folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bu Siteyi Biliyor Muydunuz?

Bu Siteyi Biliyor Muydunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalarım,müritlerim siteyi bayağıdır takip ediyorum. Sizde bi araştırın derim. Sağlam takip gerektiren ama sonunda da 1.500tl lik bir malzemeyi 30-40 tl gibi bir fiyata almanız mümkün. Mantığını çözünce anlayacaksınız sizde.

http://tr.madbid.com/ Site bu müritlerim.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

evidea bile teslimatta sorun çıkartıyorsa ki sitenin tasarımını da beğenmedim pek 

bana çok ta sağlam bi pabuç gibi gelmedi açıkcası hocam...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Sen birşey alabildinmi?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

çok site var böyle teklif veriyorsun en düşük teklif en yüksek teklif vsvs.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam güvenlik konusunda referansları sağlam ayrıca bir çok yazar,gazatesi siteyi haber etmişti ve 8tl ye İpod alan yazar vardı onu paylaşmıştı tabi bunlar yeterli değilsede siteyi öğrendiğim yakın arkadaşım mutfak robotu aldı 27 tl ye. Samsun'da bir arkadaş da İphone 4s 'i 325 + 25 tl kendi teklif parası ile 400 tl ye aldı. Bunları gördüm yani bence sorun yok.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

abi o zaman tahribatça ekip kuralım, teklif verelim paso fiyat düşsün ihtiyacı olan alsın?

çok mantıksız yahu. belli bi sınıra kadar iner sonra teklif almaz böyle bir şeyi yok mu

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

abi o zaman tahribatça ekip kuralım, teklif verelim paso fiyat düşsün ihtiyacı olan alsın?

çok mantıksız yahu. belli bi sınıra kadar iner sonra teklif almaz böyle bir şeyi yok mu

Hocam tekliflerle zaten makinanın parası çıkartılıyor. Bi noktaya kadar indikten sonra teklif duruyor yani matematik işin içine giriyoruz birazda. Burada önemli olan örnek mutfak robotu diyelim 500tl kaç tl den satılıyor 80. İpod 1.000tl kaç tl den satılmış 175. Yani bii % de sonra makinanın parası çıkınca son teklifler alınmaya başlıyor orada yakalayacaksın.

Yoksa herkes 1 hafta teklif verir makina yine bir milyara gelir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

pampa adam 40 liraya siteden ayfon satacana sahibinden 400 liraya koyar oh mis

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

katılıyorum. ama her teklifte para veriyo olabiliriz. kredi alma vb. olabilir. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

katılıyorum. ama her teklifte para veriyo olabiliriz. kredi alma vb. olabilir. 

öyle işliyor zaten hocam sistem.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

site ile ilgili ekşide nseçmiş olduğum dişe dokunur entryler : 

güvenilir sitedir, kazanırsanız kazandığınızı elbette verir.

ve lâkin bu tip sitelerde teklif vermek ücretlidir, yani ebay gibi gidip kafanıza göre teklif yapamazsınız. 
    kabaca:
    1000 dolarlık üründe her bir teklif bir dolara malolur, ve her teklifte ürünün fiyatı yarım dolar azalır. yani ilk teklifi veren 1 dolar harcar, ürün 999,5 dolara düşer. bu ürüne 1000 kişi teklif verirse ürün 500 dolara düşer, o arada madbid 1000 dolar kazanır.

bir 1000 kişi daha gelirse ürüne neredeyse bedavaya gider, arada teklif veren 2000 kişinin parası da madbid'e...

kasa her zaman kazanır...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

bu tip teklif satışıyla çalışan açık arttırma siteleri yeni değil internette en az beş yıldır varlar. ancak özellikle bu site nedense çok ilgi çekti türkiye'de. ben de sistemin nasıl çalıştığını bilen biri olarak ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum bu vesileyle.

burada yapılan şeyin tanımı en hafif tabirle kumardır.

hiç kimse beni burada yapılan tekliflerin manipüle edilmediğine inandıramaz. açık arttırmalara sahte alıcı yerleştirmek suçtur. bu sitelerin bu anlamda denetlenmesi gerektiği aşikardır. internette işlenen suçlarla ilgilenen kurumları bu tarz sitelerin teklif verenlerini denetlemeye davet ediyorum. 

site tarafından kontrol edilen sahte kullanıcı hesapları var mıdır?
    bunlar süresi dolmaya yaklaşan ürünlere sahte teklifler vermekte midir?
    satışlar zaman zaman bu sahte kullanıcıların elinde kalacak şekilde tamamlanmakta mıdır?
    stok fazlası bahanesiyle yapılan bu aşırı ucuz satışlar yasal olarak hangi statüdedir?

site yetkililerinden de bu hususlarda cevap bekliyorum.
    belgeleriyle gelirlerse bu entry içinde cevap hakkı sunacağım.

o zamana kadar siz de bu tarz sazan tuzaklarından uzak durun.

xxxxxxxxxxxxxxxx

sizin izniniz olmadan, onayınız olmadan kafasına göre, sizin ruhunuz bile duymadan sizin adınıza kredi satın alan ve kesinlikle uzak durulması gereken bir sitedir.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

http://megabargains24.com/…/?kw=dspnlit&camp=tr_a01

adresinde tanıtımı yapılan dolandırıcılık sistemidir.
    28.22 tl'ye ipad gerçekten iyiymiş.

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 4093 Toplam Mesaj: 29