Bunuda Yapmışlar Çakma Samsung Galaxy Note 2
-
efsanemeric bunu yazdı
arkadaşlar geçen gün kız arkadaşıma hediye ettim orjinalini bugün bi arkadaşım çinden geldi bu çakma telefonu almış ve orjinaliyle aynı gibi verdiğim paraya yandım
http://www.youtube.com/watch?v=5RCf512wMP4
istetirsek gümrükte sıkıntı yaşanırmı?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Adamlar İstanbul'a gelince neden her yerin resmini çekiyor sanıyorsun..
:D:D
-
Çin telefonu kullanmak çin iskencesinden baska bisi degil, orjinalden sasmayin derim.
-
efsanemeric bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
yakında adamlar bizim kopyamızı yapıcak sen neden bahsediosun hocam.
onuda yapmışlardır kesin :D
benim kopyamı yapıp ne yapacaklar la satsan satılmaz, s.ksen s.kilmez.
-
nolanded bunu yazdı
Çin telefonu kullanmak çin iskencesinden baska bisi degil, orjinalden sasmayin derim.
-
SweetyVolty bunu yazdıefsanemeric bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
onuda yapmışlardır kesin :D
benim kopyamı yapıp ne yapacaklar la satsan satılmaz, s.ksen s.kilmez.
bırak ona etrafındakiler karar versin :)
konu hakkında: orjinalin yerini hiçbir şekilte tutacağını sanmıyorum. cin mallarında tamir sıkıntısı yaşanır yedek parça sıkıntısı yaşanır yarın bir gün satmaya kalksan çok zor satarsın. ikide bir imei klonlandığı için kapanır veya operatör nokia 3310 olarak görür mms ayarı istersin göndermez internet ayarı istersin gelmez. hiç bir zaman profesyonel destek alamazsın. vs. vs. liste uzar gider. şahşen ipone un çakmasını alacağıma ucuz bi cihaz alır koyarım cebime. (o yüzden samsung d900i kullanıyorum. 3-5 seneye tarihi eser olarak müzeye bağışlayacağım)
oliWeR tarafından 08/Mar/13 01:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Devilcode bunu yazdıefsanemeric bunu yazdı
arkadaşlar geçen gün kız arkadaşıma hediye ettim orjinalini bugün bi arkadaşım çinden geldi bu çakma telefonu almış ve orjinaliyle aynı gibi verdiğim paraya yandım
http://www.youtube.com/watch?v=5RCf512wMP4
istetirsek gümrükte sıkıntı yaşanırmı?
valla hocam tam bir bilgim yok o konuyla ilgili ama forumda araştırırsan çinden alışveriş yapanlar var dj_alper müridimiz yapıyodu ona bi sor derim
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Bir alet yapmışlar Yüzünü içine koyuyon Aynısının tıpa tıpını yapıyor Maske biçiminde... Vücududa yakında yaparlar.
Edit: @SwetyVoldy Hocam yahu Sesli gülmeme sebep oldun. Allah iyiliğini versin. :)
ShockMan tarafından 08/Mar/13 10:54 tarihinde düzenlenmiştir -
peki sen nasıl anladın.cakma oldugunu.
-
Hacı bu işin piyasası Ş.Urfa Kapaklı pasajında dönüyor. Geçen gittim 3 çeşit glaxys3 var 200TL 500TL 1000küsür
200 TL olan çin oğlu çin.
500TL olan dubaiden geliyormuş orjinali ile birebir aynı menü dokunmatik kamera ne ararsan aynı ama dubai malı. Çok şaşırdım bunu görünce adam bazıları orjinal diye satıyor bunu dedi.
1000 küsür olanda orjinal yurt dışından gelme.