Bu Siteyi Biliyor Muydunuz?
-
angels_demos bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
abi o zaman tahribatça ekip kuralım, teklif verelim paso fiyat düşsün ihtiyacı olan alsın?
çok mantıksız yahu. belli bi sınıra kadar iner sonra teklif almaz böyle bir şeyi yok mu
katılıyorum. ama her teklifte para veriyo olabiliriz. kredi alma vb. olabilir.
durum aynen öyle ürünlerin yanında teklif için kaç kredi gerektiği yazıyor
-
angels_demos bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
abi o zaman tahribatça ekip kuralım, teklif verelim paso fiyat düşsün ihtiyacı olan alsın?
çok mantıksız yahu. belli bi sınıra kadar iner sonra teklif almaz böyle bir şeyi yok mu
katılıyorum. ama her teklifte para veriyo olabiliriz. kredi alma vb. olabilir.
aynen dediğin gibi her teklifi ücretle veriyormuşsun hocam
-
Arkadaş siteye hiç bakmadı sanırım ben anlatayım.
99.99 TL = 275 kredi
122.49 TL = 350 kredi böyle yükseliyor. 3750 krediye kadar.
Bütün ürünlere 1 kuruştan teklif veriyorsun. 30saniye içinde teklif verme hakkın var 1 saniye ye indi diyelim biri teklif verdi tekrar yükseliyor.
30 saniyeye tekrar yükseliyor dedik sonra inmeye başlıyor teklifler geldikçe saniye 30 saniyeye geri dönüyor. Fakat makinanın karı çıktığında. O saniye her bastığında 8 civarına yükseliyor yani ürün kapanıyor yavaş yavaş o aradada almaya çalışıyorsun.
-
HowL bunu yazdı
Arkadaş siteye hiç bakmadı sanırım ben anlatayım.
99.99 TL = 275 kredi
122.49 TL = 350 kredi böyle yükseliyor. 3750 krediye kadar.
Bütün ürünlere 1 kuruştan teklif veriyorsun. 30saniye içinde teklif verme hakkın var 1 saniye ye indi diyelim biri teklif verdi tekrar yükseliyor.
30 saniyeye tekrar yükseliyor dedik sonra inmeye başlıyor teklifler geldikçe saniye 30 saniyeye geri dönüyor. Fakat makinanın karı çıktığında. O saniye her bastığında 8 civarına yükseliyor yani ürün kapanıyor yavaş yavaş o aradada almaya çalışıyorsun.
siteye baktım da çok detaylı incelememiştim.
tamamdır anlaşıldı.
-
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/madbidcom
-
güzelmiş aslında ama işte hile olması çok muhtemel.
her teklife para vermekte neymiş hem.
-
Beyler bu gibi durumlarda aklınıza şu gelsin, basit bir mantık:
ürünün değeri 1000 lira,
z sitesi 400e veriyor. Sebep?
a: geri zekalılar
b: sen geri zekalısın
-
-
mataramasuko bunu yazdı
Beyler bu gibi durumlarda aklınıza şu gelsin, basit bir mantık:
ürünün değeri 1000 lira,
z sitesi 400e veriyor. Sebep?
a: geri zekalılar
b: sen geri zekalısın
bu sitenin konusu açılmıştı daha önce, kredi satın alıp teklif veriyosun. orda 400 lira görünen değere aldın sen ama 400 lira olana kadar yüzlerce teklif geldi ve adamların kredilerinden düştü, aslında ürünün parasını ortaklaşa ödediniz ama en büyük payı sen verdin ve ürünü de sen alıyosun. aylık 500 lira kredilere harcıyosun, denk geldi bi de ürün aldın 500 liraya, o ürün de 1000 liralık olsun. senin durumun sıfıra 0 olmuş oluyo, ama site ürününü satıp kara geçti bile ;) sen 1 ay fırsat peşinde koşup 1000 liraya aldığın ürünü ayın başında alsaydın 1 ay o ürünü kullanmış olurdun. her zaman kasa kazanır.
edit: http://tahribat.com/Forum-Madbid-Com-Hakkinda-188534/1/madbid/
bu konuyu buldum da başka konu olması lazım, uzun uzun konuşuldu. detaylı bi ararım profilimde
hsyN tarafından 08/Nis/14 16:35 tarihinde düzenlenmiştir -
teklif yapanların kullanıcı isimleri yabanci yani hiç doğru düzgün bir nick yok..
bence bunlar büyük ihtimalle bot...