C# Da Yeterli Tecrübeye Sahip Olanlar ?
-
Tamam bakalım senin essegin erkek olsun
Fikirlerinizi çözmeme gerek yok yeterınce uzadı konu.
Siz admin abinizle mutlu mesut olun tekrar ve tekrar soyluyorum
Bir kişinin vasıfı onun dıger bıreylerden hiyerarşik yapının en üstünde olmasını gerektirmez
Aslına Bakarsan Adminin yardımcıda olması utanc verıcı bır durum olarak nıtelendırmenız
benı sasırtı sanal alem ıste Herkez Kendı Domainin Padisahi
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------
Bir kişinin vasıfı onun dıger bıreylerden hiyerarşik yapının en üstünde olmasını gerektirmez
Aslına Bakarsan Adminin yardımcıda olması utanc verıcı bır durum olarak nıtelendırmenız
-----------------------------sen de bu saltanatın bir parçasısın ya vay anasını
-
gozkopat bunu yazdı:
:D hocam bak şimdi sana bir iki bişey anlatayım.. birincisi şu linkteki herkes >>http://www.tahribat.com/members.asp tahribat.com sayesinde bir çok şey öğrenmiştir.. biz burayı çok severiz.. ki kapalı kaldığı dönemlerde düz duvara tırmanırdık :) o derece yani..
evet sanal ortam olabilir nette cidden özgür bir oratam varsa oda tahribat.comdur :) burda herkes nedense acayip bi mutluluk duyar.. yemin ederim keşke c# bilseydim sana yardım etseydim de sen şu postu yazmasaydın.. ayrıca rene sana dememiş ki "höööyyytt ben buranın adminiyim ben ne dersem o olur diye" :) bak gene müridler demiş :D türkiyenin elle kodlanmış mükembele yakın tek forumu burası(mükembel değil çünkü mükembel olsa hala eklemeler olmazdı, ama eklenen her özellik mükembel o ayrı bişey) ve buda o adamların diğer forumdur topluluklardaki ukala olmamasından kaynaklanıyo ;)
ayrıca araştır demek kötü bişey değil kusuruma da bakma renenin avukatıdeğilim tabi ki fakat benimde başıma geldiğinden diyorum..
okursan çok bi şey daha anlatayım linux/ubuntu kurmak isteyenler vardı bi ara msn aldık verdik.. fakat adamlarda ki sorunla yemin olsun ki ben daha önce karşılaşmadım ve yardım etmek için elimden geleni yaptım.. sırf sevsinler hemen bezmesinler diye ama şimdilerde görüyorum ki sağda solda ne dandik işletim sistemi diyorlar :) şimdi ben kaybettiğim vakti nerden bulacağım..
o adama günde 100 ün üzerinde pm ve mail gidiyodur muhtemelen hangi birine cevap yazacak sence? kaçyaşında adam kime vakit ne kadar vakit ayıracak ki.. cidden bi daha düşün postlarını yazarken.. internet bile olsa bu insanlar hiç bişeyi başaramayıp övünmüyolar.. bi şeyleri bilip doğru bişekilde yapıyorlar..
işte bana bunca şeyi yazdıran tahribatizmdir, tahribat.com sevgisidir.. kolay gelsin projende..
