Bu Levhadan 2 Adet Yaptırmak İstiyorum
-
MMerhabalar, aşağıdaki wc levhasından bay ve bayan olarak toplamda 2 adet yaptırmak istiyorum.
fatura kesilmesi mecburidir.
ışık rengi mavi olmalı.
bu iş ile uğraşıp yapabilecek olanlar fiyat tekliflerini pm ile göndersin arkadaşlar...

-
Kaygusuz hocam yapıyordu da tabela mıydı o levhamıydı emin diilim.
-
kaygusuz led lerler her bişeyi yapıyodu bunuda yapıyodur muhtemelen ona bi ulaş hocam sen
-
En yakın reklamcıya git. O halleder.
-
şeffaf plexy glassın üzerini lazer makinesi ile işlemişler bay ve bayan kısmını. bizim şirket yapıyor fiyatıda galiba 150+KDV yada biraz daha yukarıda olabilir. ancak ben yurt dışındayım. bir kaç gün beklersen geçicem antalyaya. yaptırırım. ücretini peşin gönderirsin ama :)
Free_Mans tarafından 14/Ağu/12 17:49 tarihinde düzenlenmiştir -
led tabela yapıyorum sadece.
cnc makinesinde işlenmiş alttan üstten şerit ledle aydınlatışmış bu tabela.
-
acil cikis lambalarinin oldugu sistemden bahsediyorsunuz bilmiorum fiyati pahalimi olur bilinmez ama bu zimbirtilardan 2 tane alip pleksisini cnc de oydurursaniz sizin is olur zor bir sistem degil ancak pleksisini hazirlamak sikintili
ama dersenki kendim yapabilirim plexi yi yapimini anlatiyorum asagiya
oncelikle plexi glass i gereken olculerde kestiriyoruz. daha sonra reklamcida etiketleride kestiyoruz ve bir milyoncudan uyduruk bir havya aliyoruz ve etiketlerin yakinlarindan dikkatli bi sekilde az az bastirarak plexi glasi eritiyoruz ve sonuc bu sekilin biraz kotusu ama uzaktan belli olmayani cikiyor daha sonra bu yangin cikis tabelalarindan alip icerisine takiyoruz sonuc istedigimiz goruntu cikmis oluyor eger istersen renkli olsun diye icindeki ledlerin degismesi gerekiyor ve genelde kare tipinde ledler kullaniliyor isimlerini hatirlamiyorum ama o tip oluyor veya mantar ledlede cozume ulasabilirsin ama ugrastirici olur en mantiklisi bi reklamcida yaptirtmak hadi kolay gelsin
ayhun tarafından 14/Ağu/12 19:55 tarihinde düzenlenmiştir -
dostlar sağolun 75 tl ye buldum burada :D aynısının mavi ışıklısını yapacak reklamcı.
-
ayhun bunu yazdı
acil cikis lambalarinin oldugu sistemden bahsediyorsunuz bilmiorum fiyati pahalimi olur bilinmez ama bu zimbirtilardan 2 tane alip pleksisini cnc de oydurursaniz sizin is olur zor bir sistem degil ancak pleksisini hazirlamak sikintili
ama dersenki kendim yapabilirim plexi yi yapimini anlatiyorum asagiya
oncelikle plexi glass i gereken olculerde kestiriyoruz. daha sonra reklamcida etiketleride kestiyoruz ve bir milyoncudan uyduruk bir havya aliyoruz ve etiketlerin yakinlarindan dikkatli bi sekilde az az bastirarak plexi glasi eritiyoruz ve sonuc bu sekilin biraz kotusu ama uzaktan belli olmayani cikiyor daha sonra bu yangin cikis tabelalarindan alip icerisine takiyoruz sonuc istedigimiz goruntu cikmis oluyor eger istersen renkli olsun diye icindeki ledlerin degismesi gerekiyor ve genelde kare tipinde ledler kullaniliyor isimlerini hatirlamiyorum ama o tip oluyor veya mantar ledlede cozume ulasabilirsin ama ugrastirici olur en mantiklisi bi reklamcida yaptirtmak hadi kolay gelsin
senin öyle anlattığın gibi olsaydı herkes ledci plexici olurdu :)
-
TECRUBELERLE SABITTIR...
-
resim.xxx bizim site :D