Bu Telefon En Fazla Kaç Lira Eder ?
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
KaRaKuLe bunu yazdı:
samsung mu :| omnia dışında koy götüne rahvan gitsin :D
aynen. bi tek kanım omnia ya ısındı. o da wm olmasından dolayı. gerisi yalan. samsungun bi tek monitörleri kaliteli bence :/
-----------------------------öyle demeyin ama tamam haklısınız samsungubn eski telefonları fandik olabilir ki dandikti de. amma lakin fakat yeni telefonları öyle değildir anadınmı. mesela galaxy s bakmanı öneririm omnia nedir bunun yanında? süper amoled ekranlar samsungun mesela telefonlarda en iyi ekran teknolojisi bu markada. samsung bu senelerde tahriş olmuş marka kalitesini çok iyi yerlere çekti yargılarınızı yıkın yenilerine bir bakın cidden güzel aletkleri var piyasada..
-
nokya kınektın pipıl. başka markaya ne gerek var ki ?
-
kanka telefon hoş telefondan anliyan anlar :) bende bu aralar almayi dusunuyorum bi tel de teknosa vatanc. gibi yerler acayip cakiyo vala bu olinereyon.com xD gibi sitelerde acayip ucuz biraz araştirdim garantisi filan kvk spl dan filan veriyolar arada 100 -150 lira fark yapiyo yinede bi araştir derim ama tel tek kelime ile idael :D ama bence hem q klavyeli hemde dokunmatik birşey bak o paraya
-
x-files bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Üstad telefon güzel param olsa almazdım ne demiş atalarımız nokiayı aşma nokiadan şaşma.
-----------------------------senin teli biliyoz hocam biz :)))
Üstad bilen var bilmeyen var resmini koyayım milletin gözü gönlü açılsın
Asrın icadı 7110 Telefonun asaleti yetmiyormu üstat.
-----------------------------bilmeyenler için özellikleri ;
basılabilir esnek tuş butonu
açılabilir ergonomik sürgü
her koşulda karşılıksız çeken göz alıcı anten
sağ üstte pratik kapama butonu
4 saatte şarj olup 1 saatte boşalan batarya
:D
-
bende GT-S5603 var ucuz yollu brakirim lazim sa
Faturasi ve garentisi var
-
hala nokia diyenler varya yazık...
-
eline samsung wave almamış olanlar burada samsung'un telefonlarını beğenmiyorum diye konuşmayın!
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------SUPERBICO bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Üstad telefon güzel param olsa almazdım ne demiş atalarımız nokiayı aşma nokiadan şaşma.
-----------------------------senin teli biliyoz hocam biz :)))
Üstad bilen var bilmeyen var resmini koyayım milletin gözü gönlü açılsın
Asrın icadı 7110 Telefonun asaleti yetmiyormu üstat.
offf hocam yaktın ciğerimi yıllardır bu telefon için para biriktiriyorum bi türlü elime bile alamadım. -
husnuweb bunu yazdı:
eline samsung wave almamış olanlar burada samsung'un telefonlarını beğenmiyorum diye konuşmayın!
-----------------------------Sonuna kadar katılıyorum. Iphone uygulamaları dışında, wave ezer geçer.
-
700 lira etmeyeceğini söyleyebilirim.