folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bulgarlar Ne Yapmak İstiyor

Bulgarlar Ne Yapmak İstiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Branxian bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

askerlerimizi öldüren o bulgarların geçmişlerine sokayım

camileri bombalayan o bulgarlara sokayım

ne boklar ki bunlar

bulgar deiğin maltadaki balta girmemiş ormanlarda yaşayan kızılderiliden farksız

Onlara acıyıp kapıları açan hükümetinden ben a.q!

Yalnız "Onlara acıyıp kapıları açan hükümetinden ben a.q!" dediğin 89 zamanındaki göçten bahsediyorsan kapılar bulgarlara açılmadı Türklere açıldı.

Bir izmirli olarak 89 90 lı yıllarda ufak tefek hatırladığım kadarı ile Turgut Özal kapıları açmış, izmir görecede toplu konut yaptırmıştı.

Ve o konutlar göcmenlere ücretsiz olarak verilmişti.. ( duyduğum kadarı ile bursa dada vardı )

Hatta  GAP projesinin yatırımını göçmenlere yatırdı gibisinden haberler çıkıyordu..

@Balyoz99 hocam Bulgaristan avrupa birligine girdiği zaman, türkiyeyi bırakıp kaçanlardamı türktü ? Göçmen konutları resmen %50 boşaldı.

HoLyCat tarafından 30/Ağu/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

zamundayı kapamasalar bari

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

zamundayı türk ip lere kapamasalar bari ya :D

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Branxian bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

ne boklar ki bunlar

bulgar deiğin maltadaki balta girmemiş ormanlarda yaşayan kızılderiliden farksız

Yalnız "Onlara acıyıp kapıları açan hükümetinden ben a.q!" dediğin 89 zamanındaki göçten bahsediyorsan kapılar bulgarlara açılmadı Türklere açıldı.

Bir izmirli olarak 89 90 lı yıllarda ufak tefek hatırladığım kadarı ile Turgut Özal kapıları açmış, izmir görecede toplu konut yaptırmıştı.

Ve o konutlar göcmenlere ücretsiz olarak verilmişti.. ( duyduğum kadarı ile bursa dada vardı )

Hatta  GAP projesinin yatırımını göçmenlere yatırdı gibisinden haberler çıkıyordu..

@Balyoz99 hocam Bulgaristan avrupa birligine girdiği zaman, türkiyeyi bırakıp kaçanlardamı türktü ? Göçmen konutları resmen %50 boşaldı.

Senin mantığa göre TR de yaşamayan Türk değil :) Adam AB ye girmiş,ister TR de yaşar ister AB de.Bende de vatandaşlık var ama TR de yaşıyorum.Etnik kimlikle ne alakası var söylediklerinin.Evler bedava değil uzun yıllar boyunca taksitle verildi.Başka merak ettiğin bir şey varsa söyleyim.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp

ZyreX tarafından 31/Ağu/13 00:26 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Branxian bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

ne boklar ki bunlar

Asil ben senin mantiginin a.q Allah sizlere akil fikir versin adi serefsizler bu adama gereken mudahalenin yapilmasini istiyorum Bi Turk kendinimizi saniyorsun serefsiz 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bu bulgarlarında avrupa birliğine girdikten sonra götü kalktı

daha düne kadar Allahın siktir ettiği bir demir perde ülkesiydi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    Branxian bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

ne boklar ki bunlar

Asil ben senin mantiginin a.q Allah sizlere akil fikir versin adi serefsizler bu adama gereken mudahalenin yapilmasini istiyorum Bi Turk kendinimizi saniyorsun serefsiz 

Bendece gereken yapılsın...

yukarıda bulunan yazıda bulgarlara küfür etmişliğim yok!

sen neyin kafasını yaşıyorsun?

@ZyreX aynı şirket de çalışan göçmen konutlarında oturan birisi vardı yanımızda..

Dediği laf bu " yıllarca siz türklerin rezilliğini yaşadık ve kurtulduk "  sonrada siktir olup gitti..

Ama ne yalan soyleyeyim.. 

15 yaşımda göçmen konutlarında milli oldum.. 

teşekkürler ;)

HoLyCat tarafından 31/Ağu/13 01:07 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

1-nedemek amk ne yani biraksalardi herkezi katselermiydi resmen bunu demek istemissin bide utanmadan kendini savunuosun asil sen neyin akfasindasin birinden ornek vermissin bilmem ne dedi die on abakarak genelleme yapman senin nekadar gerizekali biri oldugunu kanitliyor zaten 

2- olarak bulgarlara kufretmen umurumda deil daha bulgar ile bulgaristan gocmeni arasindaki farki bilmicek kadar cahil birisin kalkmis birde ahkam kesiyorsun 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

1-nedemek amk ne yani biraksalardi herkezi katselermiydi resmen bunu demek istemissin bide utanmadan kendini savunuosun asil sen neyin akfasindasin birinden ornek vermissin bilmem ne dedi die on abakarak genelleme yapman senin nekadar gerizekali biri oldugunu kanitliyor zaten 

2- olarak bulgarlara kufretmen umurumda deil daha bulgar ile bulgaristan gocmeni arasindaki farki bilmicek kadar cahil birisin kalkmis birde ahkam kesiyorsun 

Ulan velet;

Bulgaristandan gelen toplumun % kaçı türk tü ?

Madem Türk lerdi  Neden bu ulkeyi karalayıp evini barkını birakıp gittiler?

Hiç bir bok bilmiyorsan siktir git Göçmen konutlarına...

öğren ondan sonra gel.. 

Türk olsun kürt olsun ne sikim olursa olsun, Bu ülkeyi karalayıp giden toplumun 77 sülalesini sikeyim.

Varsa yaran açık açık söyle ok.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

Ulan velet;

Bulgaristandan gelen toplumun % kaçı türk tü ?

Madem Türk lerdi  Neden bu ulkeyi karalayıp evini barkını birakıp gittiler?

Hiç bir bok bilmiyorsan siktir git Göçmen konutlarına...

öğren ondan sonra gel.. 

Türk olsun kürt olsun ne sikim olursa olsun, Bu ülkeyi karalayıp giden toplumun 77 sülalesini sikeyim.

Varsa yaran açık açık söyle ok.

Bulgar'lar (göçmenlerden bahsetmiyorum) zaten slavlaşmış Türk boyu(alakası yok ama belirtmek istedim). Onlardaki Türk düşmanlığı Azerilerdeki İran düşmanlığı gibi oluyor. 80 ve 90'larda gelen muhacirler ise eminimki anadoludaki çomarlardan daha Türk'tür ve 20 yılda ülkeye daha fazla katkı sağlamışlardır. İstisnai olarak aradan çıkan 1-2 kişiyi örnek gösterip bütün muhacirleri karalamak yanlış.

arbeit macht frei
Toplam Hit: 6829 Toplam Mesaj: 58