Bursadaki ADSL Port Sorunu
-
Askerden yeni geldim eve adsl bağlatim dedim hatun bizim hatta ait santralde boş port olmadığını söyledi ne zaman açılır dedim bilmiyom dedi telefon verdi aradım oraya sordum onlarda bilmiyom diyo kim biliyo bu işleri hem sen git kampanya yap hemde port olmasın ne iş be !!!!!!!!!
-
buraya bi göz at hoca
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=41840
-
:( zıçtık
-
hocam bizde geçen sene taşındık boş port olmadığını biraz beklememizi söyledi.sanırım 4 gün bekledik sonrasında adsl falan bağlandı.
-
bırak hacı alma adsl fln zaten bursanın neti acaip yavaş bi de sen yük olma :D
-
hoca port dedigimiz şeyler bu oluyo. bunalrdan 1000e yakını kayıp durumda. kim ne için almış bilmiolar. :D hayır ewde filan kullanılacak bişide degil ne yapacaklarsa portları.
portlar hakkında ayrıntılı bilgi isteyenler pm yoluyla ulaşsın -
:) git ghsdsl al :) şaka bi yana özel firmalardan felan alma git bi türk telekoma sana setbaşı telekomu öneririm.telekomdan başvuru yaparsan daha hızlı bağlanıyor port olayı içinde telekom daki memur ile bağlantı kurarsan sana hemen port açaar onların kıyıda köşede portları oluyo.kendileri için ayırıyolar iş senin muhabetinde:) kendimden biliyom :)
-
bizim hürriyet telekoma bağlı kadın senden önce sırada 120 kişi var ama şu an port yok dedi
10 gün oldu hala yok port anlamadım gitti
-
Hoca Bursa/Karacabeydeki müşterilerimiz 2 ay deliksiz bekledi ancak geldi.. Dua et erken gelsin =)
-
highnitro bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca Bursa/Karacabeydeki müşterilerimiz 2 ay deliksiz bekledi ancak geldi.. Dua et erken gelsin =)
-----------------------------Hoca deliksiz nasıl bekleniyor :D
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
Askerden yeni geldim eve adsl bağlatim dedim hatun bizim hatta ait santralde boş port olmadığını söyledi ne zaman açılır dedim bilmiyom dedi telefon verdi aradım oraya sordum onlarda bilmiyom diyo kim biliyo bu işleri hem sen git kampanya yap hemde port olmasın ne iş be !!!!!!!!!
-----------------------------eskileri buralarda görmek ne güzel bittimi lea ibo askerlik hoş geldin kardeşşş