Bunuda Yapmışlar Çakma Samsung Galaxy Note 2
-
arkadaşlar geçen gün kız arkadaşıma hediye ettim orjinalini bugün bi arkadaşım çinden geldi bu çakma telefonu almış ve orjinaliyle aynı gibi verdiğim paraya yandım
http://www.youtube.com/watch?v=5RCf512wMP4
-
Malesef oyle hocam Mürid Casey'in abisi çine gidiyor telefon alıp ukrayna da babasına bırakıp geliyor. 3-4 telefon getirmiş 3 gün önce yanindaydı.İphone5 vardı aldım kurcaladım dibim duştu fark eedilmiyor hiç bir şeyiyle :S s3 vardı.
Görmen lazım hoca çok degişmiş oralar :D:D
-
yakında adamlar bizim kopyamızı yapıcak sen neden bahsediosun hocam.
-
erdiburak bunu yazdı
Malesef oyle hocam Mürid Casey'in abisi çine gidiyor telefon alıp ukrayna da babasına bırakıp geliyor. 3-4 telefon getirmiş 3 gün önce yanindaydı.İphone5 vardı aldım kurcaladım dibim duştu fark eedilmiyor hiç bir şeyiyle :S s3 vardı.
Görmen lazım hoca çok degişmiş oralar :D:D
hocam arkadaşta 2 tane daha var tekine çöktüm zaten :D ama ilk başta orjinaline verdiğim paraya yanarım
-
ONEMINUTE bunu yazdı
yakında adamlar bizim kopyamızı yapıcak sen neden bahsediosun hocam.
onuda yapmışlardır kesin :D
-
arkadaşın elinde 1 tane daha var satıcakmış fiyat söylemedi ama isteyen olursa net bir fiyat alabilirim
-
efsanemeric bunu yazdı
arkadaşın elinde 1 tane daha var satıcakmış fiyat söylemedi ama isteyen olursa net bir fiyat alabilirim
almayı düşüne bilirim ama fiyata baglı hocam :D birde imei sıkıntısı cıkartıcakmı acep ?
-
Adamlar İstanbul'a gelince neden her yerin resmini çekiyor sanıyorsun..
-
erdiburak bunu yazdıefsanemeric bunu yazdı
almayı düşüne bilirim ama fiyata baglı hocam :D birde imei sıkıntısı cıkartıcakmı acep ?
valla hocam imei sıkıntısı yaşanmıyo normal bi çin malı sata telefoncuya götürüp orda işimizi hallettik fiyatınıda bi konuşuyum
-
Iyi güzelde o telefona uygun rom bulmak çok zor.Bi arıza yapsa uygun parça bulunmaz.Satmaya kalksan kimse almaz.Kazın ayağı sandığınız gibi değil.
-
buda bişey mi
valla istedğiniz her türlü telefonun 1 e 1 çakması var. ki orjinalle ayırt edilmesi mümkün değil. iphone 5s ilk bizim buralarda çıkacak gibime geliyo.
trooper tarafından 08/Mar/13 00:34 tarihinde düzenlenmiştir