folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Yıl Eurovizyon Şarkı Yarışmasını Nasıl Buldunuz

Bu Yıl Eurovizyon Şarkı Yarışmasını Nasıl Buldunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    vay anam vay 5 dk bilgisayarı kapadım neler dönmüş ..

tamam hoca büyüksün sen multi falan ileri geri konuşmam bi daha :D hiç ayıp değil zaten multi üyelik almak milleti keklemek..benim yaptığım ayıp burda..

login olma sayısıyla mı ölçülüyo bişeyler artık ? ona göre mi konuşmamız gerek ?

her gün login olup her gün bişeyler yazıcağıma 3-4 günde bi girerim yazarım adamakıllı yazarım..

Hacım onu bırak mozillaya imacros eklentisini kurarım mause hareketlerini kaydederek sabaha kadar giriş çıkış işlemi yaparım biz de kurnazız ama bunlar fasafiso biz buraya +rep usülü konularda yarışmak için gelmedik

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ulan konuya girip ilk geyiği ben başlatayım dedim geyik gitmiş kavga başlamış :)

yeah Sende buralar çok Bilgin Oldun La izafiyet felan :W 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

WooPeRHacK bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:
    vay anam vay 5 dk bilgisayarı kapadım neler dönmüş ..

tamam hoca büyüksün sen multi falan ileri geri konuşmam bi daha :D hiç ayıp değil zaten multi üyelik almak milleti keklemek..benim yaptığım ayıp burda..

login olma sayısıyla mı ölçülüyo bişeyler artık ? ona göre mi konuşmamız gerek ?

her gün login olup her gün bişeyler yazıcağıma 3-4 günde bi girerim yazarım adamakıllı yazarım..

Hacım onu bırak mozillaya imacros eklentisini kurarım mause hareketlerini kaydederek sabaha kadar giriş çıkış işlemi yaparım biz de kurnazız ama bunlar fasafiso biz buraya +rep usülü konularda yarışmak için gelmedik

müdür güzel sözlerin için +rep emeğe saygı :)  

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    teraziye tıklamayı unutmayalım...

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

ya yok ne kawgası arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama birinin benim hakkımda konuşması moralimi bozar.

yoksa hepimiz kardeşiz ne kawgası.

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Memati92 bunu yazdı:

ya yok ne kawgası arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama birinin benim hakkımda konuşması moralimi bozar.

2 dk da nası çark ettin be arkadaş neyseki ilk sayfada yazdıkların duruyo iyi saçmalamışsın kutluyorum

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdinc7534
    erdinc7534's avatar
    Erkek

Imba bunu yazdı:

Memati92 bunu yazdı:

2 dk da nası çark ettin be arkadaş neyseki ilk sayfada yazdıkların duruyo iyi saçmalamışsın kutluyorum

arkadaşa katılıyorum. kutlama konusunu da btün tbt olarak önce kınamayla başlayıp sonra kutlamaya geçerek devam ettirelim diyorum :W

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edonline
    edonline's avatar
    Erkek
    google a girip hadise düm tek tek yazıp <enter> basıyorum. İlk çıkan link e tıklayıp buluyorum. :):):)

sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur herkesi sen dost mu sandın belki o agyar olur sadıkane belki o alemde bir dildar olur yar olur agyar olur dildar olur serdar olur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    WooPeRHacK bunu yazdı:

Bu Yıl Eurovizyon Şarkı Yarışmasını Nasıl Buldunuz????

İyide dah yarışma yapılmadı ya da 2 kelimeyi yan yana anlamlı bir cümle oluşturamıyacak kadar kapasitesizsin..

Kesin bu konu kapanır...

sen kahin misin ?

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bukonudaki bazı çokbilmiş gençlere cevap. 

iyide adam bu konunun başlığını açarken hata yapmış olabilir, sen konuya girmişsin açıklamayı okumuşsun. açıklamayı okuyup da ne sormak istediğini anlamadın mı ?(ki anlamadıysan eşşeksin)

ozaman uygun dille dersin, konu başlığı şöyle olsa daha açıklayıcı olabilirdi... ancak  fikrini beyan edebilirsin. yargılayamazsın ... (yargılamak için mod,admin olmanlazım ki bunu da banlayarak yapabilirsin.)

bu adam daha banlanmadı mı ? multi üyeliği vardı gibi başka zamanlarda , başka konularda geçen olayı, bu konuya taşıyarak, admin/modlara gaz verip /kışkırtıp, adamı banlatmayı mı planlıyorsun?  buradaki düzen senden mi soruluyor ?

adam sonrasında özür dilemiş, yazım hataları varsa anlamış. bu adama daha niye kınayalım, şunu yapalım, dışlayalımm gibilerinden sözlerle neden  tahrik ediyorsun/ kaşınıyorsun?

burada edebiyat yapmaya/birbirlerine laf sokulmaya devam edilirse forumun değeri düşmekte olduğunu görüyorum. ne yazıkki son zamanlarda yeni üyelerimiz ne tartışmayı, ne konuşmayı biliyorlar :S

///______________
Toplam Hit: 4114 Toplam Mesaj: 33