Bu Nasil Oluyor Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ekşın Man isimli Kullanıcı benım facebook arkadaş listemde yok ama Benim duvarıma boyle yazı gelmiş Uygulamayı felanmı hacklemiş bu adamlar.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

facebook uygulamalar listesinden kaldırırsan gönderi yapamaz.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adam arkadaş listemde yok bana nasıl gonderı yapıcak, oyunu felanda oynamıyorum ben.Buddy listemde felanda yok.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sacrifice
    sacrifice's avatar
    Erkek

kapatmaya 1 sebep daha :)))

#Coding Sacrifice Perl FSO#
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:
    -----------------------------

adam arkadaş listemde yok bana nasıl gonderı yapıcak, oyunu felanda oynamıyorum ben.Buddy listemde felanda yok.

arkadaş listende olmasına gerek yok zamanında beğendiğin bir uygulama duvarına gönderi yapıyor facebook hesap ayarlarında uygulama listesi vardı bütün uygulamaları kaldır bir daha olmaz.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostum Uygulamanın duvarına yazması gıbı bır ıhtımalı yok adamın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    face yasak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Face Profilinde Olmasına Gerek Yok.Poker Oynarken Face Profilin Zaten Bulunabiliyor.Ama Genelde Bunu Chip i Yüklü Olanların Chipini Çalmak İçin Yapıyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NiGhT_SouL bunu yazdı:

Face Profilinde Olmasına Gerek Yok.Poker Oynarken Face Profilin Zaten Bulunabiliyor.Ama Genelde Bunu Chip i Yüklü Olanların Chipini Çalmak İçin Yapıyorlar.

cip yok poker felanda oynamıyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam uygulamaların bölümüne git Zynga nın poker uygulaması var onu kaldır :|

Gönderiyi poker uygulaması üzerinden yapıyolar...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

hesap / gizlilik ayarları / ayarları özelleştir / gönderilerim / sadece arkadaşlarım

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
Toplam Hit: 2309 Toplam Mesaj: 17