folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bugün 23 Nisan.. Bu Konuya Herkes 1 Yorum Yazsın. Bu Vatan Piyangodan Kazanılmadı Gençler!

Bugün 23 Nisan.. Bu Konuya Herkes 1 Yorum Yazsın. Bu Vatan Piyangodan Kazanılmadı Gençler!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    netim olmadığı için bugün yazuorum kimse ksr bakmasın ö. dilerim şimdiden. BAYRAMIMIZ  KUTLU OLSUN ATAMIZA SAYGIYLA ONA LAYIK OLMAK DİLEĞİYLE YENİ BİR UMUTLA ...

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

bir şey söylememe gerek yok.herkez neyin ne olduğu biliyor.bilmeyenin burda işi yok

hepimizin bayramı kutlu olsun (: her ne kadar eşşek kadar olmuşsakta bizde çocuğuz :P 

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

Hepımızın 23 nisan ' ı ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun . ULUSAL EGEMENLİK ! ve cocuk bayramı ! egemenliğimizi ispatladıgımız onemlı gunlerden bır gün daha ... Şan ve şerefımızin  ne kadar yüce oldugunu  hatırlatan bir gun daha !

artık bizlere çocuk bayramın kutlu olsun denmeyecek kadar buyuduysek ve hala bugunler ıcın laık olabılecek vıcdanımızı rahatlatacak kadar sahıp olamadıgımızı dusunuyorsak ! arkadaslar ; bugun bıze bır ıbret olsun ve kendımıze söz verelım gerekırse canımız pahasına ! bayragımızı nerdeyse kaybedıyoruz , topraklarımızı kaybettık. Bıze aıt ne kaldı ? Bunları dusunelım elımızden ne gerekıyorsa yapalım .

Ben söz verıyorum ,dokulen kanların ustune yemın edıyorum ! bu vatan ,bıze armagan edılen bu guzel gunler bızım olmaktan cıkarsa ,canım pahasına buna neden olanlarla bırlıkte .... YAKARIM ! elımden ne gelıyorsa yapıcagıma söz verıyorum ... Bız bu vatanın genclerıyız , vatana ,bayraga , kulturumuze laık olmak bızım gorevımız !

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Hepimizin kutlu olsun....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Meclisimizin Açılışı ve Dünyada Ssadece Bizde oLan Çocuk Bayramımız Herkeze Kutlu oLsun. Gençlere ve Çocuklara Ne Kadar Önem Verdiğimizin onlarca kanıtından biri. bu güzel günde küçüklerimizi mutlu edelim

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    herkezin 23 Nisanı kutlu olsun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek
    NE Mutlu TÜRKÜM Diyene !

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

23 nisan kutlu (mübarek:D)olsun hepinize...

23 nisan bizi diğer milletlerden medeni ülkelerden ayıran medeniyetimiz...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    Bugünün küçükleri yarının büyükleridir  onlara daha fazla değer verelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun bugün bayram diğer milletlerde olmayan bayram. Bugün herzamankinden daha sabırlı herzamankinden daha mutlu olucaz hadi bayraklarımızı evimizin penceresine, balkonuna asalım sokaklar caddeler bayraklarla çocuk balonlarıyla dolsun.

Nur içinde yat Atam gözün arkada kalmasın. Emanet ettiğin Cumhuriyetin bekçileriyiz.
Toplam Hit: 7686 Toplam Mesaj: 80