Bu Nasil Bi Virüs
-
antivirüs indirdim taratmak için kurmam lazim setup açiyorum kapaniyor :) nod32 dede böyle oldu.
-
sorunun tam açıklasaydın yardımcı olabilme şansımız artardı dostum :)
-
buraya bak hocam yardımcı olabilir
http://www.tahribat.com/Forum-Avgden-Ucretsiz-Bir-Guvenlik-Cdsi-107996/
-
Antivirüs yüklemek için setup açiyorum geri kapaniyor masaüstü resmi gözükmüyor msn birden fazla kişi yazinca kitleniyor cs 1.6 da fps düşüyor daha sayimmi
-
V_For_Vendetta bunu yazdı:
-----------------------------
Antivirüs yüklemek için setup açiyorum geri kapaniyor masaüstü resmi gözükmüyor msn birden fazla kişi yazinca kitleniyor cs 1.6 da fps düşüyor daha sayimmi
-----------------------------hocam bu iso yu cd yada dvd ye yazdır önyüklemelidir bu iso.Sistemin başlangıcında açacaksın.zaten biraz ingilizcen varsa işi çözersin
-
conficker olmasın ?
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu iso yu cd yada dvd ye yazdır önyüklemelidir bu iso.Sistemin başlangıcında açacaksın.zaten biraz ingilizcen varsa işi çözersin
-----------------------------la boş cd okumuyor yok configer deilmiş denedim.
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------la boş cd okumuyor yok configer deilmiş denedim.
-----------------------------hay amq ne lan bu :|
-
Hijack kullan hoca kesin çözüm
-
Gecement bunu yazdı:
Hijack kullan hoca kesin çözüm
-----------------------------hocam bazıları hijack raporlarında belli olmuyor
-
arkadaşa ulaştım sorunu çözdük sisteme sality ve bir kaç trojan bulaşmış avira ile sorunu çözmüş bulunmaktayız.