Bu Sikintiyi 3 Aydir Cekiyorum Bir Yardim Edermisiniz
-
Panda Usb Vaccine forumda verilmişti.
Harddiski autorun virüslerine karşı bağısıklı hale getiren iğne...
:)
-
bu resmen solucan verilerini kurtarmak için dvd ye yaz(virüsler dvd yede geçecek) sonra herşeyini full formatla usb bellek falan herşeyini formatla(xp pro kur çünkü onda başlat>çalıştır>gpedit.msc var) ve formatladığın bilgisayarda
başlat>çalıştır>gpedit.msc yap enterla
yönetim şablonlarının orada muhtemelen donanım ile ilgili bi kısımda cd ve usb belleklerin açılışta otomatik çalışmasını engelle kısmı var bunu aktif hale getir ve sonra o yazdığın dvd yi bilgisayara tak ve içerisinden verilerini al, alırken dikkat etmen gereken diğer bi husus klasör şeklinde sakın alma! Çünkü o zaman içindeki gizli dosyaları! da alır..
Ve en son o dvd yi bir düşmanına verebilirsin :D veya çöpe at -
real_agabey bunu yazdı:
-----------------------------
Panda Usb Vaccine forumda verilmişti.
Harddiski autorun virüslerine karşı bağısıklı hale getiren iğne...
:)
-----------------------------avira virüs olarak görüyo bunları :D
-
sataya fabrika formatı çek. raid maid tekrar yüklersin.umarım formatı çabuk şekildede atmıyosundur.
-
Bu lanet şeyden sonunda kurtuldum baylar emegi gecen herkese tesekur ederim.
Meğersem bu lanet yerel disk d icerisinde ki office 2003 klasorumdan bulasıyormus.Her formattan sonra yerel disk d yi acinca tekrar tekrar bulasmis..
Bende killandim arsiv marsiv yedeklemedim 100 gblik arsivi muzik program dameden hepsini sildim.AutorunRemover diye bir program kurdum ve sildi.
SAYGILAR
MADTAMER
-
belki yuklediyin windows diski kendisinde irus var yoxsa nerden ola bilirki/?
-
hocam bazen format cd den oluyor bazende dvd rd OkUmUyor Bu 2 sorundan bırıde Olabilir
-
Combofix yap bi cacık olmaz ilk zamanlar autorun u bilmiyordum sırf sinirden 1 tb arşivimi sildim
-
yapman gereken şey butun sürücülere (c,d,e...) tekrar format atman ve eskiden yedeğini aldığın dosyayı kullanamman en azından güvenli bi antivirüsü bilgisayarında otomatik denetleme durumundayken taratıp kullanman .... sanırım işe yarıcaktır
-
bortecine357 bunu yazdı:
-----------------------------
sorun windowstan değil donanımdan kaynaklanıyor hdd yada ramlerde problem var ayrı remler kullanıyorsan tek tek deneyerek bak
-----------------------------kutluyorum .. :W
hocaaam donanımdan neden kaynaklansın :F