BU Soru Sadece Profesyoneller İçin....
-
Üstadlar kafama takılan konu şu : Bilgisayarımda deepfrezee olmasına rağmen çalışan herhangi bir proğramı deepfrezee den kaçırabilirniyim???? Yani hem deepfreeze aktif olacak hemde o seçtiğim proğramı etlilemeyecek!!!! Ne dersiniz teknik olarak bu mümkünmüdür?
-
ctrl+alt+delete işlemlerden deppfrezee yi kapatmayı denedinmi?
-
Ben deepfrezee i devreden çıkartmak istemiyorumki , hem çalışacak hem seçtiğim proğramı etkilemeyecek....
-
forumda bir arkadaş yazmıştı programı geri dönüşüm kutusuna gönder reset at pc açıldığında bak pro orda ;)
hadi kolay gelsin.
-
Açılışta Bios tarihini bikaç yıl geriye alınca deepfreeze nin devredışı olduğu söylendi , denedim 2 cafede birinde oldu , diğerinde bir sonuç alamadım.. Dene derim , ama deepfreeze devredışı kalıyor tam istediğin olay değil gibi duruyor
-
Rawkmetal bunu yazdı:
forumda bir arkadaş yazmıştı programı geri dönüşüm kutusuna gönder reset at pc açıldığında bak pro orda ;)
hadi kolay gelsin.
o senin dediğin konu eğer frezeyi sadece c sürüsünü koru dediysen oluyo çünkü cöp kutusu tüm parçalarıda kullanıyo ya eğer çöp kutusuna sade ce cyi kullan dersen öle bi oly olmaz -
programın çalışma mantığını bilmeme ama programı başka bi dosyaya join edersen olması lazım exejoinlerla denemek lazım nerde bu program download linkini werin kurcalim
-
bunbun cevabı çok kısa deep frrezeyi ilk önce iptal et sonra ne yapıyosan yap daha sponrada aktif et bu kadar basit
-
hemn deepfrezee açık kalcak hemde deişiklikler kalcak programın doğasına haykırı Senin beynini sökcekler ama hala düşünebiliceksin gibi bişşi.:D
-
Kardeş deepfreeze windowsun programlar üzerinde oynama yapabileceğin hizmetlerini kontrolü altına alıyor başlattan çalıştıra mmc yaz yönetim konsolunda ek bileşen ekle kaldırdan ekle butonuna bas ve bileşen hizmetlerine gir orda systemin içinde bazı hizmetleri durdurduğunu göreceksin tabi bunu görmek için deepfreeze kapalı konumda ve açık konumda buraya girmelisin buradan istediğin hizmeti tekrar çalıştırabilirsin. ama bu yapacağın şey de deepfreeze devre dışı bırakmakla aynı şey. onun için fazla uğraşma kolay olanı yap deepfreeze devre dışı bırak istediğini yap ve etkinleştir. OKEY
-
Rawmetal iyi diyonda ben ona sadece c yi sil i nasıl diyecem??? Deep freeze in tam sürümünü kuruyorum ve kurarken onları sormuyorki.....
Toplam Hit: 15077 Toplam Mesaj: 19