Bugün 23 Nisan.. Bu Konuya Herkes 1 Yorum Yazsın. Bu Vatan Piyangodan Kazanılmadı Gençler!
-
netim olmadığı için bugün yazuorum kimse ksr bakmasın ö. dilerim şimdiden. BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ATAMIZA SAYGIYLA ONA LAYIK OLMAK DİLEĞİYLE YENİ BİR UMUTLA ...
-
bir şey söylememe gerek yok.herkez neyin ne olduğu biliyor.bilmeyenin burda işi yok
hepimizin bayramı kutlu olsun (: her ne kadar eşşek kadar olmuşsakta bizde çocuğuz :P
-
Hepımızın 23 nisan ' ı ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun . ULUSAL EGEMENLİK ! ve cocuk bayramı ! egemenliğimizi ispatladıgımız onemlı gunlerden bır gün daha ... Şan ve şerefımızin ne kadar yüce oldugunu hatırlatan bir gun daha !
artık bizlere çocuk bayramın kutlu olsun denmeyecek kadar buyuduysek ve hala bugunler ıcın laık olabılecek vıcdanımızı rahatlatacak kadar sahıp olamadıgımızı dusunuyorsak ! arkadaslar ; bugun bıze bır ıbret olsun ve kendımıze söz verelım gerekırse canımız pahasına ! bayragımızı nerdeyse kaybedıyoruz , topraklarımızı kaybettık. Bıze aıt ne kaldı ? Bunları dusunelım elımızden ne gerekıyorsa yapalım .
Ben söz verıyorum ,dokulen kanların ustune yemın edıyorum ! bu vatan ,bıze armagan edılen bu guzel gunler bızım olmaktan cıkarsa ,canım pahasına buna neden olanlarla bırlıkte .... YAKARIM ! elımden ne gelıyorsa yapıcagıma söz verıyorum ... Bız bu vatanın genclerıyız , vatana ,bayraga , kulturumuze laık olmak bızım gorevımız !
-
Hepimizin kutlu olsun....
-
Meclisimizin Açılışı ve Dünyada Ssadece Bizde oLan Çocuk Bayramımız Herkeze Kutlu oLsun. Gençlere ve Çocuklara Ne Kadar Önem Verdiğimizin onlarca kanıtından biri. bu güzel günde küçüklerimizi mutlu edelim
-
herkezin 23 Nisanı kutlu olsun.
-
NE Mutlu TÜRKÜM Diyene !
-
23 nisan kutlu (mübarek:D)olsun hepinize...
23 nisan bizi diğer milletlerden medeni ülkelerden ayıran medeniyetimiz...
-
Bugünün küçükleri yarının büyükleridir onlara daha fazla değer verelim
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun bugün bayram diğer milletlerde olmayan bayram. Bugün herzamankinden daha sabırlı herzamankinden daha mutlu olucaz hadi bayraklarımızı evimizin penceresine, balkonuna asalım sokaklar caddeler bayraklarla çocuk balonlarıyla dolsun.
Nur içinde yat Atam gözün arkada kalmasın. Emanet ettiğin Cumhuriyetin bekçileriyiz.