Bu Nasıl Aptalca Bir TV Programıdır ?
-
Haberleri internet üzerinden okuyorum genelde, pek tv izlemiyorum ama kanal d de bir yarışma sanki her gün yayınlanıyormuş gibi (belki
öyledir bilmiyorum) biraz baktım şaşırdım, internette de sürekli haberleri yapılıyor. Ama öyle böyle değil. Ben sansürden yana değilim ama
toplumu yozlaştırma çabası içine girmiş her şeye karşıyım. Benim elimde olsa tüm saçma sapan yarışmaları dizileri kaldırır, bilimsel buluş
yapan programlar, belgeseller ve yabancı dil öğreten şeyler koyardım ve bunu da zorla yapardım.. neyse ama bu yarışmaya ne sözde
dindar olan hükümetten bir tepki geldi ne de toplumun bir kesiminden. Bu yarışmayla ilgili bazı haberleri araştırdım ve buraya koydum
örnek olması açısından
bu adamlarda hiç mi haya edep ahlak kalmamış arkadaş. bu insanlar ne zaman türedi, türk kültüründe böyle şeyler mi var? ben avrupada
yaşadım bir süre ve orada böyle şeylerin olması normal bir şey demem çünkü kültürleri böyle ama bizim kültürümüzde böyle bir şey yok.
program tamamen cinsellik üzerine kurulmuş sanki bir de arabaya 20-25 tane kız erkek karışık dolduruyorlar artık herkes halinden
memnun.. ha 3-5 kuruş para da alıyorlar ama ben eminim ki bunu para için yapmıyorlar..yoksa
bazıları diyebilir ki ya izlemeyin ya da millet izliyor falan.. bu millete ne koyarsan onu izliyor zaten. televizyon toplumları aptallaştırıyor. ev
kadınlarına bakıyorsun sabah programlarından tut akşama kadar bir sürü şey izliyorlar.. ee sonra okumayan milletiz, uyuan milletiz,
tembel milletiz.. birileri de bu yoz kültürü dayatıyor.
şahsi düşüncem bilinçli bir toplum olarak insanları uyutmaya yönelik tüm aktivitlerin durdurulması lazım. okumamış cahil toplumdan herkes
yararlanır. bilen, uyanık, aydın, haberdar insanlardan ise yararlanamazlar. şahsi görüşüm bunlar..
edit: gizliliği kaldırdım :)
-
Bu yarışma iyiymiş karının memelere daldırıyo :D
-
hacı niye gizliyorsunli aç daha iyi
-
Gelecek nesillerin nasıl olacağını düşününce insanın kafasına sıkası geliyo.
Kızlar neden vermez videosundaki gibi göt kadar beyni olmayan yaratıklar çıkıyo sonra.
-
bu değilde şebeke çok fena psikoloji bozuyor ne zaman denk gelsem ana avrat kayıyorum o şaka bana yapılsa cinnet geçiririm orada.
PsychoDawn tarafından 25/Kas/12 19:40 tarihinde düzenlenmiştir -
"Ar damarı çatlamak" deyimi bu durum için biçilmiş kaftan
ayrıca bazı kesimlerin amaçlarını da görebilmek mümkün
-
amk ben izlerken utandım
-
Hocam ahlaktan anladığımız nedir? Esnafından iş adamına ticaret ile uğraşanların birçoğu saf gördüğünü kandırmaya çalışıyor kodumun ülkesinde. Özellikle anadoluda en büyük kötülük akrabadan geliyor. İşyerindeki arkadaşların, komşuların dedikoducu her fırsatta kuyunu kazıyorlar. Amcasının dayısının kızıyla evlenmeyi normal görüyor mk. sapıkları. Bizim kültürümüz, ahlakımız zaten çökmüş durumda.
Tuttuğunu skmeye çalışan nesiller böyle programlarla değil bizim aile yapımızla büyüdü.
Balyoz99 tarafından 25/Kas/12 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Atom altı fizikle ilgili program yapsalar izlerler sanki. Gayet normal.
Normalin kökü norm. Halkımızın sahip olduğu normlara bakınca bu program uygun ki izleniyor. Bu yüzden gayeet norm-al.
-
Sistem insanların fazla bilmesini, düşünmesini,sorgulamasını istemez.
Consume,obey,die. -
bende tam bu programı izliyordum şimdi