dizlerimde feci bi halsizlik seziyorum. 1-2 haftadır böle gecmezse gidicem doktora

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

DarkPrice bunu yazdı:
    -----------------------------
    domuz giribimi =)

Allah korusun hoca ya :d 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    hergun hastedeyim ama doktora gidemiyorum :/

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

ahahahahaha zuhaushsduhsaudhşlsasldmşasld

hiç güleceğim yoktu fatih abi :D Allahta seni güldürsün o| 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    aynıyız aynı eczanenin içindeyim burnum akıyo yaf

geberiyorum serum tkacaklar korkudan gidemiyor :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    Hocalar geçen gün midemde başlayan rahatsızlıkların devamında yorgunluk boğazımın şişmesi gözlerimin yerinden çıkacakcasına ağrısı ve üstüne üstlük bu hastalıklarla maç yapmamın neticesinde ateşler içinde evde yandım durdum fakat bugun sadece yorgunluk göz ağrısı ve vucud ağrısı var. Ki öğrenci olduğum ve tatil olduğu için evden dışarı ççıkmıyorum yorulcak hiçbirşey yapmıyorum. Etrafımdaki herkesi bir grip ve buna benzer anormal hastalıklar sardı. Hastaneyede gitmem için ssk kurumuna gidip bi evrak var onu her dönem yeniletmem gerekiyor 2inci dönem yeniletmediğim için sskden yararlanamıyorum lakin hocalar siz siz olun hafif kırgınlık ateş vs buna benzer belirti olduğu an hastaneye müracat edip iğne hap ilaç ne varsa alın

Butun belirtiler var ustune circir(ishal), mide bulantisi var .]

Edit Hazir bu konu acilmisken sirtimda durduk yere kahverengi bi iz cikti 1 yil icinde buyume gosterdi bu durummu yasayan vs var mi  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Edit Hazir bu konu acilmisken sirtimda durduk yere kahverengi bi iz cikti 1 yil icinde buyume gosterdi bu durummu yasayan vs var mi  

oha sırtında kahve rengi iz çıktı ve büyüyyor sende doktora gitmiyon 1 yıldırda orda hocam sana dicek bi laf bulamıyom deri kanseri bile olabilirsin tutki en kötü ihtimalleri sölemiyom bile yuh yani kaç yaşındasın

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Ben abartmadan söylüyorum 4-5 yılda bir hasta olan birisiyim. Ama geçirdiğim hastalıklarda 1 haftalık falan oluyor. Neyse bu sene 12 kere grip oldum ve 2 gün yatakta yattım her seferinde. Çok kötü bir durumdu.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 2114 Toplam Mesaj: 21