Bu İşi Düzene Koymanın Zamanı Geldi Ticket Sistemi Kurdum
-
Arkadişler ve öndişler Pmle hasar sorgu tescil özel hayat müşteri vs konulara cevap yazamıyorum zaten son 2 haftadır kimse pmlere cevap alamıyordur çünkü zamanım olmuyor olduğu zamanda flood koruması beni basur ediyo
Onun içündirki Sistematik olarak cevaplama aciliyete göre cevaplama adına ticket sistemi kurdum
Bu Saatten Sonra Bana Soracağınız her konuyu
http://djalper.net/ticket e sorabilirsiniz Şuan için halka açık ilerde şifreli olabilir
Sigorta Tekliflerinizi >> Teklif-Alma-Firmasi-Sitemiz Konusundaki firma sitesinden girebilirsin Akşama Kadar mutlaka Dönerim
Hosting Müşterilerim hosting panelindeki ticketten veya tbt den ulaşabilir
Sigorta Müşterilerim Cep telefonumdan 7/24 Ulaşabilir
Hasar Sorğulama hasar dosyası sorgulama vb gibi konulara pm ile artık dönüş yapılmayacaktır.
Birde Sizden ricam hasar sorgusunda ciddi olduğunuz araçları yazın yani her gördüğünüzü yazmayın 1 detaylı sorgu almam ortalama 5-7 dk sürüyor araştırmam 10 araç olsa 70 dk eder başkaların hakkını gasp etmeyin
Ad soyad kısmına (tbt nick / Gerçek ad ) şeklinde yazarsanız öncelik tanınır. ve mail adresiniz doğru olsunki dönüş mailli gelsin
Saygılarımla
-
görmeyip pm atanlar için
-
Abi tesekkur ederim kendi adima son donemde biraz yormus olabilirim seni araç aldim artik ama lazim olursa diye postum bulunsun
-
Allah razı olsun.. Ciddi anlamda söylüyorum büyük hizmet..
-
DJ_Alper bunu yazdı
Arkadişler ve öndişler Pmle hasar sorgu tescil özel hayat müşteri vs konulara cevap yazamıyorum zaten son 2 haftadır kimse pmlere cevap alamıyordur çünkü zamanım olmuyor olduğu zamanda flood koruması beni basur ediyo
hosting hizmeti de mi veriyorsun artık abi?
noname tarafından 08/Mar/14 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
alper sigorta fiyatlaında bir düşme varmı 2014 için
-
serkan hacı bu djalper yerıne dıger sıteden yapsana hacı . bırde dırekt olarak bir tane maıl entegre et hacı oradan cevap versene helpdestek te acık vardı birde sanırım
-
kral adamsın abi..
-
hakkaten takip ediyormu diye ticket açtım beyler. sevgiler. bekleyip görücez :)
-
cevap gelmiş beyler tamam sistem çalışıyor ve alper beyde kontrol ediyor :)
Takip Numarası (ID): *********** (Talep numarası: 2) Talep Durumu: Çözülenler [Talebi Aç] Kayıt Tarihi: 2014-03-09 01:53:40 Güncellendi: 2014-03-09 23:40:32 Son Cevaplayan: DJ_Alper Kategori: Saçma Sapan Sorular Cevaplar: 1 Öncelik: Yüksek -
Güzel düşünce :)