Bulgarlar Ne Yapmak İstiyor
-
Branxian bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
askerlerimizi öldüren o bulgarların geçmişlerine sokayım
camileri bombalayan o bulgarlara sokayım
ne boklar ki bunlarbulgar deiğin maltadaki balta girmemiş ormanlarda yaşayan kızılderiliden farksız
Onlara acıyıp kapıları açan hükümetinden ben a.q!
Yalnız "Onlara acıyıp kapıları açan hükümetinden ben a.q!" dediğin 89 zamanındaki göçten bahsediyorsan kapılar bulgarlara açılmadı Türklere açıldı.
Bir izmirli olarak 89 90 lı yıllarda ufak tefek hatırladığım kadarı ile Turgut Özal kapıları açmış, izmir görecede toplu konut yaptırmıştı.
Ve o konutlar göcmenlere ücretsiz olarak verilmişti.. ( duyduğum kadarı ile bursa dada vardı )
Hatta GAP projesinin yatırımını göçmenlere yatırdı gibisinden haberler çıkıyordu..
@Balyoz99 hocam Bulgaristan avrupa birligine girdiği zaman, türkiyeyi bırakıp kaçanlardamı türktü ? Göçmen konutları resmen %50 boşaldı.
HoLyCat tarafından 30/Ağu/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
zamundayı kapamasalar bari
-
zamundayı türk ip lere kapamasalar bari ya :D
-
HoLyCat bunu yazdıBranxian bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
ne boklar ki bunlarbulgar deiğin maltadaki balta girmemiş ormanlarda yaşayan kızılderiliden farksız
Yalnız "Onlara acıyıp kapıları açan hükümetinden ben a.q!" dediğin 89 zamanındaki göçten bahsediyorsan kapılar bulgarlara açılmadı Türklere açıldı.
Bir izmirli olarak 89 90 lı yıllarda ufak tefek hatırladığım kadarı ile Turgut Özal kapıları açmış, izmir görecede toplu konut yaptırmıştı.
Ve o konutlar göcmenlere ücretsiz olarak verilmişti.. ( duyduğum kadarı ile bursa dada vardı )
Hatta GAP projesinin yatırımını göçmenlere yatırdı gibisinden haberler çıkıyordu..
@Balyoz99 hocam Bulgaristan avrupa birligine girdiği zaman, türkiyeyi bırakıp kaçanlardamı türktü ? Göçmen konutları resmen %50 boşaldı.
Senin mantığa göre TR de yaşamayan Türk değil :) Adam AB ye girmiş,ister TR de yaşar ister AB de.Bende de vatandaşlık var ama TR de yaşıyorum.Etnik kimlikle ne alakası var söylediklerinin.Evler bedava değil uzun yıllar boyunca taksitle verildi.Başka merak ettiğin bir şey varsa söyleyim.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
ZyreX tarafından 31/Ağu/13 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
HoLyCat bunu yazdıBranxian bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
Asil ben senin mantiginin a.q Allah sizlere akil fikir versin adi serefsizler bu adama gereken mudahalenin yapilmasini istiyorum Bi Turk kendinimizi saniyorsun serefsiz
-
bu bulgarlarında avrupa birliğine girdikten sonra götü kalktı
daha düne kadar Allahın siktir ettiği bir demir perde ülkesiydi... -
Absolut bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıBranxian bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
Asil ben senin mantiginin a.q Allah sizlere akil fikir versin adi serefsizler bu adama gereken mudahalenin yapilmasini istiyorum Bi Turk kendinimizi saniyorsun serefsiz
Bendece gereken yapılsın...
yukarıda bulunan yazıda bulgarlara küfür etmişliğim yok!
sen neyin kafasını yaşıyorsun?
@ZyreX aynı şirket de çalışan göçmen konutlarında oturan birisi vardı yanımızda..
Dediği laf bu " yıllarca siz türklerin rezilliğini yaşadık ve kurtulduk " sonrada siktir olup gitti..
Ama ne yalan soyleyeyim..
15 yaşımda göçmen konutlarında milli oldum..
teşekkürler ;)
HoLyCat tarafından 31/Ağu/13 01:07 tarihinde düzenlenmiştir -
1-nedemek amk ne yani biraksalardi herkezi katselermiydi resmen bunu demek istemissin bide utanmadan kendini savunuosun asil sen neyin akfasindasin birinden ornek vermissin bilmem ne dedi die on abakarak genelleme yapman senin nekadar gerizekali biri oldugunu kanitliyor zaten2- olarak bulgarlara kufretmen umurumda deil daha bulgar ile bulgaristan gocmeni arasindaki farki bilmicek kadar cahil birisin kalkmis birde ahkam kesiyorsun
-
Absolut bunu yazdı
1-nedemek amk ne yani biraksalardi herkezi katselermiydi resmen bunu demek istemissin bide utanmadan kendini savunuosun asil sen neyin akfasindasin birinden ornek vermissin bilmem ne dedi die on abakarak genelleme yapman senin nekadar gerizekali biri oldugunu kanitliyor zaten2- olarak bulgarlara kufretmen umurumda deil daha bulgar ile bulgaristan gocmeni arasindaki farki bilmicek kadar cahil birisin kalkmis birde ahkam kesiyorsun
Ulan velet;
Bulgaristandan gelen toplumun % kaçı türk tü ?
Madem Türk lerdi Neden bu ulkeyi karalayıp evini barkını birakıp gittiler?
Hiç bir bok bilmiyorsan siktir git Göçmen konutlarına...
öğren ondan sonra gel..
Türk olsun kürt olsun ne sikim olursa olsun, Bu ülkeyi karalayıp giden toplumun 77 sülalesini sikeyim.
Varsa yaran açık açık söyle ok.
-
HoLyCat bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
Ulan velet;
Bulgaristandan gelen toplumun % kaçı türk tü ?
Madem Türk lerdi Neden bu ulkeyi karalayıp evini barkını birakıp gittiler?
Hiç bir bok bilmiyorsan siktir git Göçmen konutlarına...
öğren ondan sonra gel..
Türk olsun kürt olsun ne sikim olursa olsun, Bu ülkeyi karalayıp giden toplumun 77 sülalesini sikeyim.
Varsa yaran açık açık söyle ok.
Bulgar'lar (göçmenlerden bahsetmiyorum) zaten slavlaşmış Türk boyu(alakası yok ama belirtmek istedim). Onlardaki Türk düşmanlığı Azerilerdeki İran düşmanlığı gibi oluyor. 80 ve 90'larda gelen muhacirler ise eminimki anadoludaki çomarlardan daha Türk'tür ve 20 yılda ülkeye daha fazla katkı sağlamışlardır. İstisnai olarak aradan çıkan 1-2 kişiyi örnek gösterip bütün muhacirleri karalamak yanlış.