Bulut Sayfası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Beyler bu ..na kodumun bulutu geldiğinden beri tbt den tat alamaz oldum, mesaj gönderiyoruz bulut çıkıyor, forumda dolaşacaz bulut çıkıyor, ne menem bir bokmuş! Bu mereti görmeden tbt de dolaşma imkanımız yok mu?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

arada çıkan sayfadan bahsediyosan bende 40 yılda bi çıkıyo valla

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

arada çıkan sayfadan bahsediyosan bende 40 yılda bi çıkıyo valla

bende 8 tıkta 1 bulut :| yazdıkların da gidiyor dikkat etmediysen.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

ben genelde geceleri rastlıyorum.Gündüz başıma gelen birşey değil.Sanırım sorun senden kaynaklanıyor :D

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

ben genelde geceleri rastlıyorum.Gündüz başıma gelen birşey değil.Sanırım sorun senden kaynaklanıyor :D

100mbit superonline var evde, chrome ile nete çıkıyorum, sadece tbt de çıkıyor, sorun ne olabilir anlamış değilim :s çok sinir bozucu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

hiç gelmedi şimdiye kadar :S galiba senden kaynaklı :S

edit: reklam sayfası gibi birşeyse bende adblock var belki ondan gelmıyordur :P

nights_judge tarafından 13/Oca/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı

100mbit superonline var evde, chrome ile nete çıkıyorum, sadece tbt de çıkıyor, sorun ne olabilir anlamış değilim :s çok sinir bozucu.

o internet hızına ben sahip olsam galiba bende sinirlenirdim :D yok yok gerçekten sinirlenirdim

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaş sanırım cloudflare'dan bahsediyor. bende çok çok nadir çıkıyor.

CodeInside tarafından 13/Oca/13 21:06 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı

o internet hızına ben sahip olsam galiba bende sinirlenirdim :D yok yok gerçekten sinirlenirdim

Aşırı sömürünce hız düşüyor hacı, 100gb yi aşmıyıcan. genelde de aşılıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bulut ne hacım :|

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı

arkadaş sanırım cloudflare'dan bahsediyor. bende çok çok nadir çıkıyor.

hımm o muydu ya evet bende de nadir cıkıyor

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 2131 Toplam Mesaj: 26