Bu Mesaja İnanmayın! Kontörler Uçmasın :)
-
Cep telefonlarına Turkcell'den geldiği iddia edilen bir mesaj bir çok kişinin canını yaktı.
Turkcell'den gönderildiği iddia edilen mesaj da şöyle deniliyor.
"TURKCELL'den 2. Bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok gönder daha çok kazan"
Bu mesaj, yeni bir kampanya başladığını zanneden aboneler arasında hızla yayılıyor. Ancak Turkcell yetkilileri böyle bir kampanyaları bulunmadığı söylüyor.Zaten Turkcell'in resmi sitesinden yaplımış bir duyuru da yok.Not: !!!! Ayrıca ekliyorum..Bu msj bugün gündüz Saatlerinde banada geldi tabi numara normal bir hat olduğu için yemedik :) Gerçi turkcell de gönderse 1 saate 25 kişiye gönder diyor :) a.k işimmi yok :) Dikkat edin arkadaslar.. :)
Kaynak: http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Bu_mesaja_inanmayin_175180_11&Newsid=175180
Haber Metninde Telefon numarası yazmıyor.. İşte bana msj ın geldiği Telefon numarası: +90534 443 99 71
-
arayıp sövseydinya bana yolasa ana bacı yani gerci ben vodofonum
-
4 ayrı yerden bu mesaj geldi.
-
bizim evden arkadaşlara da gelmiş bu mesaj lan diyorum yoktur böle bi şey, benle kavga edeceklerdi inanmıyolar :)
-
la ne manyaklar war bnada gldi 2 3 kişiden
sttri çektim tabi (:
-
lan ne salak adamlar var =) aynı mesaj banada geldi bzm arkadaş inanmış banada yollamıs =) hattım avea olmasına raqmen =))
-
bana tbt den birinden bile mesaj geldi :D ama isim vermeyecem :D
-
Banada geldi msj dedim noluyo turkcell o kdr düştümü normal hattan mesaj atıyo:D
-
ewt yhaw banada geldi.. dayımada gelmiş az daha 25 kişiye gönderiodu ben engellemesem :D
-
En az bana 10 kusur yerden geldi en fazla kek arkadas potansıyelı bende var sanırsam kendimden utanıyorum :'(
(: -
hoca ne bu yaa konuyu okuyana mı geliyo bu msj noluyo?
konuyu okudum 5 10 dakka geçti msj geldi :S :| xD garez'imsi bişey deil demi bU? :|