folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Mesaja İnanmayın! Kontörler Uçmasın :)

Bu Mesaja İnanmayın! Kontörler Uçmasın :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    1 hafta önce, dün, bugün geldi. Anlattım arkadaşlara yok böyle bişe diye. Yaa sinir oluyorum şöyle zincirleme msjlara aq ya :S kim çıkartıyosa bunları, bu tür şeyleri çıkaranları tanıyan veya burda çıkaran biri bu yazdığımı okuyosa ona şunu diyorum : a.a.q !

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    benim makine biraz geç düştü.. gerçi bende 500 sms beleş vardı.. yolladım 14 tane mal gibi sonra düştü trink diye bi ses duydum :) :D iş işten geçmiş oldu. TBT den özür diliyorum TBT müridinin böyle bir gafa düşmesini umarım affederler..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Postları okuduktan sonra şunu fark ettim,lan benim hiç salak arkadaşım yokmuş :|

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim makine biraz geç düştü.. gerçi bende 500 sms beleş vardı.. yolladım 14 tane mal gibi sonra düştü trink diye bi ses duydum :) :D iş işten geçmiş oldu. TBT den özür diliyorum TBT müridinin böyle bir gafa düşmesini umarım affederler..
    25 kişiye gönderene 48 saat ban verilmesi konuşuluyordu tahribat kulislerinde...sen 14 kişiye yollamıssın. nolur hesaplayalım?

şindi orhan orhantı kurarız    25 kişi               48 saat ise

14 kişi                 x  saattir :)
                                          ------------------------------------
                                                                      26,88  saate tekabul eder!..
    banlanabilirsin:) tbt de olupta böle bişey yapma lüksün olmayabilir:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Bana da geldi 4-5 tane. Lan dedim bu dünyada ne salak adamlar var. Hala inanamıyorum ya kendimden utanıyorum. Hala şoktayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    İyi abi sadece size gelmiş.Bzim bilgisayar dersinde hocaya geldi mesaj.Kadın bıraktı dersi mersi sınıfa soruyo türksel hattı olan var mı 25 tane mesaj atmam lazım..Ben senn hocalığınaaaa  dedim sora..Mal ilk ders gönderdi gönderdi.İkinci ders geldi aynen şöyle: Arkadaşlar mesaj sıkma çıktı siz uğaşmayın...:D :D

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    iMPaLa bunu yazdı:
    FeRoCi bunu yazdı:
    25 kişiye gönderene 48 saat ban verilmesi konuşuluyordu tahribat kulislerinde...sen 14 kişiye yollamıssın. nolur hesaplayalım?

şindi orhan orhantı kurarız    25 kişi               48 saat ise

14 kişi                 x  saattir :)
                                          ------------------------------------
                                                                      26,88  saate tekabul eder!..
    banlanabilirsin:) tbt de olupta böle bişey yapma lüksün olmayabilir:D

okuyup adam olarak bu yaptığım hatayı telafi edicem... söz :) :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Bu mesaj benim hattım avea olmasına rağmen arkadaşın belirttiği numaradan "+90534 443 99 71" bana da geldi :D
    Güldüm tabe..
    Neler var neler =)
    Tabi Turkcell'in gönderdiği mesajların mesajda direk "TURKCELL" adı ile gelmesi ve msj bitiminde de TURKCELL yazması gerektiğini biliyoruz :)
    Bırakın kanan kansın :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    milletin işi gücü yok işsizlikten ne hallere düşmüşler :)
    buradan yetkililere sesleniyorum; tayyip bu mesajı atanı bul ona iş ve aş ver halka kazandır :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Bana en az 5 kere geldi.Böle deli saçması bişeye nasıl inanıyorlar anlamıyorum.Ama gene bu olayda Turkcelle yaradı :(
Toplam Hit: 7053 Toplam Mesaj: 35