Bu Mesaja İnanmayın! Kontörler Uçmasın :)
-
1 hafta önce, dün, bugün geldi. Anlattım arkadaşlara yok böyle bişe diye. Yaa sinir oluyorum şöyle zincirleme msjlara aq ya :S kim çıkartıyosa bunları, bu tür şeyleri çıkaranları tanıyan veya burda çıkaran biri bu yazdığımı okuyosa ona şunu diyorum : a.a.q !
-
benim makine biraz geç düştü.. gerçi bende 500 sms beleş vardı.. yolladım 14 tane mal gibi sonra düştü trink diye bi ses duydum :) :D iş işten geçmiş oldu. TBT den özür diliyorum TBT müridinin böyle bir gafa düşmesini umarım affederler..
-
Postları okuduktan sonra şunu fark ettim,lan benim hiç salak arkadaşım yokmuş :|
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
benim makine biraz geç düştü.. gerçi bende 500 sms beleş vardı.. yolladım 14 tane mal gibi sonra düştü trink diye bi ses duydum :) :D iş işten geçmiş oldu. TBT den özür diliyorum TBT müridinin böyle bir gafa düşmesini umarım affederler..
25 kişiye gönderene 48 saat ban verilmesi konuşuluyordu tahribat kulislerinde...sen 14 kişiye yollamıssın. nolur hesaplayalım?
şindi orhan orhantı kurarız 25 kişi 48 saat ise
14 kişi x saattir :)
------------------------------------
26,88 saate tekabul eder!..
banlanabilirsin:) tbt de olupta böle bişey yapma lüksün olmayabilir:D
-
Bana da geldi 4-5 tane. Lan dedim bu dünyada ne salak adamlar var. Hala inanamıyorum ya kendimden utanıyorum. Hala şoktayım.
-
İyi abi sadece size gelmiş.Bzim bilgisayar dersinde hocaya geldi mesaj.Kadın bıraktı dersi mersi sınıfa soruyo türksel hattı olan var mı 25 tane mesaj atmam lazım..Ben senn hocalığınaaaa dedim sora..Mal ilk ders gönderdi gönderdi.İkinci ders geldi aynen şöyle: Arkadaşlar mesaj sıkma çıktı siz uğaşmayın...:D :D
-
iMPaLa bunu yazdı:
FeRoCi bunu yazdı:
25 kişiye gönderene 48 saat ban verilmesi konuşuluyordu tahribat kulislerinde...sen 14 kişiye yollamıssın. nolur hesaplayalım?
şindi orhan orhantı kurarız 25 kişi 48 saat ise
14 kişi x saattir :)
------------------------------------
26,88 saate tekabul eder!..
banlanabilirsin:) tbt de olupta böle bişey yapma lüksün olmayabilir:D
okuyup adam olarak bu yaptığım hatayı telafi edicem... söz :) :) -
Bu mesaj benim hattım avea olmasına rağmen arkadaşın belirttiği numaradan "+90534 443 99 71" bana da geldi :D
Güldüm tabe..
Neler var neler =)
Tabi Turkcell'in gönderdiği mesajların mesajda direk "TURKCELL" adı ile gelmesi ve msj bitiminde de TURKCELL yazması gerektiğini biliyoruz :)
Bırakın kanan kansın :D -
milletin işi gücü yok işsizlikten ne hallere düşmüşler :)
buradan yetkililere sesleniyorum; tayyip bu mesajı atanı bul ona iş ve aş ver halka kazandır :| -
Bana en az 5 kere geldi.Böle deli saçması bişeye nasıl inanıyorlar anlamıyorum.Ama gene bu olayda Turkcelle yaradı :(
Toplam Hit: 7053 Toplam Mesaj: 35