Bush: 3. Dünya Savaşı Çıkar
-
TBMM deki en çok millet vekilleri AKP li ve AKP de abd nin uşağıdır. Buna göre abd ne isterse oluo :( :@
-
Bu orospunun evladı neden rusyadaki koredeki çindeki kimyasallara ulumuyo da İrandakilerden tırsıyo.
Müslümanlara yapılan eziyetler karşısında dik duran tek devlet ne yazıkki şuan İran amk. Biz hala bnlara ( Amerika ) yalakalık ile uğraşıyoruz. Ulan adamlar askerin kafasına çuval geçirdi. soykırım olayını kullanıyolar. ve daha aklıma gelmeyen binbir türlü piçlik.
Aklıma İran devlet başkanının bir lafı geldi şimdi. Sanırım abd İran'ı tehdit etmişti ozaman. neyse laf şöyle idi;
"Abd akıllı olsun yoksa israili tekerlekli sandalyeye bindiririz"
tam olarak böyle olmayabilir ama buna yakın bişeydi.
-
bu ABD nin irandan istediği nedir anlamadım madayonun görünen yüzünde nükleer faaliyetler gibi görünüyor ama işin içinde başka işler var aslında iranın nükleer faaliyetleri abd nin çok da umrunda değil abd nin gerçek amacı ortadoğuya yön vermek ve dizginleri israil ile birlikte eline almak. ABD eskiden beri bir ülkeyi maşa olarak kullanmıştır yıllarca kendi çıkarlarına hizmet edecek ülkeleri sömürmüş bir devlettir abd nin şimdiki maşası ise israil dost gibi görünüyor ama aldanmayın yakında ABD nin gerçek yüzünü herkes görecek ortadoğunun pusulasını istediği gibi lehine çevirdiği gün israile ihtiyacı kalmayacak ve israili de saf dışı bırakacak
ortadoğudaki güç sahibi ülkelerin dengelerini bozarak dünya üzerinde yeni bir kutup oluşturmaya çalışan ABD nin oyunlarına gelmememiz dileği ile .....
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
TBMM deki en çok millet vekilleri AKP li ve AKP de abd nin uşağıdır. Buna göre abd ne isterse oluo :( :@
neye göre söyledin? bir kanıt koy abd uşağı olduğuna dair. O zaman sana haklısın derim. Ve çıkar hata yaptım özür dilerim de derim. Abd nin her istediği olsaydı; iranla anlaşmalarımız olmazdı tr israile höt lan demezdi tr ırağa giriş yapmazdı bunlar kısa dönemli hadiseler. Daha eskilerinide kendin araştır. -
ah ulan ah, biz müslümanların lideri olsak, beyin görevi görsek. dünyada kimse karşımızda duramaz ama..... ne bilim güven, birlik yok :S
-
Kıçı tutuştu nolucak.Şerefsiz kukla.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
ZaYGo bunu yazdı:
neye göre söyledin? bir kanıt koy abd uşağı olduğuna dair. O zaman sana haklısın derim. Ve çıkar hata yaptım özür dilerim de derim. Abd nin her istediği olsaydı; iranla anlaşmalarımız olmazdı tr israile höt lan demezdi tr ırağa giriş yapmazdı bunlar kısa dönemli hadiseler. Daha eskilerinide kendin araştır.
-----------------------------tuğrul babanın eklediklerine ilaveten;hamasın türkiyeye çağrılmasınıda ekleyebiliriz
-
arkadaşlar olayı çarpıtmayın akp abd nin köpeği falan değildir.
ülkeler arasında her zaman çıkar sözkonusudur bir ülkenin çıkarı hangisinde fazlaysa ülke yönetimi ve ülke her zaman onu seçmek zorundadır iranın yanında olsa ne kazanacak abd nin yanında olsa ne kazanacak olayı vardır burda.
şimdi ben kesinlikle akp li değilim siyasi görüşüm ayrı bir parti fakat burda akp yi yanlış tanıyorsunuz eğer dediğiniz gibi olsaydı recep tayyip abd ilişkileri inceldiği yerden kopsun demezdi değilmi ?
şimdi savaş çıksa emin olun türkiyede çıkarını kullanacaktır ÜLKELER ARASINDA VEFA DUYGUSU YOKTU ÇIKAR VARDIR bunu unutmayın :) bugün savaş çıksa ana gel lan abd sen bize çok yardım ettin biz senin yanında olalım demez. aynı şekilde ana gel lan Türkiye sen bize incirliği falan açtın beraber savaşalım demez.
Çıkar söz konusudur 3.dünya savaşı çıkarsa eğer dengeler alt üst olur fakat 3. dünya savaşı çıkarsa kötümü olur bence olmaz çünki insanlığın gelişebilmesi için bu tür eylemlerin savaşların olması kaçınılmazdır kişisel düşüncemdir sorgulamazsanız sevinirim :D
-
ya arkadaşlar nedir bu tayyeap düşmanlığı ?? tamam bende sevmiyorum ama olası bi abd-Türkiye savaşında ülkesini satabilecek kapasitesi yoktur... GÖT ister!!! iranla birlikte olur alayının anasını skeriz!!
-
ZaYGo bunu yazdı:
güzel kardeşim o milletvekillerini oraya ülkenin % 46 sı getirdi biliyosundur umarım onun için bu söylediğin uşak kelimesini şiddetle kınıyorum savaş olayınada gelince emin olki çıkarlarımıza en uyun tarafta oluruz nasıl mücadele edildiyse eskiden bu topraklar uğruna o konuma gelindiğinde elbetteki canla başla hepimiz mücadele ederiz bi pik te olmaz anlayacağın puştun bi yerleri gerçekten yusuflamaya başladı o yüzden dünyayı kışkırtıyo ırağada gireriz amerikayıda pikeriz