Bu Video Hangi Filme Ait
-
Girdap filimi..Çocuk iyii laf koymuş diyorsan filimi sonuna kadar izlemelisin..
-
filmin adı girdap
http://www.sinemalar.com/film/7034/girdap
-
İyi.. izlemedim izlicem
Edit; Torenti morenti yok mu bunun yahu hiç bi torentten inmiyo kerata :)
kazasker1 tarafından 18/Eki/12 22:43 tarihinde düzenlenmiştir -
r..
manyax_gokhan tarafından 14/Nis/13 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
manyax_gokhan bunu yazdı
o çocuğunn beyni din kullanarak yıkanıyo ve sonunda canlı bomba oluyo sonra da yabancı turistlerin olduğu bi otobüse dalarak kendini patlatıyo...
Turistlerin olayla alakası bile yok..:)
şu an çocuk haklı diyenler için diyorum...Haklı gibi görünse de söyledikleri kendi fikirleri değil onun beynine yerleştirilmiş şeyler..
BİR FİLM İZLEYELİM DEDİK ONUNDA ANASINI SİKTİN EYVALLAH
KOMPLE ANLAT AMK FİLMİ..
-
manyax_gokhan bunu yazdı
o çocuğunn beyni din kullanarak yıkanıyo ve sonunda canlı bomba oluyo sonra da yabancı turistlerin olduğu bi otobüse dalarak kendini patlatıyo...
şu an çocuk haklı diyenler için diyorum...Haklı gibi görünse de söyledikleri kendi fikirleri değil onun beynine yerleştirilmiş şeyler..
edit:Çok sert oldu
0x656e tarafından 18/Eki/12 23:57 tarihinde düzenlenmiştir
hocu spoiler diye belirteydin eyiydi -
aynı daha önce açılmıştı o filmin sadece o karesinin alıpyorumlamamak gerek filmde anlatılmak istenen aslında tam tersidir ve harika bir filmdir herkesin gerçekleri öğrenmesi açısından
daha önce çook da tartışıldı
http://www.tahribat.com/Forum-Incil-Satanlara-Elemanin-Fircasi-95905 -
manyakx sil şu yorumunu sikmeyin filmi ya
-
Zaten ismini söylemişler. Sağlam türk filmlerindendir ben baya beğenmiştim.
Sadece bu sahneye bakmamak lazım,Filmin başındada aynı olay geçiyor ancak farklı sahnede. Orayı izlerseniz buradaki olayı daha iyi anlarsınız :) Şimdilik pek bir manası yok sadece bu sahnenin.
-
BarisYigit bunu yazdımanyax_gokhan bunu yazdı
BİR FİLM İZLEYELİM DEDİK ONUNDA ANASINI SİKTİN EYVALLAH
KOMPLE ANLAT AMK FİLMİ..