Bu İdaanamaeden Ceza Alırmıyım (Resimli)
-
benim anlamadığım bu adam sana borcunu ödemediği için sen icraya vermedin mi?
sen niye ceza alıyosun ben bunu anlamadım?! -
Resim açılıyor,
Adam yavşaklık ediyor ben borcumu bu adama ödedim diyor ama borcumu ödediğim halde senetimi yine işleme koymuş diyor,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Resim açılıyor,
Adam yavşaklık ediyor ben borcumu bu adama ödedim diyor ama borcumu ödediğim halde senetimi yine işleme koymuş diyor,
-----------------------------e buna dair bi kanıtı var mı? yani borcumu ödedim ama bu genede seneti işleme koymuş ahabak buda bu herifin şerefsizliğine dair kanıtım die?
2 taraftada işi ispatlayacak ayrı kanıtlar yoksa, senin elinde senet olması bence seni haklı çıkarır.. borcunu ödedin senedin niye bende arkadaş, ödeseydin verirdik dersin.?! olma mı :d -
Avukatın varmış o gerekli müdaheleyi yapar. ayrıca senedi ödedim demekle senet ödenmiş olmaz ancak elinde senedi ödediğine dair senin imzanı taşıyan bir belge olması lazımki ispat edebilsin. öyle bir belge olsaydı zaten icra takibine itiraz ederdi. sadece borçlu zaman kazanmaya çalışıyor. aslında savcının iddianame bile açması gerekmezdi. çünkü hukuki bir işlem senin yaptığın. eğer icra mahkemesine dava açıp kazansaydı o zaman hakkında suç duyurusunda bulunurdu. iddianame açılması ceza alacağını göstermez
-
elinde senetle git hakimin karşısına otur, nah tıkarlar içeri :/
-
hocam takip edicem. şu konudan dolayı en küçük bi ceza alırsan sokayım böle düzene bu ne la. adam alacaklı bide ceza mı yuh artık.
-
Az önce geldim mahkemeden arkadaşlar 10.55 deydi dava boşu boşuna oraya gitmek zorunda kaldım benim toplam söylediğim kelime sayısı 10 geçmedi yerime avukatım konuştu hakim dava ya baktı güldü yav size savcı ne diye dava açmış dedi burada siz haklısınız dedi ama kamu bilmem neyi adına birde şahitleri dinliyelim dedi 2 ay sonrasına gün verdi sizin gelmenizede gerek yok dedi,
-
geçmiş olsun hocam ozaman. :)
-
çok güldüm hacı (Resimli) yazmışsın +Caps yazsaydın tam olurmuş :)
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------resim açılmıyor.
-----------------------------http://www.fuckultygaming.tk/tbt/tarama0001.jpg