Bu Nasıl Aptalca Bir TV Programıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

aydın doğanın kanalı değilmi alayının da götüne koyim. orospu evlatlarında din iman ne gezer para için analarını satar bu şerefsizin çocukları yeterki izlensin

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

aydın doğanın kanalı değilmi alayının da götüne koyim. orospu evlatlarında din iman ne gezer para için analarını satar bu şerefsizin çocukları yeterki izlensin

Dini imanı savunupta ana bacı küfredenler yüzünden bu kadar insan ateist oluyor haberin olsun (:

Yav kardeşim müslüman adam bu kadar küfr aynı anda nasıl eder aklım almıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Mezhebi geniş adamların. Ama şunu anladım ki bizim milletin iyice çivisi çıktı. El kadar bebeler çalı dibinde aşna fişne yapar oldu. Allah sonumuzu hayır etsin.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Kuzenine siki kalkan adam elin karısının derdine de düşer tabi. Abazanlık hat safhada.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Türk örf,adet ve gelenekleriyle tamamen dalga geçen ve bunları ortadan kaldırmaya odaklanmış programlar.

yemek yarışmaları: anamızdan babamızdan öğrendiğimiz şeydir, yemeği nerde yersen ye, beğenmesen bile, artırmayacaksın ve "eline sağlık" diyeceksin.

fakat bu yarışmalarda ne olduğunu biliyoruz.

ev tasarım programları: tamamen hava atmaya yönelik, ihtiyacı olmasa bile veya imkanları yetecek düzeyde olsa bile, bu yarışmaya katılanlar tamamen yakınlarına nispet yapmak için katılırlar. ben hiç görmedim gecekonduda oturan birinin programa katılma isteğini veya katıldığını. Bizim adetimizde yoktur, en azından bende yoktur, muhtaç durumda bile olsam böyle bir programa katılmam, çünkü biliyorumdur ki benden daha kötü durumda olan insanlar vardır bunlara ihtiyacı olan...

güzel giyinme programları: tamamen orospuluk yarışmalarıdır, 21-22 yaşlarındaki genç orospuların katıldığı veya katılmak istediği, programda götlerini başlarını açıp, arkadaşlarını kıskandırma gayreti içinde olan zavallılardır. sanki giyecek hiçbir elbiseleri yokmuş gibi, ha birde olsa bile bunları çevresinde ki 50 arkadaşına göstermesi yetmiyormuş gibi ekran başındaki milyonlarca salağa izlettirme gayreti gösteren tiplerdir.

evlenme programları: bu yarışmaya katılanlar, aslında medeni cesareti, özgüveni yüksek olan insanlar olup (böyle bir konuda TV'ye çıkma cesareti bakımından) aynı zamanda uçkur sevdalılarından başka birşey değildir. İnternetten kendi aralarında tanışıp evlenenlere laf eden bu gerizekalılar, daha da beterini yapıp kendilerini milyonların önünde sergileyen embesillere dönüşmüşlerdir. Oraya bir gün katılıp, kız "başka birşey sormak ister misin?" dediğinde "kaç cm'e kadar azına alabiliyosun?" diye sormayı hayal ettiğim bir programdır bu...

ben bilmem eşim bilir...vs tarzı aile rekabet programları da bana tamamen ters; çünkü işin içinde rekabet var ve yarışmacılar arasında "aman benim başıma gelmesin, onuna başına gelsin, yapamasın, edemesin, inşallah düşer müşer" tarzı diyalogları doğuran pislik bir ortam var. etabı tamamlayıpta, birinciliğe yerleşen ve diğer yarışmacıların bitirmesini bekleyen rakiplerin ağzından çıkabilecek, yeni evli, genç yaştaki çoğu üni. mezunu ve ileride doğacak çocuklarına örnek olması gereken anne-baba adaylarının ağzına ve kalbine yakışmayan ne kadar aşağılayıcı cümle varsa bunları sanki mikrofon kapalıymışcasına dile getiren aşağılık insanlar topluluğundan oluşan bir kanal-d yapıtı, diğer yapıtların çoğundada kanal-d mevcut..

sonuç: her ne kadar tasvip etmesek de, bu tür yarışmalar maalesef bazı boş insanlar (bana göre yaşamasının bir anlamı olmayan kimseler) oldukça ve her daim olacağına kanaat getirdikçe, bizim örf, adet ve geleneklerimizdeki, insanların kalbini kırmama, gösterişten uzak durma, haksız rekabete girmeme gibi insanı insan yapan değerlerimizi kaybetmeye alışıyoruz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=YgqR7WL7yGc videoya bak adam karıyı resmen ellio karısıda hadi bebeğim diyo muha olaya bak iyice sapıttılar...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

bunlar hep kıyamet âlâmetleri... ya resulullah ümmetin ne halde...

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

insanlar ne hale gelmiş be

Emekli
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek

bu ülkeye BBG , Dokun Bana , Yemekteyiz , Var mısın Yok musun , Bana Herşey yakışır , Dest-i izdivaç vs vs vs neler neler izlettiler bu zamana kadar :)

hepsi de bir şekilde toplumu yozlaştırmak için yapılıyor ama dizileri ele alırsak, programlar çok masum kalır bence.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Hem ahlak kalmadı deyip ; üstüne bunları konuşarak pirim yaptırmıyor musunuz deli oluyorum. Herifler bir amaç uğruna birşey yapıyor yada bir salaklık. Hareketi görmezden gelmek , hareketi söndürmenin en iyi yoludur. Psikolojiik yöntem.

Fakat alıp, konuşup, tartışıp, küfür edip, capsleri paylaşıp bokunu çıkartıyorsunuz.

Bence ortada bir sorun varsa, bu tiplerde olduğu kadar sizlerde de sorun vardı.

---

Harbiden kafanıza takacak hiç mi derdiniz yok ? 7/24 TV izleyip , dizilerdeki karakterleri yada salak yarışmacıları kafaya takıyorsunuz. İlginç

-

edit: imla

Ayro tarafından 26/Kas/12 02:57 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 8024 Toplam Mesaj: 70