Bugün 23 Nisan.. Bu Konuya Herkes 1 Yorum Yazsın. Bu Vatan Piyangodan Kazanılmadı Gençler!
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramimiz Oncelikle Turkiye Cumhuriyeti Cocuklarina, Sonrasinda Yeryuzundeki Tum Cocuklara Armagan Olsun.
-
hepimizin bayramı kutlu olsun :)
http://www.google.com.tr/logos/tr_childrens_day07.gif
-
abi evvela 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.. sabah eve yakın olduğundan ilk okulu okuduğum okulun hoparlörlerinden gelen sesler kulaklarımda inledi işe gelirken "gidip baksam mı ki lan" dedim.. daha kötü olacak diye düşünüp gitmedim.. düşünsene abi her yıl aynı gün aynı okulda tören yapıyorsun daha sonra ayrılıyorsun eşek kadar oluyorsun filan.. zaman feci hızlı geçiyor arhadaş 19 Mayıs'da gençler için ama 23 Nisan'ın yeri başkaydı.. ozamanlar 19 Mayıs'a "büyüklerin bayramı bizim değil lan" diyorduk herneyse.. bugün gelen müzik sesleri günlük şarkılara aitti bi an gözümün önüne geldi okul "vay homanahoyum işe bak ya" dedim zamanında o dönemin pop şarkıları çalıyordu filan.. yolda işe gelene kadar düşündüm düşündüm herkes oradadır şimdi veliler bi kenardan sahneye çıkan çocuğunu seyrediyordur bi yanda balon satan, simit satan, renkli minik paket kolonya, kokulu silgi, animasyonlu defter, leblebi tozu(bedava çıkıyordu onlardan) hepsi gelmiştir kesin.. iş yerindeyim şu anda törende bitmiştir yavaş yavaş.. içinizde kalan çocukluğu yitirmemenizi temenni ediyorum.. (keşke gitseydim lan aklımı s?keyim..)
-
herkesin 23 nisanı kutlu olsun
-
Eedd...Küçük büyük herkezin 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramını kutlarım.. ayrıca Bugun Doğum Günüm..İyiki Dogdum..Nica Mutlu Yıllara Ben :F
-
Bugün KardeşLerimizin Bayramı Hepsinin Bayramını Tek Tek KutLuyorum
-
herkesin ulusal egemenlik ve cocuk bayramını kutlarım
ayrıca biggest müridimin doğum gününü kutlarım;)
-
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.
-
hepimizin 23 nisan'ı kutlu mutlu olsun.
-
23 Nisan en kötü günüm böle ossun... Yeni rakı açacam bi tane :p