Bulgarlar Ne Yapmak İstiyor
-
HoLyCat bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
Onlara acıyıp kapıları açan hükümetinden ben a.q!
1-nedemek amk ne yani biraksalardi herkezi katselermiydi resmen bunu demek istemissin bide utanmadan kendini savunuosun asil sen neyin akfasindasin birinden ornek vermissin bilmem ne dedi die on abakarak genelleme yapman senin nekadar gerizekali biri oldugunu kanitliyor zaten2- olarak bulgarlara kufretmen umurumda deil daha bulgar ile bulgaristan gocmeni arasindaki farki bilmicek kadar cahil birisin kalkmis birde ahkam kesiyorsun
Ulan velet;
Bulgaristandan gelen toplumun % kaçı türk tü ?
Madem Türk lerdi Neden bu ulkeyi karalayıp evini barkını birakıp gittiler?
Hiç bir bok bilmiyorsan siktir git Göçmen konutlarına...
öğren ondan sonra gel..
Türk olsun kürt olsun ne sikim olursa olsun, Bu ülkeyi karalayıp giden toplumun 77 sülalesini sikeyim.
Varsa yaran açık açık söyle ok.
ulan it ben kendimde gocmenim senden ogrenicek deilim neyin ne oldugunu serefsizce ordan gelenleri karalamaya hakkin yok genelleme yapamazsin sen siktir git biraz arastirda gel ole konus senin gibi it kopek oldukca millet nie dursun oralarda senin gibi dusunen toplumun gotune koysunlar zaten karalamak az gelir sizin gibi itler binlerce kisiyi dolandirdigi paralarini aldigi icin karalayi geri donmus olmasinlar bi bok bilmiyorsun bari ceneni kapa git 15 yasindaki milli oldun anilarini anlat millete kafan anca ona calisir
-
Absolut bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
Onlara acıyıp kapıları açan hükümetinden ben a.q!
1-nedemek amk ne yani biraksalardi herkezi katselermiydi resmen bunu demek istemissin bide utanmadan kendini savunuosun asil sen neyin akfasindasin birinden ornek vermissin bilmem ne dedi die on abakarak genelleme yapman senin nekadar gerizekali biri oldugunu kanitliyor zaten2- olarak bulgarlara kufretmen umurumda deil daha bulgar ile bulgaristan gocmeni arasindaki farki bilmicek kadar cahil birisin kalkmis birde ahkam kesiyorsun
Ulan velet;
Bulgaristandan gelen toplumun % kaçı türk tü ?
Madem Türk lerdi Neden bu ulkeyi karalayıp evini barkını birakıp gittiler?
Hiç bir bok bilmiyorsan siktir git Göçmen konutlarına...
öğren ondan sonra gel..
Türk olsun kürt olsun ne sikim olursa olsun, Bu ülkeyi karalayıp giden toplumun 77 sülalesini sikeyim.
Varsa yaran açık açık söyle ok.
ulan it ben kendimde gocmenim senden ogrenicek deilim neyin ne oldugunu serefsizce ordan gelenleri karalamaya hakkin yok genelleme yapamazsin sen siktir git biraz arastirda gel ole konus senin gibi it kopek oldukca millet nie dursun oralarda senin gibi dusunen toplumun gotune koysunlar zaten karalamak az gelir sizin gibi itler binlerce kisiyi dolandirdigi paralarini aldigi icin karalayi geri donmus olmasinlar bi bok bilmiyorsun bari ceneni kapa git 15 yasindaki milli oldun anilarini anlat millete kafan anca ona calisir
Yaran varmış anlaşıldı :)
hadi eyw..
-
harbi neyin kafasindasiniz cozemedim a.q yaran varmis dio ulan yara degil o gurur sizin gibi adilere Turklugu birakmamanin gururu
Hadi sanada eyw
-
a.q. cahil malı => holycat
Videoda zamanında Enver Paşa tarafından katledilen ve sürülen bulgar halkını anlatacak film yapımı için para toplama kampnayası reklam filmi
Not: Ne kadar bulgar varsa a.q.
aLsanCaK tarafından 31/Ağu/13 02:46 tarihinde düzenlenmiştir -
öncelikle, bi skim yapamazlar çünkü Bulgaristanda oyların %10 undan fazlasını toplayan bi siyasi parti var ve sağlam çalışıyor ... Kırdjali - Kroumovgrad da sokakta birini çevirip Türkçe yol sorsan %80 ihtimalle anlar, cevap verir ... ordan anlayın ...
ikinci olarak
HoLyCat bunu yazdıkaygusuz bunu yazdıaskerlerimizi öldüren o bulgarların geçmişlerine sokayım
camileri bombalayan o bulgarlara sokayım
ne boklar ki bunlarbulgar deiğin maltadaki balta girmemiş ormanlarda yaşayan kızılderiliden farksız
Onlara acıyıp kapıları açan hükümetinde ben a.q!