-
Yeterınce konuyu kıllattıgınızı ıcın tesekkur ederım
Barı Hayırseverın bırısı topıcı sılsın
-
Dostum bak bende bu sitede yeni üyeyim ve c# uzmanıyım ama ben bu işe 5 senemi verdim üniversitede dersler olsn daha sonra iş hayatı olsun o kadar kitaplar projeler içersinde cebelleştim yeri geldi ustalardan söylenmiycek laflar yedim ama projelerim konusunda bana yerdım edicek birini arıyorum demedim ve emin ol hiç bir mühendis bu tarz konuşma yapmamıştır. Yapmazda çünkü özellikle yapmamasının bir amacı var bu iş öyle başka birinin anlatılmasıyla kolayca öğrendim denilen bi iş değildir.Senin öncelikle yolunu çizmen problemin ne olduğunu bulman gerekio, kendine bi yol çizmen gerekio,ondan sonra bu yol üzerinde bi hareket et bakalım önce ben şunu yapıcam diyerek bi proje başlat şunu yapmaya çalışıyorum de ondan sonra biraz çalış-dene (biz iki satır kodu hocalarımızdan öğrenebilmek için 2 hafta araştırıoduk ama şimdi o ikişer satırlar biriktiği için kitap kullanmadan yardıma ihtiyaç duymadan program yazabiliyoruz neyse..)eğer olmadı içinde çıkamıyorsan gel buraya yaz ben sana gerekli cevabı verebilirm eminim bu forumda sana yeterli cevabı verebilecek onlarca developer'da vardır ama senin bu tavrın yüzünden kıllarını bile kıpırdatmazlar.Çünkü bu iş için insanlar yıllarını, gecelerini, özel hayatlarını , gözlerini veriolar bilgisayar başında ama sen tutmuş bana bi hoca lazım diyosun. E bu durumda sen armut piş ağzıma düş demesen bile bu kadar emek harcan insanlar o kadar kolaydı bu işte niye biz bu kadar emek harcadık derler. Umarım birazcık olsun yol bu konuya yıllarını vermiş biri olarak yol gösterebilmişimdir.Paylaşım sadece kod olarak olmaz zaten fikirlerde paylaşılmalıdır. Yeri gelince kodda paylaşırız.Neyse kolay gelsin yinede dostum kimseye ahkam kesmek için yazmadım bunları.Paylaşalım Güzelleşellim :D:D
-
gozkopat bunu yazdı:
Sitenin Admini olması neyı ıfade ederkı bı saygısızlık yok
hakaret yok bana yapabılecegı en fazla ban atmaktır
oda hıc bırsey degıstırmez
cunku sızın gıbı dusunen ınsanlar yuzunden
nettekı rutbelere vasıflara gore bıraz dogru ve agır bır soz olacak ama
yalakalık yapıp ve bılgılerınınden yararlanmak ıcın canak yalayıcılık yapmak
benım nezhimde yok ben sadece bır soru sordum gereken cevap verılmedı yakısanı yazdım
Bırakın admıncılıgı patronculugu
sımdı o Admın arkadasımız 2 saat once bır uyelık acsaydı aynı mesajları yazarmıydınız
pekı 2 saat once hesab acan bı kısıyle admın arkadasımın arasındakı fark sadece admın olması mı ?
Fıkırlerınızı Paylasmadan ve Yandaslık yapmaktan yana kullanmayın
-----------------------------o dediğin adam senin şuan bulunduğun sitenin aktif kalabilmesi için gecesini gündüzüne katan,
senin gibi kadir kıymet bilmeyenlerin bıdı bıdı konuşmaması için sitesine 1 tane reklam almayan,
değersiz , manyak , sırf egosunu tatmin etmek için seni göt etmeye çalışan , millete çanağını yalatan sıradan bi insan.
bizde onun çanak yalayıcılarıyız ;)
-
asp.net geç hocam C# VB iş görebilir onlara verecegin zamanı J# versen senin için daha iyi düşünüyorum j#kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum örnek emulatör fln filan
-
Konuyu okuyorum, saçma sapan bir artistliğin içinde eleman,
kıc yalamaymış, domain padişahıymış :)))
5. mesaja bakarsan, konunu okuduğumu ve sadece yazdığın şeylere güldüğümü görürsün...
Ben sana bişi demedim, senin gibi bir sürü elemanın gelip hiç bir bilgi birikimi olmadan, hiç bir çaba göstermeden armut piş mantığı ile "25 sayfalık c# kitabı yollarmısınız bana" "Java satranç yazarmısınız bana" "asp de veritabanı işlemi yaparmısınız bana" şeklinde yazan kişileri görüyorum...
Sende onlardan birisin, bu şekilde, bazı çapulcu mekanlarında emeğe saygı yazılması için saçma sapan copy/paste yapılan mekanlarından olamdığın, ve burada bu şekilde bilgiye sahip olamayacağını söyledim...
Neden yaran kaşındı anlayabilmiş değilim...
Eğer ben burada admincilik padişahcılık vs oynasaydım, ne bunları yazıyordum, nede sen bunları okuyabiliyordun...
-
SEN GUL SUKUNETLE KARSILIYORUM
PROJEMIN BITIMINE AZ KALDI BEN KOYACAM BURAYA ORAYA SURAYA HERKEZ PISIRSIN AGZINIZA DUSURSUN
MADEM SITENIN SAHIBISIN SEVGILI ARKADAS KONUYUDA SILEBILIRSIN
-
gozkopat bunu yazdı:
SEN GUL SUKUNETLE KARSILIYORUM
PROJEMIN BITIMINE AZ KALDI BEN KOYACAM BURAYA ORAYA SURAYA HERKEZ PISIRSIN AGZINIZA DUSURSUN
MADEM SITENIN SAHIBISIN SEVGILI ARKADAS KONUYUDA SILEBILIRSI
-----------------------------mal.