folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bursa Neler Çağrıştırıyor....

Bursa Neler Çağrıştırıyor....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

GebesH bunu yazdı:
    -----------------------------

bi laf duymuştum bi vakit

"dünya sallanır bursadan adam çıksa" diye hep o aklıma gelir bursa lafını duyduğumda...

zamanım olsaydı bursadan çıkan adamların listesini buraya çıkartırdım sana..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    bırakın bazı şeyleri. İzmirli açtığı zaman konuyu herkes oh çok güzel falan dersiniz ama laf bursaya gelince o saçma salak muhabbetler. Biraz şüphesi olan ve makatı yiyen varsa gelsin görsün bursayı ;) ondan sonra gelin konuşalım tamam mı ? ben hep burdayım gelin bursaya gelince uğrayın yanıma gösteririz size bursayı ;) hiç bi fikri olmayan bi top muhabbeti açmış gitmiş bu kadar basit yani...

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    Bursa'lı arkadaşlar takmayın :) Laf etmeye çalışanların şehrinden hiç mi katil çıkmıyor, hiç soyguncu çıkmıyor, anasını babasını katleden adam mı çıkmıyor, üç kuruş için adam öldüren mi çıkmıyor? Herkes başkasına dil uzatmadn önce kendi şehrine baksın. Bu arada bu lafım herkese değildir! Ortaya korum isteyen alır :)

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sosyopat bunu yazdı:
    bırakın bazı şeyleri. İzmirli açtığı zaman konuyu herkes oh çok güzel falan dersiniz ama laf bursaya gelince o saçma salak muhabbetler. Biraz şüphesi olan ve makatı yiyen varsa gelsin görsün bursayı ;) ondan sonra gelin konuşalım tamam mı ? ben hep burdayım gelin bursaya gelince uğrayın yanıma gösteririz size bursayı ;) hiç bi fikri olmayan bi top muhabbeti açmış gitmiş bu kadar basit yani...

Hocam kasma boşa.. Ben çok çağırdım gelin gösteryim diye ama kimse gelmedi.. Bursa'daki topların %90'ı dışarıdan gelmedir.. Ama Bursa'yı çekemeyenler söyleyecek bir sös bulamayınca olayı ona çekerler.. Şimdi hangi şehirde top yok ? O zaman bütün şehirler ipne.. Geçin artık bu işleri biras mantıklı düşünün.. Adam çıkmas diyenlere ben birşey çıkartıcam.. Görücekler adamı.. Ulaşamıyorsan en asından karalama..

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    aynen Sözde adamları da gördük ;) Dünya yerinden oynar diyenler niye gelemiyor bursaya ? Korkuyorlarmı onu anlamıyorum madem adam deil bursadakiler ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    aynen beyler gelin size göstercek adam cok bursayı, sadece laf ta kalmasın söledikleriniz icraat ta da gelin.ondan bundan duyduklarınız ı deil yaşadıklarını yazın.

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Neyse arkadaşlar boşverin millet ne derse desin. Kimin ne olduğunu herkes kendi bilir. Saçma sapan yazılar yazanlar yüzünden kavga çıkmasına gerek yok.

İbne , top veya adam yok diyenlerin ben erkekliğinden şüphe ederim.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Hocam sallayın takmayın kafanıza. Biz manisalılar için de bi tomar laf söylüyorlar ona bakarsan. Konuya bilimsel yaklaşalım isterseniz. İbnelik insanın genlerinde bulunan bir olgudur. Kalitatif bir özelliktir ve az sayıda gen çifti tarafından determine edilir.

Canlıların gözlenebilir dış özelliğine fenotip (P) denir. Fenotipi Genotip (G) ve Çevre (E) olmak üzere iki unsur oluşturur. (P=G+E). Çevre canlının yaşadığı ortamdır ve fenotipi etkiler. "İbnelik" kavramı bir fenotipse, bunun ortaya çıkmasında genotip ve çevrenin etkisi vardır. (Şimdi bazılarınız sırıtabilir, çevreyi dikkate aldığım için.)

Fakat kalitatif özellikler çevre faktöründen etkilenmezler. Bu durumda İbnelik insanın genotipinde (genetik yapısında) vardır diyebiliriz. (Sığırlarda boynuzlu-boynuzsuz olma, alacalı-düz renk olma gibi.)

Bu genlere sahip bir adamı izmire koysanız aynı, ığdıra götürseniz aynı kıvrak özellikleri sergiler. Çevrenin etkisi 0'dır.

Buradan çıkarılacak ders, insanın yaşadığı coğrafyanın ibnelik özelliğine etkisinin olmadığıdır der son noktayı koyarım :)

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    manisada doğdum.. bursada yaşamak zorunda bırakıldım bursa değince aklıma nefret kin ve bilumum bu gibi şeyler geliyo.. sırf kaçmak için sınavı kazandım ama bi heves uğruna otomotiv öğrt. okuyorum 4 sene geçti tatillerde bile bursayı aramadım mecburiyetten gittim ama iş alanım oralarda sonuçta kısacası ben bursadan kaçtıkça bursa benim yakamı bırakmadı :| sevemedim bi türlü..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

yuvarlak laflar

bursalılar şöyle böyle dediklerinde

-kaç bursalının altına yattın, diye soruyorum.

hemen lafı döndürüyolar 

-şey öyle derler yani ben anlamam

peki benim altıma yatmak ister misin görmek için diyorum...

adamı deli ediyolar, delikanlılığa vatana millete gelince laf çok ama kimin memleketi bursa kadar gönüllü göndermiş çanakkaleye ya da kim bursadan çıkan delikanlıların listesini yapmış?

bir de ilk saydıkları isim, fatih ürek adam erzurumlu dadaş =D

bir de bülent ersoy o da trabzonlu diye duydum bilmiyorum aslını.

Zeki Müren mi? bir röportajında neden cinsiyet değiştirmediğini soruyorlar, diyor ki halkım seyircim beni böyle sevdi, onlara saygımdan. ve de zeki mürenin lakabı "paşa"dır, paşam derler kendisine. öyle efendi efsane biridir.

80 ildeki delikanlılar bir araya gelsin de bir zeki müren çıkarsın...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 11414 Toplam Mesaj: 84