folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]

Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    eee sonuç? ne olcek yani boşverin herkes bildiği gibi takılsın

Ayrıca çok şekersin :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ch40t1c bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben bunlara insan diyeninde, bunları savunanında taaaaaa a.q koyim, vallahada koyim billahada koyim.

Lan bunların aldığı oksijene yazık, yediği yemeğe yazık bunlar hayvan bile değil benim gözümde, hayvanlara kurban olsun bunlar .

Arkadaşlar ben bunları şikayet etmek istiyorum nereye edebilirim yazın ve hatta sizde şikayet edin bu insan müsvettelerini. 

Boş Ver Değmez, Ha Pkk Ha Bunlar, Eğleniyo Çocuklar Kendi Aralarında Ama Bu Eğlencelerinin Malesef, Vebalini de Bedelinide Çocuklarını Askere Yollamış Analar Babalar Çok Ağır Ödüyorlar. Kürtlere Yönelik Estirilen Zulüm Ve Aşşağılama Yüklü, Tavır Takınan Irkçılar Yüzünden Ülkemizde Kaç Çeşit Terör Grubunun Türediğini Yokolduğunu ve Yeniden Kurulduğununun Ne haddi var nede Hesabı.

Bunlar Eğlene Dursunlar, Dağda Kardeşi Askerde olan, ama Kendisi Pkk lı Olanlar çarpışsınlar. Nede Olsa Tohumuna Paramı saymış, Bunlar Eğlensinler. Boşverelim. Hiç değilse Site Boyutunda Eğleniyolar, Realde Eğlenenlerine Bakınız derim. Asıl Tehlike Ve Terörün Anasıdır onlar.

Merak ettim Selam verirlerken Birbirilerine Hayle Kurt mu diyorlar, Bileniniz varmı. :) 

Yada Hayle Türk olabilirmi, Yahu Bu kelime Hitlere yakışıyordu be. Hayle Hitler. :))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

peki sizce ''vatanını sevmek'' ne demektir?

yada vatan sevilcek bişeymidir? 

sevilcekse neyini niçin 5n1k 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:

peki sizce ''vatanını sevmek'' ne demektir?

yada vatan sevilcek bişeymidir? 

sevilcekse neyini niçin 5n1k 

Vatan Tabiki Sevilir, Ama Üzerinde yaşayanla Birlikte sevilmelidir. Bu Yaşama Ve Yaşatma Aşkından İleri Gelen Bir Sevgidir. Bu Sevgiyi Yüreğinde Taşıyan Herkese Selam olsun, Bende Bunun Faşistiyim. Sevgi Barış Faşisti. :) Hayle Barış. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

daha çıkıp vatana silah tutan şerefsizler.sizi af eden başbakanı da ... kim olursa olsun.. adam çıkıyo dağa bizim askerimize ateş açıyo... ne şimdi bu? düşman değilde? bizim vatanımızın evladı mı? hepsinin ................ . . . bizim böyle evladımız yok.. af yapan mecliside ..... apoyu asamayan ............ larıda .sınırdışı harekat yapmak istmeyen kayıp vermekten korkan komutanıda .............

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:

daha çıkıp vatana silah tutan şerefsizler.sizi af eden başbakanı da ... kim olursa olsun.. adam çıkıyo dağa bizim askerimize ateş açıyo... ne şimdi bu? düşman değilde? bizim vatanımızın evladı mı? hepsinin ................ . . . bizim böyle evladımız yok.. af yapan mecliside ..... apoyu asamayan ............ larıda .sınırdışı harekat yapmak istmeyen kayıp vermekten korkan komutanıda .............

Az Sakin ol Bakalım, Bu Ülke İnsanına Mermi Düzen, Namlu Doğrultanı insandan Saymayız elbette. Ama Oturduğu yerde çalışan uraşan, Kendi Bildiği Dilde Müzik Dinleyeninde Ayartıp Kızdırıp, Değerlerine Küfredenlerinde O Aşşağılık lardan bi farkı yoktur Ayrıca. 

Her neyse, Ayartmamak namına, Toplumsal Barış Gereklidir. Şerefsiz Üretmeyemi uraşacaz, Yoksa Emeğimizle Çalışıp Bişeyler Üretip En Güçlü ülkeler arasındaki yerimizimi alacaz. Asıl Önemli Nokta budur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    Spacheata bunu yazdı:

Az Sakin ol Bakalım, Bu Ülke İnsanına Mermi Düzen, Namlu Doğrultanı insandan Saymayız elbette. Ama Oturduğu yerde çalışan uraşan, Kendi Bildiği Dilde Müzik Dinleyeninde Ayartıp Kızdırıp, Değerlerine Küfredenlerinde O Aşşağılık lardan bi farkı yoktur Ayrıca. 

