BUG - Bahcesehir University Game Lab
-
Bir haftadır basvuru alımları basladı, bekledim birileri konu acar diye ama pek ilgi alaka yok sanırım oyun yazılımcılıgına, ben acayım dedim.
Yaklasık 3 hafta boyunca yaz kampı olacak, egitmenler ve takımlarla birlikte hem egitim görülecek, hem de proje olusturulacak.
BUG'un ayrıntılı acıklamaları icin Güven hocanın su röportajını izleyebilirsiniz :
http://www.konsolussu.com/2012/03/bahcesehir-universitesi-game-lab-bug-yerli-mali/
Biraz fazla "eee, ııı" kullanmıs ama idare edin olur öyle :]
Türkiye, oyun sektörünün nasıl bir getirisi olacagına halen uyanamadı ne yazık ki.
En somut örnek, haberler kısmında Mound & Blade'in satıs miktarını yazan bir haber vardı, onu okuyabilirsiniz.
En azından bir XNA, Unity 3D, Unreal Engine'dan herhangi birisini kullanmayı bilen arkadaslar basvuru yaparsa iyi olur.
Basvuru icin :
-
koy 15 temmuzdan sonra katılalım arkadaş olmadı bu..
sen katıl bize anlat en temizi :) -
sarmadı çok ııı demiş :)
-
güzelmiş, zamanında XNA,processing felan kullanmıslıgım var, önceden yazdıgım bir iki oyunu da ekelyip başvururum.
http://www.ozyegin.edu.tr/oyunyap/Bilgisayar-Oyunu-Atolyesi-IV
özyeğinden özenmişler : ), videoyu okulda olduğum için izliyemiyorum. özyeğindeki gibi burs vaadediliyor mu?
-
ııııııııımmmm katılcak arkadaşların sanırım bir temeli olması gerekiyor bu alanda dimi?
-
eeeeeee Flash oyun olmuyor mu eeeeeeeeee sadece 3D eeeeeeee oyunlar mı
-
Benim mezun oldugum okul, Tarihindeki en dusuk ortalama ile =)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Benim mezun oldugum okul, Tarihindeki en dusuk ortalama ile =)
-----------------------------burdan bi ekip çıkarmı hocam bu iş için :)
-
“Mevcut sistem çalışmıyorsa, düzeltecek bir BUG gerek!”
su sloganda bir problem var sanirim... -
@MaviGozluDev
katılırsam sayet, neler oldugunu bizzat anlatırım ama katılmama ihtimalim yüksek, biraz daha profesyonel kisileri arıyorlar sanıyorum.
@Media
sonuna kadar izledim, Güven hoca da belirtti zaten cok fazla duraklama yaptıgını, takılmamak gerek :]
@VBDream
o konuyu ben de soracaktım, hatta sorayım, haber geldiginde yazarım buraya.
@FCN
tabii ki de, yazdıgım oyun motorlarından birisini biliyorsa pek sorun olacagını sanmıyorum.
@nessaj
özyegin'den haberim vardı fakat yastan kurtarmıyordu benim icin, burs yok bunda, sadece egitim & proje amaclı.
özentilik olacaksa böyle olsun ayrıca, diger okullarda da yayılsa keske.
@WH0
evet, sloganda az bucuk bi tuhaflık var :]
-
Böyle adımlar atılması gayet güzel. Belkide sloganda bir gariplik olması için garip yapmışlardır. Buda bir garip oldu sanırım