Bursa Neler Çağrıştırıyor....
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
hayvan o topu alır içinde patlatırım ;)
-
Humerus bunu yazdı:
Ay,Ayol Bursaspor Bursaspor :)
-----------------------------hocam kucağımızda zıplarken öyle diosun dimi :) ay bursa yeter bursa hesabı ;)
-
bana çok güzel bi kızı çağrıştırıyo bu aralar
-
Humerus bunu yazdı:
Ay,Ayol Bursaspor Bursaspor :)
herkes ne oldugunu belli edio :) -
izmirden Sevgiler Bur-sa-lı-yız :) kesme kasayız Seftaliyi Cok severiz :D
-
Bursa Neler Çağrıştırıyor....
adı çıkmış bir kere böyle bir sorumu olur :) -
Yaklaşık bir hafta önce Edirne'den 50 kişilik bir öğrenci grubu ile Bursa'yı gezdik. Hepsi ülkemizin çeşitli illerinden gelen arkadaşlarım kardeşlerimdi. Yaklaşık birgün boyunca şehri gezdik. Ardından Edirne'ye geri döndük.Döndüğümüzde arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin bana söyledikleri tek şey vardı "Hocam dünyanın en güzel şehrinde yaşıyorsun kıymetini bil."Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel noktalara değinmiş. Ancak bazı haddini bilmezler güzel şehrimin insanlarına uygunsuz yakıştırmalar yapmışlar. Onlara burdan diyorum ki;
Birincisi; siz şehrime dil uzatanlar önce kendi şehrinizle ilgilenin ardından benim güzel şehrime laf atın. Tabi o cesaretiniz sanal alem dışında varsa hodri meydan.
İkincisi; o laf atanların kuyruk acılarını biliyoruz ve herzaman diyoruz ki; Dünya döndükçe Bursa'da bir tek bile siyah-beyaz renkler görmeyeceğiz. Cesaretiniz varsa buyrun şehrime gelin siyah-beyaz tişörtlerle gezin. Bırakın kartalı karga amblemi olan tişörtler bile giyemezsiniz.Burdan konuşmak kolay. Konuyu taraftar olayına çekmez istemezdim ama bazıları ısrarla konuyu başka yöne çekmeye çalışmışlar. Erkekliğimizden şüphe eden varsa buyursun şehrimize gelsin. Dişi karga olarak postalayalım geldiği yere..
-
ya harbi nerden cıkmıs bu bursalılara top denmesi muhabbeti bilen var mı?
-
onalti bunu yazdı:
-----------------------------Yaklaşık bir hafta önce Edirne'den 50 kişilik bir öğrenci grubu ile Bursa'yı gezdik. Hepsi ülkemizin çeşitli illerinden gelen arkadaşlarım kardeşlerimdi. Yaklaşık birgün boyunca şehri gezdik. Ardından Edirne'ye geri döndük.Döndüğümüzde arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin bana söyledikleri tek şey vardı "Hocam dünyanın en güzel şehrinde yaşıyorsun kıymetini bil."Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel noktalara değinmiş. Ancak bazı haddini bilmezler güzel şehrimin insanlarına uygunsuz yakıştırmalar yapmışlar. Onlara burdan diyorum ki;
Birincisi; siz şehrime dil uzatanlar önce kendi şehrinizle ilgilenin ardından benim güzel şehrime laf atın. Tabi o cesaretiniz sanal alem dışında varsa hodri meydan.
İkincisi; o laf atanların kuyruk acılarını biliyoruz ve herzaman diyoruz ki; Dünya döndükçe Bursa'da bir tek bile siyah-beyaz renkler görmeyeceğiz. Cesaretiniz varsa buyrun şehrime gelin siyah-beyaz tişörtlerle gezin. Bırakın kartalı karga amblemi olan tişörtler bile giyemezsiniz.Burdan konuşmak kolay. Konuyu taraftar olayına çekmez istemezdim ama bazıları ısrarla konuyu başka yöne çekmeye çalışmışlar. Erkekliğimizden şüphe eden varsa buyursun şehrimize gelsin. Dişi karga olarak postalayalım geldiği yere..
boş konuşmaya gerek yok.50 kişi 1 adama çullanırsa tabikide insanlar tuttuğu takımın t-shirtini özgürce giyemez.
bu sene alen markaryan, karakartal forum çerçevesinde 2 kere geldi bursa'ya.ilk ziyareti inegöl, ikinci ziyareti gemlik'e idi.bu ziyaretler geçtiğimiz 2 ay içinde gerçekleşti.
orada yüzlerce beşiktaşlı vardı.meşaleler yandı.bayraklar sallandı.ve herkes beşiktaş formalıydı.
çok delikanlıydınız da oraya neden gelmediniz ??
iddia ediyorsun ya hani siyah beyaz renkler görülmez, kimse beşiktaş t-shirti giyemez diye ?
bende şimdi sana soruyorum işte.nerdeydiniz ?
inanmıyorsan karakartal forum'un bursadaki bu saydığım iki panelinin fotoğraflarını sana yollayabilirim.dediğim gibi işkembe-i kübradan sallamaya gerek yok.beşiktaş taraftarı heryere gider.
-
onalti bunu yazdı:
-----------------------------Yaklaşık bir hafta önce Edirne'den 50 kişilik bir öğrenci grubu ile Bursa'yı gezdik. Hepsi ülkemizin çeşitli illerinden gelen arkadaşlarım kardeşlerimdi. Yaklaşık birgün boyunca şehri gezdik. Ardından Edirne'ye geri döndük.Döndüğümüzde arkadaşlarımın hemen hemen hepsinin bana söyledikleri tek şey vardı "Hocam dünyanın en güzel şehrinde yaşıyorsun kıymetini bil."Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel noktalara değinmiş. Ancak bazı haddini bilmezler güzel şehrimin insanlarına uygunsuz yakıştırmalar yapmışlar. Onlara burdan diyorum ki;
-----------------------------yoo gayet şampiyonluklarını bilem kutladılar...ben galatasaraylıyım ama öle giyipte dolaşamazsın durum görmedim hiç.