Her neyse, Ayartmamak namına, Toplumsal Barış Gereklidir. Şerefsiz Üretmeyemi uraşacaz, Yoksa Üretip En Güçlü ülkeler arasındaki yerimizimi alacaz. Asıl Önemli Nokta budur.

yerini alcanda ne olcak sonuç? 

hiçbişey alcağımız yok sonunda hep aldığımız 3in1

sonuç yok hoca sonuç.dediğin gibi hep mücadele var 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    Spacheata bunu yazdı:

Her neyse, Ayartmamak namına, Toplumsal Barış Gereklidir. Şerefsiz Üretmeyemi uraşacaz, Yoksa Üretip En Güçlü ülkeler arasındaki yerimizimi alacaz. Asıl Önemli Nokta budur.

yerini alcanda ne olcak sonuç? 

hiçbişey alcağımız yok sonunda hep aldığımız 3in1

sonuç yok hoca sonuç.dediğin gibi hep mücadele var 

Yılmak Yok, Yola Devam. :)

İleri Görüşlü olduğumu iddia etmiyorum ama, Gerçeklerimiz budur. Ve Bu Gerçekler le Gençlik Bil Mukabele İlgilenmeye ve Gerçeklerin ardında yatan gerçekleride Sorguluyor, Bu Güzel Bir olay. Demekki Mücadeleler Boşa değil.  Ha Bu Arada Bu Ülkede Hem Türk Olup Hem Kürt Olmak Pek Güzel, Neden biliyormusun, Türkler Türkçe Konuşuyorken, Ben Hem Türkçeyi Hemde Kürtçeyi Konuşabilmekten nedense Hoşnut oluyorum.

Nedense Bir Türlü adam Akıllı Öğrenemediğim İngilizceye karşı kendimi Ezik Hissetmemek içinmidir Bilinç altımda Bu Bana Hoşnutluk veriyor. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

ya şu saatten sonra bizim sorunumuz dil damak sorunu değil ki ya.. nolcak yani sonuç ne? bi sonuç yok

hiçkimse bişey yapmıyor sadece liderler çıkıyo binlerce insan şakşakşak yapıyo.. 

bi 10-15 tane insan var karagöz hacivat gibi bunları seyrediyom kndimi bildim bileli.

ne yapalım. amacımız ne hedefimiz ne ideolojimiz ne doğru ne? biz kimi zburası neresi kimse bize bişey söylemiyo.. çok anlamsız bi dünya burası 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

ya şu saatten sonra bizim sorunumuz dil damak sorunu değil ki ya.. nolcak yani sonuç ne? bi sonuç yok

hiçkimse bişey yapmıyor sadece liderler çıkıyo binlerce insan şakşakşak yapıyo.. 

bi 10-15 tane insan var karagöz hacivat gibi bunları seyrediyom kndimi bildim bileli.

ne yapalım. amacımız ne hedefimiz ne ideolojimiz ne doğru ne? biz kimi zburası neresi kimse bize bişey söylemiyo.. çok anlamsız bi dünya burası 

Haklısın. :)

Dünya Hızla Değişiyor ama bi yerinde Kazık çakmış Vaziyette Bekleyenler biziz. O Zaman Ne yapacaz, Sen ve ben Gibi KalemŞorler Yazacaz yazacaz yazacaz, Taaaaki Değerler le, İnsanı insan yapan Kutsal Sayılanlara, Oyunmuş Gibi Bakmasın Kimse, Cahil kalmasın Kimse, Yazıcazki Öğrensin Bilmeyenler, Amacımız Bişeyleri Aşılamaksa İncitmeyecez, Öğretmekse Öğrenciyi Kaçırırsan Ne verebilirsinki artık, O Özgür Bir taydır, Gider Kim Bilir Kimlerin olur.

Sanırım Anlatabildim, Sadece Yazacaz. Toplumlarda Otururken Konu Açıldımı En Güzel Örnekler le Açıklayacaz. Gösterecez, Anlatacaz Bıkmayacaz. O Zaman Pek Çok Şey değişecek. Güven Bana. ;)

DipNot. : Bu Arada Toplumlarda Anlatacaz Öğretecez Derken, Dikkat edecez, Hazır olduğunu hissetmediğin kişiler le Özellikle Oturuyorsan, Düşman sahibi olma ihtimalin Daha Yüksektir. Hatta Hasım bile edinebilirsin. O Yüzden Dürtüklemeden Fikirlerimizi Görücüye Çıkaracaz. Millet Dağa Gitmesin Darıldım Küstümler olmasın. Bunlar için çabalayacaz. En Kritik konudur Dikkat şart ama.

Toplam Hit: 15748 Toplam Mesaj: 120