folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunu Yapmadan Önce Bir Daha Düşünün !

Bunu Yapmadan Önce Bir Daha Düşünün !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    Kültürel faaliyetlerin sadece zengin kısıma hizmet etmesini isteyen bir düzen.Aç kal budala kal (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/video/video.php?v=110737184456&ref=ss

korsana bakış açım south park ile aynı.. 

edit: isteyen profilinde paylaşsın die verdim yukardaki linki :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

Hocam video müthişti :D:D ..Böyle giderse cocukcagız bir tropik ada sahibi olamayacak :D:D:D

Benim korsan a bakısım tamamen üsengecliktn dvd 2 lira olsa bile almam netten cekerim..Git istediğin dvdyi ara yok begendiğin kitabı bulabilmek icin 3-4 kitapcı dolas oooooooooo..

Kitap okumayı sevmeme ragmen artık pdf olarak bulup ordan okuyorum, aynı tadı vermiyor ama olsun :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek
    Adam Gibi Fiyatlarını Düşürsünler 20 TL den Dvd Alınırmı 10 Tl den Cd Yada Kaset Alınırmı Düşürdülerde Bizler Almadıkmıda Orda Rahat Rahat Konuşuyolar Birde Daha Bu Kadar İnsan Korsan Bilmem Ney İndiriyolarda Ama Bakıyorumda Herşeyin En Lüksüne Biniyolar Yani Hiç Dokunmuyo Bence Onlara Lüks Hayatlarını Yaşıyolar Yani Şu Çizgi Filmide İzledimde Yok Havuzun Başına Bilmem Ne Yaptıracakmışta Yaptırmasın Huzuri Masraf Sonra Uçağı Satmışta Bi Alt Modelini Felan Almış Daha Lüks İçindeler Yani Para Kırıyolar Merak Etmeyin Konserden Olsun Showlardan Olsun Sizde Kendinizi Yiyin Burda :)

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Korsan kullanmayan bilgisayar kullanıcısının, fiber internet kablolarından biri kopmuş demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eexper bunu yazdı:
    -----------------------------

Doların kuru bugün 1.46 lira. 219 dolar 320 lira civarında bişey yapıyor. Askari ücret 693 lira, vergiler düşüldüğünde kalan para 496 lira (cık). Ortada bi mantıksızlık,saçmalık yokmu? Asgari ücretle çalışan bi adam win7 kullanamayacaksa, burada bazı şeyler yolunda gitmiyor demektir :) Kendi kendimizi kandırmayalım. Kimse vatandaşdan, maaşının yarısını windows ve saz ekibine vermesini beklemesin :) 

üüsttekiler ...

korsan yazılım kullanmak : Paha biçilemez :)

yardırmak bizim işimiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Herşeyi Kendi Açımızdan düşünmek lazım .

Xp yi ben yazsaydım satsaydım . Kaçakkullanım için hakımı helal etmezdim
    Xp paralı dıyorsan Linux Kullan
    Ofice Paralı dıyorsan

Open Ofice Kullan

Bunlar benım görüşüm Ve aynı zamanda ALLAH'ın Emirlediri. Ne olurs aolsun karşıma Kul hakkıyla gelmeyın dneılıyor..

Bu ayette GAyri Müslümlerin Hakları ayrı dıye birşey belirtilmemiş.Ben kullanmıyorum,.

eskilerden kim kaldı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    alacakaranlik bunu yazdı:

Herşeyi Kendi Açımızdan düşünmek lazım .

Xp yi ben yazsaydım satsaydım . Kaçakkullanım için hakımı helal etmezdim
    Xp paralı dıyorsan Linux Kullan
    Ofice Paralı dıyorsan

Open Ofice Kullan

Bunlar benım görüşüm Ve aynı zamanda ALLAH'ın Emirlediri. Ne olurs aolsun karşıma Kul hakkıyla gelmeyın dneılıyor..

Bu ayette GAyri Müslümlerin Hakları ayrı dıye birşey belirtilmemiş.Ben kullanmıyorum,.

istese önlem alınabilinir ama değilmi?

microsoftu örnek alırsak işletim sistemlerinin hangisinin korsan olduğunu bulmak çocuk oyuncağı ama fazla üzerine düşmüyorlar neden ?

çünkü ne kadar fazla korsan kullanan varsa o kadarda lisanslı olacak sonuçta dediğin gibi olsa millet linuxa yönlenir ve microsoft kullanılmaz :D

yani bir yandanda teşvik var.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Sonuç olarak Sitelerinde Xp home vs. Sürümler Free olarka yazıyormu ? yazmıyor
    İş yerlerind Lisansız Xp Vs Sürümleri Kullanmak Yasakmı Yasak ?
    İllegal Yazılımlar Hadi Bilgatesi s.edelim Ya oyunlar Filmler. Müzikler.

eskilerden kim kaldı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bi tek monitor korsan degil digerlerinin hepsi mastercard

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 6592 Toplam Mesaj: 35