folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]

Bunlar Da İnsan Kategorisine Giriyor Ne Yazık Ki [Atsızlar]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

bisson bunu yazdı:
    -----------------------------
    ama diyar bakır kürtlerini bilmem kalleş oluyorlar  

oha

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yildo
    yildo's avatar
    Erkek
    bunların ta a.q ben Türkmus bunlar Türkse ben deilim arkadas.

İsyan et ey arkadaşım!Söz söyleyecek an değil
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

Bu iletiyi yazan kişi kesinlikle ekşi sözlük ya da benzeri bir siteye üyedir, ve ordan gelmiştir. Genelde otağımızda açılan bu tarz aptalca konular ne hikmetse anında malum sitelerde afişe edilmektedir. Amaçları, açılan bu tarz saçma konulara verilebilecek Türkçü tepkisini ölçerek, kendi bataklıklarında geyik malzemesi yapmaktır. Daha sonra da ''- yahu şunların tartıştıkları konulara bak!'' gibisinden aşağılayıcı iletiler ekleyerek bizlere saldırmaktadırlar.Fikir güzel, uygulama güzel, mekan güzel ama yemezler!... Fındık kadar beyinleri ile kurdudıkları tuzakları bizleri inandırabileceklerini düşünmeleri bile onların ne derece beyinden mahrum olduklarını ortaya koymaktadır. Kişi kendinden bilirmiş işi misali kendileri aptal ve etnik olduklarından dolayı bizleri de anlaşılan aynı şekilde düşünmekteler. Neticede annelerinin örekelerini geçte olsa görüyorlar. Şahsımca bu tarz iletileri ekleyen kişilere sadece ''aptal olduğu için atılmıştır'' etiketi vurulmamalıdır. Bunun yanında ''çaşıt ve adi bir devşirme olduğu için atılmıştır'' etiketide vurulmalıdır.

...................Adam Aynen Böle Yazmış.......... Lütfen Okuyalım Tahribat müridleri...

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

TORN bunu yazdı:

Bu iletiyi yazan kişi kesinlikle ekşi sözlük ya da benzeri bir siteye üyedir, ve ordan gelmiştir. Genelde otağımızda açılan bu tarz aptalca konular ne hikmetse anında malum sitelerde afişe edilmektedir. Amaçları, açılan bu tarz saçma konulara verilebilecek Türkçü tepkisini ölçerek, kendi bataklıklarında geyik malzemesi yapmaktır. Daha sonra da ''- yahu şunların tartıştıkları konulara bak!'' gibisinden aşağılayıcı iletiler ekleyerek bizlere saldırmaktadırlar.Fikir güzel, uygulama güzel, mekan güzel ama yemezler!... Fındık kadar beyinleri ile kurdudıkları tuzakları bizleri inandırabileceklerini düşünmeleri bile onların ne derece beyinden mahrum olduklarını ortaya koymaktadır. Kişi kendinden bilirmiş işi misali kendileri aptal ve etnik olduklarından dolayı bizleri de anlaşılan aynı şekilde düşünmekteler. Neticede annelerinin örekelerini geçte olsa görüyorlar. Şahsımca bu tarz iletileri ekleyen kişilere sadece ''aptal olduğu için atılmıştır'' etiketi vurulmamalıdır. Bunun yanında ''çaşıt ve adi bir devşirme olduğu için atılmıştır'' etiketide vurulmalıdır.

...................Adam Aynen Böle Yazmış.......... Lütfen Okuyalım Tahribat müridleri...

mesajın yazılma tarihine baksana, bize yazmamıştır onu. 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

TORN bunu yazdı:

mesajın yazılma tarihine baksana, bize yazmamıştır onu. 

ama dalga geçildiklerini biliolar bence :D bide utanmadan bizle dalga geçiolar diolar mal ya bu çoğu forum sitelerinin çoğu bu kadar ırkçı olunmaz bence...sen öle garibe vurur aşalarsan senide ekşide veya tbt de aşalarlar dimi yaw.... 

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bunlar Bando Takımı Kurmak İstiyorlar Zannımca. :) Her kes Aynı Notalara Ayak Uydursunda Bir Pire için Köy Yakılmış Umrunda değil Bunların.

O Değilde Çocuğa ettiklerini okudumda Ağliyimmi Güliyimmi Cinsinden. Çocukda Hem cinsleri üstelik. Bu Kovulma Çocukta nasıl bir Psikolojik etki yaratmıştır Kendi Ağzından Duymak isterdim Doğrusu. Ha Birde Kürdün Girdiği Eve Girmeyeceksin Diye Ona Öğüt veren kendini Bilmezler, Komik Bir ayrıntıyı Daha atlamış oluyolar, Türkiyede Kürtler var. :)

Ağzı olan Konuşuyo işte Ne yapsın Garibim Yurdum Faşisti. Canı Sıkılmış. Site açıp Önüne Gelen Hemcins Mem cins Kim olursa Dinlemeden Banlıyo. :)

Hey Rabbim Büyük Rabbim Sen Akıl Dağıtırken Bu Kulların Neredeydiler Acaba. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek
    Usturuplu usluplarindan hic hoslanmadiklarim fakat sitelerini zaman zaman takip ettigim, enteresan buldugum kisiler bu Atsizcilar. Fikir adina fazla birsey uretmeselerde kufur adina cok sey uretiyorlar, sagolsunlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    oha bunlar aşmış ogliimm :)

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

hemen üye oluyorum demek 3 pardon 4 harfli :D:D:D bu kadar ırkçılığı ben bile yapmazdım

Edit: Yokla üye olmuyorum buna yüreğm dayanmaz bu kadar ırkcılık dinimize ayrkırı 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

bir yorum ile bütün büyüyü bozdun hea :W

ne güzel herkes kendi konusuna yazmıştı en son :W

http://www.resimupload.com/ds592980279_sa.html

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 15775 Toplam Mesaj: 120