Yunanlılara küfür etmeye çalışırken Atatürk'e de mi küfür ediceksin ? ... bilmiyorsan öğren, Selanik Yunanistanın şu sıralar ...
bide senin o insanları dar kalıplara sığdıran beynine sokim aq ... diğer cevaplarını da okudum ama daha ilk mesajından belli yaran olduğu ...
not : bu arada senin postu nerde deldirdiğini sikleyen kim ... mk ipnesi ...
radres tarafından 31/Ağu/13 03:39 tarihinde düzenlenmiştir -
kimseyi katledip öldürmedik ama bütün milletler topluca anlaşıp Türkleri bitirmek istermişcesine böyle asılsız iddialardamı bulunuyolar bunu anlamıyorum,gerçekten osmanlı veya türkiye cumhuriyeti tarihinde hiç katliam yapmadımı insanları öldürmedimi tertemiz bi geçmişe sahip olduğumuzu nasıl düşünüyosunuz anlamıyorum ermeniler desen bi taraftan ermeni soykırımı kürtler diğer taraftan öyle ve bütün bunlara karşı olan bulgarın a.q kürtün a.q ermeninin anasını düdükliyim diyen bi grup var bunca şeyden sonra gerçekten temiz bi tarihe sahip olduğumuz konusunda emin değilim arkadaşlar,körü körüne kendimizi savunmayalım istiyorumki belgelerle sağlam objektif kaynaklardan bunları öğrenelim o küfrettiğimiz yobazlardan olmayalım.Saygılar
-
şimdi şunu anlamıyorum ben;
Kürtü istemezsin,çerkezi istemezsin,bulgarı,lazı,aleviyi vs vs istemezsin de bre kardeş sen TÜRK müsün ki ?
çok saydığım bir insanın bir lafı vardı "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" bunun felsefesini anlamayan dalkavuklar mümkün olduğunca sussun bence abi.
Dip not olaraktan; ben selanik göçmeniyim, hamdolsun TÜRK'üm diyebiliyorum, saydığım insanın felsefesini anlayıpta KÜRT'üm, LAZ'ım, ÇERKEZ'im ama genede ben TÜRK'üm diyorsa bu insan zaten bunun aksini iddia edenlere de BOK yemek düşer bence...
Babasının t..şşa.ndan TÜRKİYE'de çıktı diye herkes maalesef gerçekten TÜRK olmuyo arkadaş,
Sözüm meclisten dışarıdır arkadaşlar...
-
HighElf bunu yazdıGUS bunu yazdı
ağlamasınlar güçsüz olan ölmeye mahkumdur bu dünyanın başından beri var olan bişey
hoca konuya birşey demiyorum bulgarlar garip bir millet daha çözebilmiş değilim
ama senin mantığına bsg demek istiyorum. Doğu Türkistanda Türkler sistematik şekilde soykırılıyor ve kimse sesini bile çıkartamıyor. Şimdi çin güçlüdür türkleri siker türkelr çinliler karşısında zayıftır o halde çinliler doğu türkistan türklerini sikerse ağlamayacağız doğanın kanunu bu mu diyeceksin
bsg lütfen ya nasıl bir zihtiniyetsin sen yabunları bilipte sesini çıkarmayan türk milleti utansın bunları görüpte sesini çıkarmayan türk liderleri utansın
"o halde çinliler doğu türkistan türklerini sikerse ağlamayacağız"
niye ağlıyosunki kalk bişeyler yap evde oturupta şu oluyo bu oluyo bsg demekle hiçbirşey çözülmüyor
-
Geçmişte ermeniler,kürtler,rumlar şimdi de bulgarlar ileride de belki de suriyeliler
daha sonra da bilmem hangi millet haksız yere hak peşinde koşturacak bu devletin peşinden..
Tüm bu olanların hepsinin tek bir sebebi var bana göre ülkenin içinde bulunduğu pozisyon ve jeopolitik konumu...
-