Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]
-
bisson bunu yazdı:
-----------------------------
ama diyar bakır kürtlerini bilmem kalleş oluyorlar
-----------------------------oha
-
bunların ta a.q ben Türkmus bunlar Türkse ben deilim arkadas.
-
Bu iletiyi yazan kişi kesinlikle ekşi sözlük ya da benzeri bir siteye üyedir, ve ordan gelmiştir. Genelde otağımızda açılan bu tarz aptalca konular ne hikmetse anında malum sitelerde afişe edilmektedir. Amaçları, açılan bu tarz saçma konulara verilebilecek Türkçü tepkisini ölçerek, kendi bataklıklarında geyik malzemesi yapmaktır. Daha sonra da ''- yahu şunların tartıştıkları konulara bak!'' gibisinden aşağılayıcı iletiler ekleyerek bizlere saldırmaktadırlar.Fikir güzel, uygulama güzel, mekan güzel ama yemezler!... Fındık kadar beyinleri ile kurdudıkları tuzakları bizleri inandırabileceklerini düşünmeleri bile onların ne derece beyinden mahrum olduklarını ortaya koymaktadır. Kişi kendinden bilirmiş işi misali kendileri aptal ve etnik olduklarından dolayı bizleri de anlaşılan aynı şekilde düşünmekteler. Neticede annelerinin örekelerini geçte olsa görüyorlar. Şahsımca bu tarz iletileri ekleyen kişilere sadece ''aptal olduğu için atılmıştır'' etiketi vurulmamalıdır. Bunun yanında ''çaşıt ve adi bir devşirme olduğu için atılmıştır'' etiketide vurulmalıdır.
...................Adam Aynen Böle Yazmış.......... Lütfen Okuyalım Tahribat müridleri...
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------Bu iletiyi yazan kişi kesinlikle ekşi sözlük ya da benzeri bir siteye üyedir, ve ordan gelmiştir. Genelde otağımızda açılan bu tarz aptalca konular ne hikmetse anında malum sitelerde afişe edilmektedir. Amaçları, açılan bu tarz saçma konulara verilebilecek Türkçü tepkisini ölçerek, kendi bataklıklarında geyik malzemesi yapmaktır. Daha sonra da ''- yahu şunların tartıştıkları konulara bak!'' gibisinden aşağılayıcı iletiler ekleyerek bizlere saldırmaktadırlar.Fikir güzel, uygulama güzel, mekan güzel ama yemezler!... Fındık kadar beyinleri ile kurdudıkları tuzakları bizleri inandırabileceklerini düşünmeleri bile onların ne derece beyinden mahrum olduklarını ortaya koymaktadır. Kişi kendinden bilirmiş işi misali kendileri aptal ve etnik olduklarından dolayı bizleri de anlaşılan aynı şekilde düşünmekteler. Neticede annelerinin örekelerini geçte olsa görüyorlar. Şahsımca bu tarz iletileri ekleyen kişilere sadece ''aptal olduğu için atılmıştır'' etiketi vurulmamalıdır. Bunun yanında ''çaşıt ve adi bir devşirme olduğu için atılmıştır'' etiketide vurulmalıdır.
...................Adam Aynen Böle Yazmış.......... Lütfen Okuyalım Tahribat müridleri...
-----------------------------mesajın yazılma tarihine baksana, bize yazmamıştır onu.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------TORN bunu yazdı:
-----------------------------Bu iletiyi yazan kişi kesinlikle ekşi sözlük ya da benzeri bir siteye üyedir, ve ordan gelmiştir. Genelde otağımızda açılan bu tarz aptalca konular ne hikmetse anında malum sitelerde afişe edilmektedir. Amaçları, açılan bu tarz saçma konulara verilebilecek Türkçü tepkisini ölçerek, kendi bataklıklarında geyik malzemesi yapmaktır. Daha sonra da ''- yahu şunların tartıştıkları konulara bak!'' gibisinden aşağılayıcı iletiler ekleyerek bizlere saldırmaktadırlar.Fikir güzel, uygulama güzel, mekan güzel ama yemezler!... Fındık kadar beyinleri ile kurdudıkları tuzakları bizleri inandırabileceklerini düşünmeleri bile onların ne derece beyinden mahrum olduklarını ortaya koymaktadır. Kişi kendinden bilirmiş işi misali kendileri aptal ve etnik olduklarından dolayı bizleri de anlaşılan aynı şekilde düşünmekteler. Neticede annelerinin örekelerini geçte olsa görüyorlar. Şahsımca bu tarz iletileri ekleyen kişilere sadece ''aptal olduğu için atılmıştır'' etiketi vurulmamalıdır. Bunun yanında ''çaşıt ve adi bir devşirme olduğu için atılmıştır'' etiketide vurulmalıdır.
-----------------------------mesajın yazılma tarihine baksana, bize yazmamıştır onu.
-----------------------------ama dalga geçildiklerini biliolar bence :D bide utanmadan bizle dalga geçiolar diolar mal ya bu çoğu forum sitelerinin çoğu bu kadar ırkçı olunmaz bence...sen öle garibe vurur aşalarsan senide ekşide veya tbt de aşalarlar dimi yaw....
-
Bunlar Bando Takımı Kurmak İstiyorlar Zannımca. :) Her kes Aynı Notalara Ayak Uydursunda Bir Pire için Köy Yakılmış Umrunda değil Bunların.
O Değilde Çocuğa ettiklerini okudumda Ağliyimmi Güliyimmi Cinsinden. Çocukda Hem cinsleri üstelik. Bu Kovulma Çocukta nasıl bir Psikolojik etki yaratmıştır Kendi Ağzından Duymak isterdim Doğrusu. Ha Birde Kürdün Girdiği Eve Girmeyeceksin Diye Ona Öğüt veren kendini Bilmezler, Komik Bir ayrıntıyı Daha atlamış oluyolar, Türkiyede Kürtler var. :)
Ağzı olan Konuşuyo işte Ne yapsın Garibim Yurdum Faşisti. Canı Sıkılmış. Site açıp Önüne Gelen Hemcins Mem cins Kim olursa Dinlemeden Banlıyo. :)
Hey Rabbim Büyük Rabbim Sen Akıl Dağıtırken Bu Kulların Neredeydiler Acaba. :)
-
Usturuplu usluplarindan hic hoslanmadiklarim fakat sitelerini zaman zaman takip ettigim, enteresan buldugum kisiler bu Atsizcilar. Fikir adina fazla birsey uretmeselerde kufur adina cok sey uretiyorlar, sagolsunlar.
-
oha bunlar aşmış ogliimm :)
-
hemen üye oluyorum demek 3 pardon 4 harfli :D:D:D bu kadar ırkçılığı ben bile yapmazdım
Edit: Yokla üye olmuyorum buna yüreğm dayanmaz bu kadar ırkcılık dinimize ayrkırı
-
bir yorum ile bütün büyüyü bozdun hea :W
ne güzel herkes kendi konusuna yazmıştı en son :W