folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunalıma Girmeden Bi Yardım Edin



Bunalıma Girmeden Bi Yardım Edin

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek

    seni tepeden tirnaga yontacak bir kanka lazim, izmir de yeridir bu tiplerin.. saciyla, giyimiyle, uslubuyla, tavirlari, karakteri, yirtikligi, ilgi alanlari, sosyal iliskileriyle kendine ornek alip gonulden sevecegin ve uyum gosterebilecegin bir kanka bul.

    odun marangoz misali sal kendini o adama 

    hojucuk tarafından 22/Kas/13 08:41 tarihinde düzenlenmiştir

    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    film indir. film izle. imdb puanı yüksek filmleri izle mutlak bi şeylerden etkilenip havaya girip kendine ilgi alanı oluşturursun. en basitinden sinema kültürün olur. filmler hakkında muhabbet edebilirsin ;)


    instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2012
    Erkek

    kemal sunal ın bi filminde vardı köyün ağası şehirli falan olcak bey olmayı falan öğreniyodu. aklıma o geldi. 

     

    tabi bu yazdıklarımı kötü niyetle başka yere çekmeyin.


    Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2010
    Erkek

    bu yaştakilerin hepsi aynı amk

    ot gibi gelip gitsende, ağaç gibi gelip gitsende değişen birşey olmıyacak başkaların şunu yap bunu yap demesiyle yaşarsan benim hayata bakış açıma göre dahada ot gibi gidersin ama ot veya dolu gitmek gibi birşeye inanmıyorum

    srsr_mnyk tarafından 22/Kas/13 09:21 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2007
    Erkek

    tamamen seni tezgaha getirmek için yapılmış bir konuşma bu anladığım kadarı ile.bundan sonra seni kendi görüşleri çerçevesinde eğitip hamur gibi yoğuracaklardır.sen sen ol kendinden başka kimse olma.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Nisan/2007
    Erkek

    kitap oku bol bol


    Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2015
    Homo
    demirci bunu yazdı

    kitap oku bol bol

    sen okuyon mu :D

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2009
    Erkek

    hocam kültürel aktivitelere katıl , kitep oku bu cok önemli kitap okumuyorsan otu boku herşeyi oku , sonra maddi durumun ıyıse gez degılse gezme önemi yok bence . Sonra cesaretli ve özgüvenli ol ama sana demiyorum bilmedgın konu hakkında atıp tutma , oku konuş bu kadar basit . araba diyorsan hobin olsun al sana hayal 68 mustang ile pazar günü kahve içmeye gidersin olur biter ...


    Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Zaten insanlar benim için hep en iyisini istediler. Sonunda bu hale geldim.


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek
    erblood bunu yazdı

    tamamen seni tezgaha getirmek için yapılmış bir konuşma bu anladığım kadarı ile.bundan sonra seni kendi görüşleri çerçevesinde eğitip hamur gibi yoğuracaklardır.sen sen ol kendinden başka kimse olma.

    bana da öyle geldi.

     

    o kişiler senden yaşça büyükmüş, şahsen benden yaşça büyük hiçbir kimseden böyle aşağılayıcı, sinirli, kızar bir tavırla öğüt almadım. aldıklarım olduysa da adam yerine koymadığım için unutmuşumdur. kusura bakma ama onlar bilgili olsaydı seni nasıl eğiteceklerini düşünür ona göre davranırdı, öyle topu sana atıp kaçmazlardı.

    şimdi yaptıkları iyi birşey mi ? kafana takmışsın üzülmüşsün belki de günlerce kafana takıp kendini üzeceksin.  illa kültürünü bilgini genişletmek istiyorsan aç interneti örneğin uçaklardan başla. nasıl yapılır hangi tipe hangi motor takılır, mühendisliğini, tarihini falan. sonra belgesel vidyolara geç aklına gelen ilk şeyin belgeselini izle. zaten bir yerden başlarsan çorap söküğü gibi gelecektir. yeni sekmelerde yeni bilgiler açıp okuyacaksın o bilginin içinden başka birşey ilgini çekecek onu da yan sekmeye atacaksın. böyle böyle bir bakmışsın ki dahi gibi birşey olmuşsun.

     

    yani anlatmak istediğim bilgili olmanın belli bir kitabı, yazarı, filmi yok hocam. önemli olan senin araştırıp kişilik yapına uygun bilgiler depolamandır. biraz bilgi birikimin oldutan sonra duygularınla değil mantığınla harket ediyorsun bu çok önemli, eskiden saygı duyduğun insanların çoğunun aslında birşey bilmeyip sadece duygularıyla cümle kurduğunu göreceksin kendine saygın artacak. zaten senin kendine saygın olursa başkalarının da sana saygısı olur. bir yerden başla..


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 5076 Toplam Mesaj: 56