Bunu Yapmadan Önce Bir Daha Düşünün !
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Korsan Kullanmayan Bizden Değildir...
Korsana Karşı Olanlara Karşıyız... (Xp Suresi 29. Ayet)
-----------------------------:D %100 Katılıyorum +rep
-
Etik kısmı beni bağlamıyo, dinen de caiz zaten.. O zaman indiririm arkadaşım :D
-
korsan indirp satmak var...
-
Her Orjinal Malzemeyede Para Verilmezki Yani Elbet Sonunda Korsan'ı Çıkıcak :/
-
size katılıyorum fakat
Bide şöyle düşünsek ? Herşeyi aldıgımızı farz edersek veya zengin kısımların orjinal aldıgını farz edersek diyelim bu satıcılar fiyatlarını düşürmezmi? sürümden kazanmak için böylelikle 200 $ olan şey yeri gelir 25$ olur
-
Bence korsan kullanmaya çokta gerek yok, çünkü hemen her programın zaten ücretsiz alternatifi var. Ayrıca editlenmiş işletim sistemi kullananlar makinalarını bir ağa dahil edip gateway üzerinden bir ağ dinlemesi yapsın :D.
-
korsan olmasa windows bu kadar yaygınlaşırmıydı
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Korsan Kullanmayan Bizden Değildir...
Korsana Karşı Olanlara Karşıyız... (Xp Suresi 29. Ayet)
-----------------------------
Sonuna Kadar Korsan :| -
boot screen de kıyakmış hani =F
-
neymis efendim videoda anlatilan brintey spears bilmem ne ucagi kullaniyormusta sarkilari korsan yoldan indigi icin daha iyi modelini alamiyormus ve yeni model ucagini bu yüzden satmis.
ya boyle sacmalik varmi arkadasla? yok metallicanin solisti havuzuna altin bilmem ne alamamis. bu kadar düz mantik midir acaba.
türkiyede insanlar ekmek bulamiyor, ay sonunun zar zor getiriyor getirirken bir kamyon stress ve kafa patlatmaca yapiyor.
birileri kalkmis korsan kullanmayin kullanirsaniz... x ve y sanatcisi daha yeni model ucak alamaz altin bilmem ne alamaz bahcesine diyor.
daha cok para kazanacaklarina yapsinlar üc bes lira cd sini kitabini, herkes nasil aliyor lisansli ürün korsan olmayan ürün.