Bulut Sayfası
-
Beyler bu ..na kodumun bulutu geldiğinden beri tbt den tat alamaz oldum, mesaj gönderiyoruz bulut çıkıyor, forumda dolaşacaz bulut çıkıyor, ne menem bir bokmuş! Bu mereti görmeden tbt de dolaşma imkanımız yok mu?
-
arada çıkan sayfadan bahsediyosan bende 40 yılda bi çıkıyo valla
-
MaviGozluDev bunu yazdı
arada çıkan sayfadan bahsediyosan bende 40 yılda bi çıkıyo valla
bende 8 tıkta 1 bulut :| yazdıkların da gidiyor dikkat etmediysen.
-
ben genelde geceleri rastlıyorum.Gündüz başıma gelen birşey değil.Sanırım sorun senden kaynaklanıyor :D
-
1234567B bunu yazdı
ben genelde geceleri rastlıyorum.Gündüz başıma gelen birşey değil.Sanırım sorun senden kaynaklanıyor :D
100mbit superonline var evde, chrome ile nete çıkıyorum, sadece tbt de çıkıyor, sorun ne olabilir anlamış değilim :s çok sinir bozucu.
-
hiç gelmedi şimdiye kadar :S galiba senden kaynaklı :S
edit: reklam sayfası gibi birşeyse bende adblock var belki ondan gelmıyordur :P
nights_judge tarafından 13/Oca/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdı1234567B bunu yazdı
100mbit superonline var evde, chrome ile nete çıkıyorum, sadece tbt de çıkıyor, sorun ne olabilir anlamış değilim :s çok sinir bozucu.
o internet hızına ben sahip olsam galiba bende sinirlenirdim :D yok yok gerçekten sinirlenirdim
-
arkadaş sanırım cloudflare'dan bahsediyor. bende çok çok nadir çıkıyor.
CodeInside tarafından 13/Oca/13 21:06 tarihinde düzenlenmiştir -
1234567B bunu yazdıRETRET bunu yazdı1234567B bunu yazdı
o internet hızına ben sahip olsam galiba bende sinirlenirdim :D yok yok gerçekten sinirlenirdim
Aşırı sömürünce hız düşüyor hacı, 100gb yi aşmıyıcan. genelde de aşılıyor.
-
bulut ne hacım :|
-
CodeInside bunu yazdı
arkadaş sanırım cloudflare'dan bahsediyor. bende çok çok nadir çıkıyor.
hımm o muydu ya evet bende de nadir cıkıyor