Bux.To Dan Para Kazanmak ?
-
Bana biri bux.to diye bir siteden reklamlara tıklayarak para kazanabileceğimi söledi.
10 dolar olunca para veriyorlarmıs.
Bu siteyi bilen falan var mı ?
-
duymuştum ama öyle şeyler genellikle doğru olmuyo %90 ında parayı alamıyosun
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------
duymuştum ama öyle şeyler genellikle doğru olmuyo %90 ında parayı alamıyosun
-----------------------------Bi deneyeyim.İnşallah sonuç çıkar...
-
Excaliburun bir ark. ayda 100 dolar veriyorlar demiş
-
bi blogda adam raporlarını yayınlamış üçyüz küsür referansı vardı premium kullanıcı olmuş kredi kartı yollamışlar blogu bulabilirsem koyarım buraya
-
Bende 15mi ne birikmişti paypala atim dedim 3-4ay oldu haala ses yok
-
aman bulaşma derim, bi kere hatırı sayılır bi para kazanmak için 300 400 alt üye lazım, yoksa 5 senede 10 $ anca yaparsın. ben uğraştım o kadar 10 $a ulaştım, ocakta ödeme istedim haziranda geldi, oda paypala yatırmıyorlar artık, alertpay a yatırıyorlar. ondaki parada bi işine yaramıyor. 10 $ yatırdılar alertpaya 6 ayda onuda kullanamadım kaldı öyle, git bi yerde çıraklık yap, yerleri sil falan, çok çok daha fazla kazanırsın
-
bence hıc ugrasma derım adamlar paran bellı bı rakama gelınce tıklıcak bısı bulamıcan paranda oıle kalcaq
-
birader ben bunla ilgili konuyu yaklasik 2-3 ay önce acmistim da bos is yaw, sabrim yetmedi vaz gectim.. her tiklamana 0.01 dolar veriyor..
sora rakam cok kücük oldugu icin büyütmenin yollarini aradim mesela kendine bi ref atarsan onun tiklamalari da sana para olarak geliyor.. 100 sahte mail acip kendine 100 ref atasan atiyorum gündede 20 reklam olsa kisi basi 0.2 dolardan günde 20 ayda 600 $ eder diye hesaplamistim...
sabrin varsa dene birader ama ben caydim soradan, bu arada para alert paya yatiyor.. ordaki parayi da nakit olarak cekmen baya bi ugrastirici..
-
0.2 ,0.1 dolarlarla uğraşmayın yazık zamana.
-
http://bux.to/?r=casper_7 burdan kayıt olabılırınızben20 dolar aldım ıyı bır sıte ben kendımı referans olarak gösterdım sadece uye olmak kalıyor sız