folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Bu Sikintiyi 3 Aydir Cekiyorum Bir Yardim Edermisiniz

Bu Sikintiyi 3 Aydir Cekiyorum Bir Yardim Edermisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

başlığı değiştir.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

r10aldinho bunu yazdı:
    -----------------------------

başlığı değiştir.

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

arkadaslar kusura bakmayin is gucden ev halinden dolayi pek bakamadim siteye bu arada onerdiginiz her seyi denedim fakat gene ayni devam etmekde fittirmak uzreyim:)

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hna
    Hna's avatar
    Erkek

newfolder virüsü yemişsin hoca onun için bir bat dosyası vardı

bulacam sana olmadı kendim yazarım

sonra aç kurtul o virüsten

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

bilmiyorum ki hoca

birde arkadaslar

birsey daha gordum soyliyeyim...

gorunmeyen dosyaları gorunur yapinca disk icindeyken autron.inf ve yanında fuji.exe var siliyom ikisini sonra gene gelıyo ama bu sefer tray.exe olarak  geliyo yani anliacaginiz her silisimde yeni bir exe li dosya atiyor oraya ...

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

buyrunbaylar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

aynısı benim yeğeninde pc de var eğer xp hom  kuruyorsan bir xp pro bul sonra temiz bir forma at c gir araçlar de sonra klasör seçeneklerimi ne diyor onları seç gizli dosyaları göster de korunanlarıda zaten açmışsın şimdi adres çubuğuna gel ordan yerel disk d ye gel iki parta bölmüşsen tabi orda göreceksin virüsleri onları bir güzel sil sonra flash disk falan varsa onlarıda kontrol et aynı şekilde adres çubuğundan girmeye çalış çift tıklama bir antivüris kur tarat bir güzel sonra temizlnir.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

buldugum dosyalari siliyorum kapat ac yapinca tekrar geliyorlar bu denedigim 2. windows cd si kardeşim flash mlash da kullanmiyorum ben :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

MADTAMER bunu yazdı:

buldugum dosyalari siliyorum kapat ac yapinca tekrar geliyorlar bu denedigim 2. windows cd si kardeşim flash mlash da kullanmiyorum ben :)

Üstad format attıktan sonra d yi kontrol ediyormusun içinde dosyalar varmı yıh mu deyii

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

dosyalar var kardesim formattan sonra autron mautron orda ekrtan goruntusundekı dosyalarda durmakta

Toplam Hit: 8561 Toplam Mesaj: 44