Bugün Benim İçin Büyük Bi Gündü
-
Hoca mutlu yıllar nice yaşlara dedikten sonra;Swool gerçekten bu konuları çok iyi takip edip güzel sürprizler yapan bir arkadar benimde doğum günümü kutlamıştı 3 nisanda ona buradan tekrar teşekkür ederim.
-
iyiki doğdun hocam
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
ama ehliyet için 19undan gün almış olman lazım galiba :)
-----------------------------ole bişe olsaydı ehliyet 19 yasında alınıyo derlerdi degil mi? 18 yasında degil..
18 yasına giren herkes ehliyet aalbilir :)
-
iyi halt ettin .. insan önce bir sorar girsem mi girmesem mi diye boşuna mı paylaşım paylaşım diye yırtınıyoruz :/
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------ole bişe olsaydı ehliyet 19 yasında alınıyo derlerdi degil mi? 18 yasında degil..
-----------------------------tam bilmiom ama 18i bitirmen lazım die duydum ama belkide dediğim gibi değildir :D
-
Ömründen bir gün daha gitti ama sağlık olsun hayat güzel ve herseye rağmen devam ediyor :) bu arada iyiki doğdun + nice mutlu senelere :)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------tam bilmiom ama 18i bitirmen lazım die duydum ama belkide dediğim gibi değildir :D
18'ine giren Herkes alabilir Yanlız Bu sene son yani alanlar kurtulmustur :) staj seysi meselesi felan çıktı ortaya :) -
demekki öyleymiş saoalsın :)
-
herkese güzel yorumları için teşekkür ediyorum
-
Yarın bi bakmışsın 22 yaşındasın. tüh lan diyicen keşke 18 de kalsaydım